kat?l?rs?n?z kat?lmazs?n?z bilmiyorum ama y?netim ile taraftar?n bu kadar aras? a??lm??ken bu g?nlerde insanlar? tak?ma biraz daha olsun y?nelten, insanlar? birlikte tutan ki?i bilic gibi geliyor bana. hani bir ta? vard?r, onu ?ekersen sallant?da olan kule y?k?l?r ya, i?te o ta?m?? gibi geliyor bilic bana. onu da ?ektin mi da??l?r her ?ey, sonra ba?tan yapmaya ba?lars?n...
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Halil Nuri Yurdakul tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterY?llard?r derbi alamamizin en buyuk nedeni oyuncu kalitemiz
sergen gibi Hagi gibi Alex gibi sneijder gibi hatta Tumer gibi buyuk oyuncumuz yok
futbolun ka?ari olmu? 2-3 tane adam laz?m
bizde genc olsun genc olsun diye garip bir hastal?k var sanki oyuncu yeti?tirme klubuyuz
BES?KTASTA yeti?ecek hocayada oyuncuyada gerek yok
BES?KTAS oyle bir tak?m degil buyuk tak?m sampiyon olurken oyuncu yetistirir sampiyon olmak icin oyuncunun yeti?mesini beklemez
mevzu Bilice sallamak degil ama hatal? o kadar Necip mevzusunda yuzde yuz hatalidir bunun tart???lmas? bile olmaz
heriflerin en buyuk ?zelli?i kanat bindirmeleri T?rkiye'nin acik ara en iyi h?cum bekleri adamlarda ve sen onun kar??s?na necipi koyuyorsan bu cok acemicedir aptalcadir
3. Dakikada butun plan?n bozulur boyle
biliv gitsin kovulsun mevzusu degil ama gecen senelerde istikrar ad?na ornek verilirken ilk manc united ve fergusondu
basarisizlik gelince o ornek kl?p ne yapt? kesti bileti g?nderdi hocay? yani ezbere istikrar olmuyor...
BES?KTAS hala yan toptan gol yiyor 5 dakika oyunu sogutamiyor
defansta g?bek hala oturmad? bunlar cok buyuk eksiklikler
Yorum Yap
-
Basimizda mourinho olsa ne yazar Bilic olsa ne yazar. D?n stadda kendi gozlerimle izledim tiyatroyu. Gecin bu isleri. Bilic'in yapacagi birsey yok.
Bu arada sag bek ve bi tane BTB diye bi tarafimizi da yirttik.
Avrupa maclarinda adam gibi hakem olunca da gorduk Bilic'i. Arsenale 2 kirmizi ?psen vermezdi bizim hakemler.
Bize ilk olarak bu soktugumun duzenine comak sokacak yonetim lazim. Fikret Orman yaparsa ne ala yapmazsa daha cok sallariz hocalara oyunculara.
Yorum Yap
-
Aslı Ahmet Can Turhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHala Bili?le Akbabay? kar??la?t?ranlar var.Ay?p cidden.
Yorum Yap
-
Aslı Gokhan Kal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet Can Turhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHala Bili?le Akbabay? kar??la?t?ranlar var.Ay?p cidden.
t?vbe ha?a
Yorum Yap
-
Aslı Gokhan Kal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet Can Turhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHala Bili?le Akbabay? kar??la?t?ranlar var.Ay?p cidden.
Tak?m iyi iken Bili? harika ama tak?m k?t? iken Bili? ne yaps?n. Bu tak?m? kuran ?smail den sa? bek yaratma merak?na girip sonra unutanda Bili?tir ve alk??land??? gibi ele?tirilecektirde.
Bu sene ba??m?zda SAmet aybaba olsa ve erciyes ma??ndan sonra yine necip ile ba?lasa idi k?yameti koprat?rd?n?z hatta istifa derdiniz ama bili? yap?nca bili?i kar??t?rmay?n kimse ile oluyor.
Biz bu duygusall?ktan vazge?medik?e bir ad?m ileri gidemeyiz malesef.
Yorum Yap
-
Aslı G?kay G?kdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterD?n saha kenar?nda jose mourinho olsa yine bir?ey de?i?meyecekti.
Yapaca?? ?ey en fazla sol bek ismail'i sa? bek oynatmak olacakt? .
Yorum Yap
-
Aslı Gokhan Kal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?kay G?kdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterD?n saha kenar?nda jose mourinho olsa yine bir?ey de?i?meyecekti.
Yapaca?? ?ey en fazla sol bek ismail'i sa? bek oynatmak olacakt? .
Sa? bek ramos'u stoper / 2 metrelik stoper varane'yi sa? bek oynatmad? m? ? ( mourinho'nun en b?y?k hayranlar?ndan biriyim )
Mourinho hoca olsa b?y?k ihtimal yine necip ile ba?lard?. El classico'ya hamit ile ba?lad? adam
Yorum Yap
Yorum Yap