Sivok nedir aga yapma g?z?n? seveyim vazge? ?u korkakl?k huyundan
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
As?l ?imdi g??l? olma zaman?. 2003-04'?n, ge?en senenin tekrar? gibi bu sene. Her ne kadar hocal???n? hi? be?enmesem de Denizli hep g??l? kalarak ?ampiyonluk getirdi. Sen ?imdilik iyi bir alt yap? haz?rlad?n, ciddi hatalar?n olmas?na ra?men ?st?ne koymaya ba?lad?n. Oyun sonlar?ndaki pani?in tak?ma da sirayet ediyor. As?l g?revin ?imdi ba?l?yor. ?n?m?zdeki hafta g??l? kal?p, ma?? alabilirsek ?n?m?z a??l?r ama bir ma?lubiyet i?leri d?n?lmez bir yola da sokabilir. Hi?bir d?? fakt?re kafan? takmadan, tak?m? strese sokmadan ?n?m?zdeki haftaki ma?a tak?m? haz?rla ve o ma?? kazan!
Yorum Yap
-
G?khan tek ba??na katletti resmen, ?ahsi oynamalar, ?enesini tutamamalar, cezan?n tillah? verilmeli bu adama, ak?llans?n biraz, b?rak?n kadro d??? bi s?re, fenev ma??n?n da i?ine ettiler, hangi moralle ??k?lacak ?imdi, bari yenilmeseydiniz de yenilmezlik ?nvan? gitmeseydi, aferin size g?khan, tolga, Bili?
Yorum Yap
-
H?rvatistan T?rkiye ma?? bilin?alt?nda travmam? yaratt? ne yaratt? bilmiyorum ama ciddi manada bu sorun psikolojik, ge?en ma?ta da s?yledim bu kadar tesad?f olamaz diye, puan kaybetti?imiz ?o?u ma? ?ne ge?ip d?n?yor, ma?? 10 ki?i ?eviren tak?m bu tak?msa Sivok hamlesine ne gerek var? Ge?en hafta Pedro girdi Sivas net pozisyon yakalad? atamad?, bu hafta att?lar. Bilic yaslanma diyorsa da yapt??? hamleler onu g?stermiyor. Bu sorunu ??z, duran top sorununu ??z yenilmesi imkans?z bir tak?m olal?m inan?yorum yapabilirsin.
Yorum Yap
-
Sivok tercihinde s?k?nt? yok.
Dk olmu? 87 ve bir ?ekilde o skorun korunmas? laz?m.
2-1 ?ne ge?mi?ken deli gibi sald?racak halimiz yoktu.
Fakat Necip olay? apayr? bir s?k?nt?.
Bu mevzuda senin su?un ?ok mu? O da apayr? bir mevzu be komutan?m.
Sa?l?k olsun, o G?khan T?re'ye bu gecenin hesab?n? sor !
Yorum Yap
-
Sivok - Franco'yu bozmayacakt?n hocam.
Ersan'a hi? g?venmiyorum oyundayken Sivok - franco oynat?p 85'de ersan'? alman daha mant?kl? olurdu.
Sivok'u al?yorsun tak?m orta sahada pres yapm?yor hal? saha gol? yiyorsun.
Bi ??z?m bu art?k ?una ya yemin ederim ma??n ba??nda ?ne ge?memizi istemiyorum art?k
Yorum Yap
Yorum Yap