Aslı Sinan Senturk tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Serhat Senel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKayseri - Fenerbah?e - Ba?ak?ehir - Kas?mpa?a. ?u 4 ma?tan minimum 10 puan ??kar?rsak b?y?k i? ba?arm??. Zor ama imkans?z de?il hocam. En az?ndan 8 puan alaca??m?za kesinlikle inan?yorum!
Yorum Yap
-
Uzun zamand?r g?rmedi?imiz pozitif vaziyetler var .yanl?? oldu?unda elestirdigimiz gibi dogrularda takdir etmek gerek. Tottenham daki dik duru? , ard?ndan direk Bal?kesir e gelip tak?m?n extra yorgunlu?una engel olmak bunu d???n?p planlamak , Sivas'ta rakibi set oyunuyla b?y?k tak?m olman?n gerektirdi?i gibi bogmak , Partizan da bir Avrupa deplasman?nda oynanan oyun ve al?nan net skor , hele 3. gol ilerlemenin g?stergesi . Ancak benim i?in en ?nemlisi Partizan ma?? sonras? bilic in hen?z EK?M ayindayiz , odaklanmaliyiz , her?ey elinizden bir anda gider a??klamas?. Aynen ?yle , mazeretsiz i?i bitirmek kesinlikle ?artt?r.
Yorum Yap
-
Aslı Turgut Bozo?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBir ay ?nce burada ipini koparan sana sall?yordu hocam. Aman puan kaybedeyim deme, yine ba?layacaklar. Oysa ki ilk g?n?nden beri bu tak?m?n oynad??? futbola yapt???n etkiyi g?remez skor taraftarlar?. Umar?m senelerce kal?r ve efsane olursun.
Sabredeceksek bu adama sabredece?iz. Her ?eyiyle yak???yor tak?ma. Hatalar?ndan da ?ok iyi ders ??kar?yor.
?n?allah efsanemiz olur Slaven Bilic.
Yorum Yap
-
Aslı Batuhan Konuk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Serhat Senel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKayseri - Fenerbah?e - Ba?ak?ehir - Kas?mpa?a. ?u 4 ma?tan minimum 10 puan ??kar?rsak b?y?k i? ba?arm??. Zor ama imkans?z de?il hocam. En az?ndan 8 puan alaca??m?za kesinlikle inan?yorum!
Yorum Yap
-
Aslı Serhat Senel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKayseri - Fenerbah?e - Ba?ak?ehir - Kas?mpa?a. ?u 4 ma?tan minimum 10 puan ??kar?rsak b?y?k i? ba?arm??. Zor ama imkans?z de?il hocam. En az?ndan 8 puan alaca??m?za kesinlikle inan?yorum!
fb 3
ba?ak?ehir 1 ( belal?m?z )
Kas?mpa?a 3
rahat 10 puan var .. at fav a bekle
Yorum Yap
-
Aslı M.Yener Kandemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Turgut Bozo?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBir ay ?nce burada ipini koparan sana sall?yordu hocam. Aman puan kaybedeyim deme, yine ba?layacaklar. Oysa ki ilk g?n?nden beri bu tak?m?n oynad??? futbola yapt???n etkiyi g?remez skor taraftarlar?. Umar?m senelerce kal?r ve efsane olursun.
Sabredeceksek bu adama sabredece?iz. Her ?eyiyle yak???yor tak?ma. Hatalar?ndan da ?ok iyi ders ??kar?yor.
Sent from my iPad using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Halit Taner Uckac tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı M.Yener Kandemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Turgut Bozo?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBir ay ?nce burada ipini koparan sana sall?yordu hocam. Aman puan kaybedeyim deme, yine ba?layacaklar. Oysa ki ilk g?n?nden beri bu tak?m?n oynad??? futbola yapt???n etkiyi g?remez skor taraftarlar?. Umar?m senelerce kal?r ve efsane olursun.
Abi ben en ba??ndan beri Bilic'i ko?ulsuz destekleyenlerdenim. Umar?m ?ok uzun y?llar kal?r bizde.
Sen ya??n itibariyle ?ok daha net hat?rlars?n ben ?ocuktum; ama Rasim Hoca ba?ar?l?yd? be abi. Uefa kupas?nda yapt?klar?m?z. Ligde ?s'nin kolland??? ve ?aibeli bir ?ampiyonluk ald??? sezonda da 2. olmu?tuk. Luce ile tabi k?yaslanmaz; ama bize yak??mayacak bir Hoca da de?il sanki.
Yorum Yap
-
Aslı Halit Taner Uckac tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı M.Yener Kandemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Turgut Bozo?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBir ay ?nce burada ipini koparan sana sall?yordu hocam. Aman puan kaybedeyim deme, yine ba?layacaklar. Oysa ki ilk g?n?nden beri bu tak?m?n oynad??? futbola yapt???n etkiyi g?remez skor taraftarlar?. Umar?m senelerce kal?r ve efsane olursun.
Yorum Yap
-
Ancak Scala'y? ben be?enirdim,Halilagic'in sakatlanmas? ve yerine stoper alamamak b?t?n planlar?n? mahvetmi?ti.
Tabi ?u an ?ok ya?l? ama o d?nemdeki futbolu be?eniyordum,Marcus M?nch ve Nihat Kahveci kanatlar? belkide tarimizin en iyi kanatlar?yd?.
Bunu Scala gelsin diye s?ylemiyorum,zaten ya?land?da,hep kalmas?n? isterdim iyi hocayd?.
Yorum Yap
-
Rasim hocan?n ayr?l???n?n nedenlerini bug?nk? bak?? a??s?yla anlamak m?mk?n de?il fakat o y?l i?in bunun belli bir anlam? vard?.
Tak?mda Gordon d?neminin etkileri hala ya??yordu. Gordon d?neminde yakalanan ba?ar?da tak?m?n sistem tak?m? olmas?n?n etkisi b?y?kt?. Oysa Rasim Kara d?neminde belli ?l??lerde istenen skorlar sa?lanm?? olsa da oynanan futbol gelecek ad?na soru i?areti olu?turuyordu.
Burada bir parantez a?mak laz?m. 96/97 sezonunda ikinci olmak Be?ikta? ad?na bir ba?ar? de?ildi. Zaten o y?la kadar ya ?ampiyon ya ikinci oluyorduk. Tak?m sistem tak?m? de?ildi ve i?inde modern futbolun ?zelliklerini de bar?nd?ran sistem tak?m? yaratmak, y?llarca ligi domine eden Gordon d?nemi gibi s?rd?r?lebilir ba?ar?lar elde edebilmek gerekiyordu. Rasim Kara'n?n yollanma nedeni tamamen oynatt??? kaos futbolu. Zaten sonras?nda da hi?bir zaman tak?m?n ba??na gelmesi g?ndeme gelmedi.
Peki yolland?ktan sonra ne oldu. Bu ama?la Toshack getirildi. O y?llarda Avrupa?da yeni yeni geli?en ve moda olan 4-2-3-1 dizili?ini, yine o g?ne kadar adam adama oynayan tak?ma alan savunmas?n? (bu y?zden adam adama oynamaya al??m?? olan Recep ?etin ile hi? anla?amam??t?) yerle?tirmeye ?al??t?. Belli ?l??lerde Terim de ayn? d?nemde gs ye ayn? sistemi yerle?tirmeye ?al??t? fakat Terim'in iki avantaj? vard?. Bu sistemi oynayabilecek iyi bir yerli ve yabanc? oyuncu kadrosu ve d?nemin gladyosu Mehmet A?ar ve ekibi.
Toshack d?neminde sahada tak?m ad?na belli bir ba?ar?dan s?z edemeyiz. Buna ra?men medyadaki pop?ler yorumcular?n aksine taraftar her ma? ?I live you Toshack? tezah?rat?yla tak?m? ve hocas?n? sahipleniyordu. Bunun nedeni Toshack ?n sempatik tav?rlar?, tak?m?n hakk?n?n medya arac?l???yla dikkat ?ekecek ?ekilde korumas? ve oynatmaya ?al??t??? oyunu futbolcular?n oynayamay???n? g?rmesi, tak?m?n daha iyi oyuncular alams?n?n gerekmesi ve bu oyuncular? bulup getirmeyen Seba ve ekibi.
Valerenga ma??nda Toshack??n oyunculara saha kenar?nda alan daralt?n, defans ?izgisine ileri ??k?n demesiyle, Bili??in yedi?imiz bask? sonras? alan daralt?n ve defans ?izgisine ileri ??k?n demesi aras?nda hi?bir fark yok. As?l ironi bir sistem tak?m yaratal?m diye getirdi?imiz Toshack ile Bili?, 20 y?l arayla benzer sitemi oynatmaya ?al???yor. Bu s?re i?inde tek de?i?meyen ?ey y?netimlerin amat?rl?kleri. Fark ise sadece taraftar profilinde. O d?nem k?sa s?rede gelmeyen ba?ar?n?n faturas? iyi bir kadro kuramayan y?netime kesilirken bug?n, kurulan herhangi kadrodan mucizeler yaratmas? beklenen teknik adama fatura kesiliyor.
Sonu?; dilerim 20 y?l sonra saha kenar?nda defansa ileri ??k?n ve alan daralt?n diye kendini y?rtan bir teknik adam olmaz.
Yorum Yap
-
Aslı Tufan Tokadci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halit Taner Uckac tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı M.Yener Kandemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Turgut Bozo?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBir ay ?nce burada ipini koparan sana sall?yordu hocam. Aman puan kaybedeyim deme, yine ba?layacaklar. Oysa ki ilk g?n?nden beri bu tak?m?n oynad??? futbola yapt???n etkiyi g?remez skor taraftarlar?. Umar?m senelerce kal?r ve efsane olursun.
Ancak Scala'y? ben be?enirdim,Halilagic'in sakatlanmas? ve yerine stoper alamamak b?t?n planlar?n? mahvetmi?ti.
Tabi ?u an ?ok ya?l? ama o d?nemdeki futbolu be?eniyordum,Marcus M?nch ve Nihat Kahveci kanatlar? belkide tarimizin en iyi kanatlar?yd?.
Bunu Scala gelsin diye s?ylemiyorum,zaten ya?land?da,hep kalmas?n? isterdim iyi hocayd?.
Balkonunuza - caminiza bayrak asin
Yorum Yap
-
Aslı Ismail.Kaya. tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Serhat Senel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKayseri - Fenerbah?e - Ba?ak?ehir - Kas?mpa?a. ?u 4 ma?tan minimum 10 puan ??kar?rsak b?y?k i? ba?arm??. Zor ama imkans?z de?il hocam. En az?ndan 8 puan alaca??m?za kesinlikle inan?yorum!
fb 3
ba?ak?ehir 1 ( belal?m?z )
Kas?mpa?a 3
rahat 10 puan var .. at fav a bekle
Yorum Yap
Yorum Yap