Aslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Erhan Bicer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sinan.?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterligde 4 gol yedik, 4'? de kornerden. Bu s?k?nt?y? atlat?rsak, tak?m olarak zaten iyi savunma yap?yoruz, rakiplerin gol bulma ?ans? iyice azal?r, hem de bizim t?rnaklar?m?z sa?l?kl? kalmaya devam eder.
ayriyeten ba'n?n ilk gol?nden sonra ikinci gol?n 10 dakika i?inde gelece?ine inanmayan tek ki?i yoktu san?r?m d?n (6 dakika sonra att?k zaten) M?thi? bi bask?yd?. Ama rakip fele?ini ?a?m??ken fark? 2'ye ??karan gol? bulmak i?inde bu bo?ucu oyunu oynayabilmeliyiz.
?u tempoda bir ma?ta ortalama 20 dakika top oynasan zaten kalan s?relerde yata yata galip gelir, hem yorulmaz hem de yorucu fikst?re dayan?kl?l??? artt?r?rs?n.
Yorum Yap
-
Aslı Gokhan Kal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterher?ey iyi g?zel ho? ma? 0-0 ken gayet iyiyiz hatta geriye d??sek bile iyi oynuyoruz ama ?ne ge?ince sanki birisi el frenini ?ekiyor.bu sorunu hocan?n ??zmesi laz?m.bask?y? en az?ndan dozu biraz d???r?lm?? ?ekilde devam ettirebilsek oyunu kopar?p alabiliriz ama rakibe "biz gol att?k s?ra sizde" gibi bir durum olu?turuyoruz.1 sa? bek iyi ve formda o?uzhan ve sosa ile, ayr?ca sert bir stoper ile ciddi manada makine d?zeninde i?leyen bir tak?m olabiliriz.tabi bili? in ?ne ge?tikten sonraki tak?m?n frenlemesine ??z?m buldu?unu d???n?rsek.
Sivas ma??nda kenarda ??ld?rd? adeta ileri ??k?n diye ama tak?m bir t?rl? ??kmad?, acayip sindi, rakibin ?zerine gelmesine f?rsat verdi o da mecburen Franco'yu ald? bari ??kam?yoruz yemeyelim diye. Bu tak?m?n-?u anki kadro olu?umunun kesinlikle Avrupa'da bir ka? tur ilerlemesi ligde de ?ampiyon olmas? gerek ?zg?ven kazanmas? i?in
Yorum Yap
-
Aslı Medet ?zer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPrandelli ve ?smail Kartal'?n a??klamalar?na ve oynatt?klar? futbola bak?yorum ve diyorum ki "Bilic bizi b?rakma"!
Yorum Yap
-
Aslı Berkay Ozgultekin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterd?n prandelliyi dinledim de Allah vermesin yemin ederim ?u an cennetteyiz
Yorum Yap
-
Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Berkay Ozgultekin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterd?n prandelliyi dinledim de Allah vermesin yemin ederim ?u an cennetteyiz
Yorum Yap
-
Aslı Ozan Kerman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbuarada bilic oynarken s?rekli kulland?g? belli bi forma numaras? var m?yd?? forman?n arkas?na ismini yazd?rcam bilen varsa bi ayd?nlats?n beni
Yorum Yap
Yorum Yap