Hocaya eli aya?? d?zg?n kadro ver nama?lup ?ampiyon olur.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Ne kadar g?zel s?ylemi?.
"Kendi ad?ma ?unu s?yleyebiliirm, ben oynam?yorum, rol yapm?yorum. Kendim gibi davran?yorum. Ailem bana t?m insanlara sayg? duymam? ??retti. ?nsanlar?n stat?s?ne bakmadan ayn? sevgi ve sayg?y? g?stermelisiniz. Hepimiz Tanr? ?n?nde e?itiz. Bir teknik direkt?r olarak da bu bizim g?revimiz. Ben Be?ikta?'?n par?as?y?m ama di?er kul?p taraftarlar?na da sayg?m var. Onlar?n benle foto?raf ?ektirmesi beni kul?b?m ad?na da ?nemli. Bazen foto?raf ?ektirirken kartal yap?yorum, onlar? e?itmeye ?al???yorum. Tabii bu i?in ?akas?. Benim i?in en ?nemlisi Be?ikta?. Benim Be?ikta?'a olan ba?l?l???m rakip taraftarlar? k???mseyerek, onlar? a?a??layarak y?kselmez. Bunu biliyorum ve ona g?re hareket ediyorum" dedi.
Yorum Yap
-
Transfer sa?mal?klar?n? ge?tim ki para olmad???n? da kabul etmiyorum Sezer,Escude,Eneramo,Dany,G?khan,Serdar vs ?ak?l ta??na oynam?yor yolla yerine 2 sa?lam adam al
Hocam tak?mda Fernandes diye adam var kaprisliymi?,?yle b?yle eee ben mi gelip adam edecem onu.. Elindeki adamlardan verim almak senin g?revin de?il mi
Can?m?z ci?erimizsin de bu i? b?yle nas?l olacak
Yorum Yap
-
Aslı Eray Yuce tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterIlk yaridaki fener macindan belliydi Besiktas'a kucuk geldigi. Samet Aybaba'dan ne farki var? Ben s?yliyim sadece "sekli" var.
Yorum Yap
-
?lk 4 hafta gaz? d???nda maalesef futbol bak?m?ndan Samet Aybaba'dan bir ad?m bile ?nde de?il hem de daha iyi imkanlar? varken ve yan?nda ?nder ?zen varken. Hatta Aybaba zaman?nda kaos futbolu i?inde tek paslar ?zerinden g?zel goller at?yorduk ara s?ra.
Yine de seviyoruz, iyi k?t? bir s?re ?srar edilmeli ?ans verilmeli.
Yorum Yap
Yorum Yap