Aslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
-
Aslı Onur Essizoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Onur Essizoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster@Turgut Abi
"istikrar isteye isteye 2-3 seneyi DAHA heba edece?iz" abi biz ne zaman bir hocayla 2 hatta 3 seneyi g?rd?k de daha oluyor bu ?
daha ?ncesi ?nemli de?il Onur, ben hep ileriye bak?yorum, ?imdiden sonra istikrar i?in 2-3 sene heba olacak demek istedim.
in?allah siz hakl? ??kars?n?z, bu konuda yan?lmaktan daha b?y?k bir mutluluk olamaz benim i?in.
ben ba?ar?lar? sorgulam?yorum, yani ?l??m ba?ar? ya da galibiyet de?il.
do?ru y?n g?r?rsem iki senelik ba?ar?s?zl??? da kabullenirim.
yukar?da da yazd?m, karakteristik baz? yanl??lar g?r?yorum, bu zamanla de?i?en oturan bir ?ey de?ildir, de?i?mesi milyonda bir g?r?len bir ?eydir.
bili? g?zel adam, d?r?st adam ama bize laz?m olan ?ey yok.
ma?tan sonra rakip futbolcular?n elini s?k?yormu?, s?kmas?n, ne i?i var rakip futbolcularla? (misal verdim)
bizim oyuncular?n ensesinde boza pi?irsin, ?yle rahat rahat gezip tozmas?nlar, korksunlar diyorum vs. vs.
?ok uzatmamak laz?m, muhalefet olmak de?il amac?m, inanm?yorum hepsi bu, dedi?im gibi umar?m yan?l?r?m.
Yorum Yap
-
Aslı Caner ??p tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBug?n Necip'i yine sa? bek oynat?yormu? ne g?lerim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Halil Nuri Yurdakul tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterValla cok ince dusunen ve cok iyi niyetli dusunen arkadaslar var
Bilic bunu demek istemis vermis Tff fbye su mesaji vermis
bu ulke bu spor camias ince mesaj verilen adaleti olan yerler degil
bu aciklamalar ne fbnin ne Tffnin ne mhknin umurunda ,olmadiginida goruyoruz
bu Hakem nasil olur 8.2 alir diyen ne teknik direktorumuZ ne yonetimimiz var
Onun gorevi Bunun gorevi degil konusan herkes konusacak gecen sene Bilic Hakem hakkinda patlamadimi sonlara dogru simdi sonu beklemesin
catir catir konusacaksin baska yolu yok
biz bu ince mesajlara yeterli bakiyorsak o bunu anlasin su bunu anlasin diyorsak Zaten gecmis olsun
?B?R PANKART ASIP FEDERASYONU PROTESTO EDECEK DE??L?M?
?Be?ikta? beni teknik direkt?r olarak i?e ald?? diyen H?rvat teknik adam, ?Davran???m? de?i?tirerek ne yapabilirim. Bir pankart as?p federasyonu protesto edecek de?ilim. Burada, ge?en sene Galatasaray ma??nda, ortada hi?bir sebep yokken bir davran???m y?z?nden ceza ald?m. ?imdi bunlar? tekrarlay?p yine ceza m? alay?m? ifadelerini kulland?.
?nce d???nm?yoruz s?ylediklerini dert eden arkada?lara ???nmeden terc?me ediyoruz. Bili?ten beklenen ?eyler ona ait bir g?rev de?il y?netime ait g?rev
Yorum Yap
-
Aslı Devrim Sur tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Nuri Yurdakul tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterValla cok ince dusunen ve cok iyi niyetli dusunen arkadaslar var
Bilic bunu demek istemis vermis Tff fbye su mesaji vermis
bu ulke bu spor camias ince mesaj verilen adaleti olan yerler degil
bu aciklamalar ne fbnin ne Tffnin ne mhknin umurunda ,olmadiginida goruyoruz
bu Hakem nasil olur 8.2 alir diyen ne teknik direktorumuZ ne yonetimimiz var
Onun gorevi Bunun gorevi degil konusan herkes konusacak gecen sene Bilic Hakem hakkinda patlamadimi sonlara dogru simdi sonu beklemesin
catir catir konusacaksin baska yolu yok
biz bu ince mesajlara yeterli bakiyorsak o bunu anlasin su bunu anlasin diyorsak Zaten gecmis olsun
?B?R PANKART ASIP FEDERASYONU PROTESTO EDECEK DE??L?M?
?Be?ikta? beni teknik direkt?r olarak i?e ald?? diyen H?rvat teknik adam, ?Davran???m? de?i?tirerek ne yapabilirim. Bir pankart as?p federasyonu protesto edecek de?ilim. Burada, ge?en sene Galatasaray ma??nda, ortada hi?bir sebep yokken bir davran???m y?z?nden ceza ald?m. ?imdi bunlar? tekrarlay?p yine ceza m? alay?m? ifadelerini kulland?.
?nce d???nm?yoruz s?ylediklerini dert eden arkada?lara ???nmeden terc?me ediyoruz. Bili?ten beklenen ?eyler ona ait bir g?rev de?il y?netime ait g?rev
yok fbye bunu demek ?stem?s yok mhkya bunu anlatma ?stem?s yok tffye soyle dem?s
bunlar bu ulke ?c?n bo? i?ler
tekn?k d?rektorunde soyleceg? seyler olmal? yonet?m?nde gecen sene mac mac b?ze sunlar yap?ld? d?yen b?l?c deg?l m?yd?..bu sene buna gerek kalmadan ac?k ac?k soylemel?
bu ?lkede mesajlar yer?ne f?lan g?tmez g?tmed?g?n?de goruyoruz
Yorum Yap
-
Aslı Serdar.Korkmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDemba BA y? sa? bek, Necipi f?rvet oynat hocam.
Yorum Yap
-
Bili? gitti diyelim kim gelecek ? Jm gelse ne olur ki b?yle bi y?netim ile olacak i? de?il bu. Ha bili?in hatalar? yok mu elbette var ama sab?r etmek laz?m . Heba edilecek bir y?l olmaz bundan eminim. Her yeni gelen hoca bize bir y?l daha kaybettirdi?inin hepimiz fark?nday?z. Bili? ile sonuna kadar devam etmeliyiz. ?are bili? !
Yorum Yap
-
Bilice git diyen cok yok Zaten hatali oldugu anlar var
yoksa gecen yildan ne farki var takimin
bir tek Demba ba
en sonlarda olmasina ragmen saglam bir stoper diyorduk
sagbek diyorduk
ortasahada iki yonlu hucum yonude olan saglam bir ortasaha diyorduk
kanatlara saglam yedek diyorduk
solbek diyorduk MOtta oldu ki bence yabanci hakkinin kullanilacagi biri degil parasizlik iste
gecen sene bu donemlerde cok iyi oynayan fernandes vardi bu sene o da yok
biz su AMA kadar guclenmemis bir kadroyla oynuyoruz
bilice ne kadar yuklenmek lazim
Yorum Yap
Yorum Yap