4-4-2 ise g?zel kadro ??karm??
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Anla??lan o ki yenilgiyle tak?m ??k?yor, stres y?netimi s?f?r yoksa normal ?artlarda bir tak?m iki hafta i?inde ??k?nt?ye u?ramaz bu da ne kadar b?y?k tak?m teknik direkt?r? diye d???nceye sokuyor beni ayr?ca haftalard?r duran toplarda bir ?ey ??retemedi atamad???m?z gibi her duran topta gol yiyoruz ben mi ??k?p ??reteyim eklememi yap?yorum kusura bakma Bilic ya ?z?r dilerim bu d?zende Mourinho gelse i?i zor sen kal tak?mda yeni stadyumu hak ediyorsun ben izlerken kanser oluyorum deli olmamak elde de?ilEn son düzenleyen Ufuk Akyuz; 10-11-2014, 03:07.
Yorum Yap
-
siz ?aka m? yap?yosunuz ya 1 sezonu haketti falan yazm?? arkada?lar ama ben mi k?r?m acaba
kerim frei ? kesip formsuz olcay'? oynatan
erciyes deplasman?nda 2-1den ma? veren
sa? bekte iyi oynayan ismaili kesen
bu ma?ta pedro franconun k?rm?z? kart g?re?ini g?remeyen
tek top tutan o?uzhan? oyundan alan
ba?ka bir el bombas? necibi oyuna sokan
bilice te??ek?rlerimizi sunup veda etmemizin vakti gelmi?tir
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı göstersiz ?aka m? yap?yosunuz ya 1 sezonu haketti falan yazm?? arkada?lar ama ben mi k?r?m acaba
kerim frei ? kesip formsuz olcay'? oynatan
erciyes deplasman?nda 2-1den ma? veren
sa? bekte iyi oynayan ismaili kesen
bu ma?ta pedro franconun k?rm?z? kart g?re?ini g?remeyen
tek top tutan o?uzhan? oyundan alan
ba?ka bir el bombas? necibi oyuna sokan
bilice te??ek?rlerimizi sunup veda etmemizin vakti gelmi?tir
Franco o?uzhan?n kapt?rd??? top sonras? k?rm?z? g?rd? o m?daheleyi yapmak zorundayd?.
Bende bu haftaya kadar o?uzhan?n ??kmamas? taraftar?yd?m ama bug?n fazlas?yla hakketti ??kmay? o?uzhan.
Son olarak de?i?iklikler do?ruydu.
Yorum Yap
-
Hocam Franco y?z?nden gol yemi?sin. ?st?ne bir sar? kart g?rm?? stoperin.
Bu oyuncuyu ??karmak i?in neyi bekliyorsun? Ya biz kendi aram?zda bunu konu?uyoruz senin veya ekibinin hi? mi akl?na gelmiyor yani?
Bu ka??nc? art?k. Franco bu ligde maalesef bizim i?in yetersiz ka? ma?t?r bunu kan?tlad?.
San?r?m ?nder ?zen Yal??n'? bu y?zden istemi? olabilir ?zellikle hava toplar?. Daha yeni yeni anl?yorum mevzuyu...
Bize Sivok gibi bir stoper daha laz?m o da en az 4-5 m Euro zaten. Yal??n devre aras?nda gelirse iyi olur.
Yorum Yap
Yorum Yap