Aciklamalarina bakarsak necipi sagbek oynatmaya devam edecek..
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Bulent Golbas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAciklamalarina bakarsak necipi sagbek oynatmaya devam edecek..
Yorum Yap
-
"Hakemler ile ilgili bir ?ey s?ylemek istemiyorum. Bizim yapmam?z gereken sahaya odaklanmak. Asl?nda son ma?ta ligin son ?ampiyonuna kar?? 10 ki?i iyi oynad?k. Bizim konsantrasyonumuzu rakiplere vermemiz gerek. Hakemlere ay?racak vaktimiz yok." diye yan?tlad?.
ne Yaz?k k? B?l?c daha mevzuyu anlamam??
bu ?lkede b?yle a??klamalar ?se yaram?yor kald? k? buyuk haks?zl??a ugram?s?z hakemlerle ?lg?l? b?rsey s?ylemek ?stem?yorum ne demek...soyleyeceks?n
bu sek?lde tekn?k d?ektor bu sek?lde yonet?m oldu?u zaman b?z?m hakk?m?z?n yenmesinden do?al b?rsey yok
tamam G?khan Toreye k?z ceza alacak de ama ayn? laf? s?yleyen adam?n ceza almamas?n? anlayam?yorum de
gecen senede ayn?s? oldu i? i?ten gect?kten sonra su ma?ta b?yle oldu bu ma?ta b?yle oldu d?yecekse h?c demes?n...?u anda s?ca?? s?ca??na s?yleyecek...
Yorum Yap
-
Aslı Halil Nuri Yurdakul tarafından Gönderilmiş Mesajı göster"Hakemler ile ilgili bir ?ey s?ylemek istemiyorum. Bizim yapmam?z gereken sahaya odaklanmak. Asl?nda son ma?ta ligin son ?ampiyonuna kar?? 10 ki?i iyi oynad?k. Bizim konsantrasyonumuzu rakiplere vermemiz gerek. Hakemlere ay?racak vaktimiz yok." diye yan?tlad?.
ne Yaz?k k? B?l?c daha mevzuyu anlamam??
bu ?lkede b?yle a??klamalar ?se yaram?yor kald? k? buyuk haks?zl??a ugram?s?z hakemlerle ?lg?l? b?rsey s?ylemek ?stem?yorum ne demek...soyleyeceks?n
bu sek?lde tekn?k d?ektor bu sek?lde yonet?m oldu?u zaman b?z?m hakk?m?z?n yenmesinden do?al b?rsey yok
tamam G?khan Toreye k?z ceza alacak de ama ayn? laf? s?yleyen adam?n ceza almamas?n? anlayam?yorum de
gecen senede ayn?s? oldu i? i?ten gect?kten sonra su ma?ta b?yle oldu bu ma?ta b?yle oldu d?yecekse h?c demes?n...?u anda s?ca?? s?ca??na s?yleyecek...
Yorum Yap
-
Aslı Gokhan Kal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterertu?rulda ?yleydi bizdeyken hakem hatas? sorarlard? hakem hakk?nda yorum yapm?ycam onlarda insan falan derdi ?imdi bizim ma?larda brifing veriyor hakemler hakk?nda.
Yorum Yap
-
Aslı Gokhan Kal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSlaven Bilic: Bir insan?n g?z?n?n i?ine soka soka k?f?r ederseniz o ba?ka bir ?eydir ki Emre b?yle bir ?ey yapmad?.
Slaven Bilic: F..k off' ya da f..k you'yu dert etmem ben, k?f?r olarak da kabul etmem.
Bili? b?yle diyerek asl?nda isyan eden t?m be?ikta?l?lar? yerin dibine sokmu?tur.
Yorum Yap
-
Aslı Gokhan Kal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSlaven Bilic: Bir insan?n g?z?n?n i?ine soka soka k?f?r ederseniz o ba?ka bir ?eydir ki Emre b?yle bir ?ey yapmad?.
Slaven Bilic: F..k off' ya da f..k you'yu dert etmem ben, k?f?r olarak da kabul etmem.
Yorum Yap
Yorum Yap