Bilicin elindeki kadro sinirli gercekten.bir anda zaten az mevcutlu kadromuz iki uc sakat verince formasyon degistirmek zorunda kalabiliyoruz..
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
hemen g?ne? a?m??.yaln?z durum o kadar iyi de?il arkada?lar b?yle kapanan tak?mlara kar?? her zaman b?yle ?ansl? olup ta gol atamayabilirsiniz hele birde verilmeyen k?rm?z? verilirse her ?ey olabilir o ma?ta.tak?m hala bu tip defanslar? a?am?yor avrupa ma?lar? bizi hep yan?lt?yor o ma?larda rakipler a??k oynuyor o tip tak?mlara kar?? gayet iyiyiz sorun yok.ama tr ligine d?n?nce y?zde 80 ni kapal? defans oynuyor ve s?rekli duvara ?arpar gibi gidip gidip d?n?yoruz.millet demba ya k?z?yor gol? yok diye avrupa ma?lar?nda adam alan buluyor pozisyona giriyor at?yor ka??r?yor.tr liginin ?u hali ile maalesef ?ok gol atmas? zor.tr liginde yan?nda mutlaka biri olmal? pektemek gibi.t?m bunlar? d?zeltecek ki?i hoca bu ma?ta buldu?un pozisyon gol oldu hakemde etki etti ve 3 puan? ald?k ama her zaman b?yle olmaz ?zellikle hakemler art?k iyice kar??nda olacakt?r bu ma?tan sonra. hala 1-0 lar?n ?st?ne yat?yoruz hala 2 yi bulam?yoruz tek art? sosa ??kt?ktan sonra pektemek in al?nmas? ama eminim rakip bal?kesir de?ilde eski?ehir sivas kas?mpa?a olsayd? emin olun oyuna giren oyuncu necip olurdu.hoca ne zamanki bu tak?mlara kar??da korkmadan b?yle de?i?iklikler yapar ve yine art? olarak 2. gol? kovalar o zaman benim kafamdaki soru i?aretleri de son bulur.ben hala bili? teki bu de?i?imi bekliyorum.
Yorum Yap
-
Aslı Gokhan Kal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterhemen g?ne? a?m??.yaln?z durum o kadar iyi de?il arkada?lar b?yle kapanan tak?mlara kar?? her zaman b?yle ?ansl? olup ta gol atamayabilirsiniz hele birde verilmeyen k?rm?z? verilirse her ?ey olabilir o ma?ta.tak?m hala bu tip defanslar? a?am?yor avrupa ma?lar? bizi hep yan?lt?yor o ma?larda rakipler a??k oynuyor o tip tak?mlara kar?? gayet iyiyiz sorun yok.ama tr ligine d?n?nce y?zde 80 ni kapal? defans oynuyor ve s?rekli duvara ?arpar gibi gidip gidip d?n?yoruz.millet demba ya k?z?yor gol? yok diye avrupa ma?lar?nda adam alan buluyor pozisyona giriyor at?yor ka??r?yor.tr liginin ?u hali ile maalesef ?ok gol atmas? zor.tr liginde yan?nda mutlaka biri olmal? pektemek gibi.t?m bunlar? d?zeltecek ki?i hoca bu ma?ta buldu?un pozisyon gol oldu hakemde etki etti ve 3 puan? ald?k ama her zaman b?yle olmaz ?zellikle hakemler art?k iyice kar??nda olacakt?r bu ma?tan sonra. hala 1-0 lar?n ?st?ne yat?yoruz hala 2 yi bulam?yoruz tek art? sosa ??kt?ktan sonra pektemek in al?nmas? ama eminim rakip bal?kesir de?ilde eski?ehir sivas kas?mpa?a olsayd? emin olun oyuna giren oyuncu necip olurdu.hoca ne zamanki bu tak?mlara kar??da korkmadan b?yle de?i?iklikler yapar ve yine art? olarak 2. gol? kovalar o zaman benim kafamdaki soru i?aretleri de son bulur.ben hala bili? teki bu de?i?imi bekliyorum.
Yorum Yap
-
Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Gokhan Kal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterhemen g?ne? a?m??.yaln?z durum o kadar iyi de?il arkada?lar b?yle kapanan tak?mlara kar?? her zaman b?yle ?ansl? olup ta gol atamayabilirsiniz hele birde verilmeyen k?rm?z? verilirse her ?ey olabilir o ma?ta.tak?m hala bu tip defanslar? a?am?yor avrupa ma?lar? bizi hep yan?lt?yor o ma?larda rakipler a??k oynuyor o tip tak?mlara kar?? gayet iyiyiz sorun yok.ama tr ligine d?n?nce y?zde 80 ni kapal? defans oynuyor ve s?rekli duvara ?arpar gibi gidip gidip d?n?yoruz.millet demba ya k?z?yor gol? yok diye avrupa ma?lar?nda adam alan buluyor pozisyona giriyor at?yor ka??r?yor.tr liginin ?u hali ile maalesef ?ok gol atmas? zor.tr liginde yan?nda mutlaka biri olmal? pektemek gibi.t?m bunlar? d?zeltecek ki?i hoca bu ma?ta buldu?un pozisyon gol oldu hakemde etki etti ve 3 puan? ald?k ama her zaman b?yle olmaz ?zellikle hakemler art?k iyice kar??nda olacakt?r bu ma?tan sonra. hala 1-0 lar?n ?st?ne yat?yoruz hala 2 yi bulam?yoruz tek art? sosa ??kt?ktan sonra pektemek in al?nmas? ama eminim rakip bal?kesir de?ilde eski?ehir sivas kas?mpa?a olsayd? emin olun oyuna giren oyuncu necip olurdu.hoca ne zamanki bu tak?mlara kar??da korkmadan b?yle de?i?iklikler yapar ve yine art? olarak 2. gol? kovalar o zaman benim kafamdaki soru i?aretleri de son bulur.ben hala bili? teki bu de?i?imi bekliyorum.
Yorum Yap
-
Mourinho Interdeyken 10 ki?i Barcelona'ya kar?? savunma yapm?? , ma? 0-0 bitmi? Inter turu atlam??t?. T?m lig ma?lar?nda ?u ana dek tak?mlarda bize Inter gibi 10 ki?i savunma yap?yor. Zor olacak b?yle ma?larda 0-1 skor iyi skordur hi? yoktan 3 puand?r. Dikkat ederseniz tak?m , rakip futbol oynamaya ?al??an tak?m ise e?er (arsenal , tottenham) g?zel futbol oynam??t?r.. T?rkiye liginde top oynamaya ?al??an ka? ekip var , hepsi duvar ?rme derdinde.
Hocam sen Be?ikta?'? kalbinde ya??yorsun. Ya?amaya devamm..
Yorum Yap
-
Hocam senden iste?im devre aras?nda a??rl???n? koyup transfer yapt?rman.Biliyorum bu yonetim yeteri kadar arkanda durmuyor ama sende biraz di?imi goster.Bu tak?m?n bariz olarak transfere ihtiyac? var.1 oyuncu bile sakatlansa s?k?nt? ya??yoruz.En az 2 tane kaliteli oyuncu ?art e?er ?ampiyon olmak istiyorsak tabi...
Yorum Yap
-
Aslı Abdullah Gorkem Candan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Caner Konca tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPe?eteye kadro yaz?l?p ?smarlama hocaya verilcek nerdeyse ,ke?ke her?ey burda ?unu orda oynat,bunu tak?mdan kesme diyecek kadar kolay olsa..Bilgisayar oyunlar? gibi kolay olmuyo malesef ,futbolcunun ma?l?k performanslar? da etkiliyo oyunu.Hocan?n yeterinden fazla kafa yordu?unu d???n?yorum.2 ma? tak?m k?t? gitti diye g?nderilecek bi hoca de?il Bilic.
Ne demi? Mourinho "at-jokey"
Yani kasmaya gerek yok. Adam fikrini yazacak hele ki hayat?nda b?y?k yer kapl?yorsa ve buras? da forumsa.
Her hocan?n bi tak?nt?s? vard?r. G?zelim Schuster 10 numara nobre ye ve erhan g?ven e takm??t?. Ne diyelim hocan?n bi bildi?i vard?r m? diyelim.
Yorum Yap
-
Aslı Yusuf Kazanci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHoca bugun bi programa konuk olacakti sanirim bilgisi olan var mi.
Yorum Yap
-
Aslı Volkan Surme tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Abdullah Gorkem Candan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Caner Konca tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPe?eteye kadro yaz?l?p ?smarlama hocaya verilcek nerdeyse ,ke?ke her?ey burda ?unu orda oynat,bunu tak?mdan kesme diyecek kadar kolay olsa..Bilgisayar oyunlar? gibi kolay olmuyo malesef ,futbolcunun ma?l?k performanslar? da etkiliyo oyunu.Hocan?n yeterinden fazla kafa yordu?unu d???n?yorum.2 ma? tak?m k?t? gitti diye g?nderilecek bi hoca de?il Bilic.
Ne demi? Mourinho "at-jokey"
Yani kasmaya gerek yok. Adam fikrini yazacak hele ki hayat?nda b?y?k yer kapl?yorsa ve buras? da forumsa.
Her hocan?n bi tak?nt?s? vard?r. G?zelim Schuster 10 numara nobre ye ve erhan g?ven e takm??t?. Ne diyelim hocan?n bi bildi?i vard?r m? diyelim.
Problem sanki hocan?n yapt??? i? ?ok kolaym?? gibi g?sterilmesi,bi yenilgide ya da k?t? oyunda sayg?s?zca davran?lmas?.
Yorum Yap
Yorum Yap