bilic'ten kesinlikle umudum var ama giderek k???k zihniyetli biri oldu?unu d???nmeye ba?lad?m. h?rvatistan'?n zaman?nda o gol? koruyamamas? tesad?f de?il bilic bu i?te.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Umit Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbilic'ten kesinlikle umudum var ama giderek k???k zihniyetli biri oldu?unu d???nmeye ba?lad?m. h?rvatistan'?n zaman?nda o gol? koruyamamas? tesad?f de?il bilic bu i?te.
Yorum Yap
-
Aslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBurada tolga oynamasin cenk oynasin diyenlere 30 metreden yesinde bir hatirlayin demistim.
Ahada yedi!
Yorum Yap
-
Aslı Volkan Surme tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBurada tolga oynamasin cenk oynasin diyenlere 30 metreden yesinde bir hatirlayin demistim.
Ahada yedi!
Izledim tabiki adama carptiginida bilyiorum ama o gol yenmez. 30 metreden su 20 metrede top yon degistiriyor oda azicik. cenk icin bir klasiktir her sefernde yer hep sanssiz cocuk napcaz?
Yorum Yap
-
?imdi Hocam haftalarca iyi konu?tuk ettik ama hatalar?ndan ders ??karma konusu s?f?r s?f?r s?f?r. (moralim s?f?r s?f?r s?f?r)
Biz her hafta zamanla d?zelir diyoruz ama olmuyor.
Tamam tak?mdaki tecr?besizli?in etkisi yads?namaz geri ?ekilmede ama senin takti?inin hatas? da yads?namaz.
Necip sevdas?ndan bi vazge?emedin. Hay?r aya??nda top tutabilen oyuncuyu ??karman ba?ka bi yanl??, Mustafa sakatken onu ??karman ayr? bi yanl??, Necip'i alman apayr? bi yanl??.
O son saniye Veli'nin faul yapt??? pozisyonda top yine Necip'in hatas?yla oraya geliyor. Gol olsa Necip yine b?y?k bi katk?da bulunmu? olacakt?.
Derbi ?ncesi G?ntekin Onay bile gazetede yazd? ?ekilme geriye diye yine yapt?n o hatay?.
Bu sevdandan vazge?mezsen zor hocam bu kadroyla ba?ar?.
Yorum Yap
Yorum Yap