ingiliz tak?mlar? dadanmadan s?zle?mesi uzat?lmal?.hocam sende ?ift ?nliberodan vazge? art?k g?r bak daha iyi olacak her?ey.Ayr?ca bize sundu?un tak?m i?in ?ok te?ekk?rler hocam demek ki zemin ve hakem iyi olunca tak?m nas?l oluyormu? g?sterdin herkese.?uan di?er b?lgeleri ge?tim ama iyi bir sa?bek transferiyle d?nya ?zerindeki hi?bir tak?m bizi ezemez..
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Ben bilic i elestirenlerdenim , s?radan ve orta s?n?f bir td oldu?unu d???n?yorum. Bunu bana d???nd?ren kendisinin yaptiklaridir. Ancak d?n ak?am ufak ayrintinin d???nda ne gerekiyorsa onu yapt?. Tebrik ediyorum , s?ylemek istedi?im ?udur, do?ru yaptida biz mi elestirdik. Ba?ar? devaml?l?k arz eder , hele ki b?y?k tak?mda. D?n ak?am kaybedebilirdikte fakat bilic lik bir durum olmazd? ??nki dedim ya gerekeni yapt? . D?n ak?am? art? olarak hanesine yazd?m .1 senelik d?nemde maalesef eksileri ?ok daha fazla.
Yorum Yap
-
?u adama camia olarak destek olsak( ?zellikle y?netim arkas?nda dursa,az biraz dediklerini yapsa) bu tak?m ?ok daha farkl? yerlere gelebilir.Ama maalesef yapam?yoruz.Pazar gunu yine rezil bir zeminde,sahaya futbol oynamaya ??kmayacak bir tak?mla ve muhtemelen adi bir hakemle kar??la?aca??z.E?er puan kayb? ya?arsak buralar yine kar???r...
Yorum Yap
-
Aslı Engin Arslan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen bilic i elestirenlerdenim , s?radan ve orta s?n?f bir td oldu?unu d???n?yorum. Bunu bana d???nd?ren kendisinin yaptiklaridir. Ancak d?n ak?am ufak ayrintinin d???nda ne gerekiyorsa onu yapt?. Tebrik ediyorum , s?ylemek istedi?im ?udur, do?ru yaptida biz mi elestirdik. Ba?ar? devaml?l?k arz eder , hele ki b?y?k tak?mda. D?n ak?am kaybedebilirdikte fakat bilic lik bir durum olmazd? ??nki dedim ya gerekeni yapt? . D?n ak?am? art? olarak hanesine yazd?m .1 senelik d?nemde maalesef eksileri ?ok daha fazla.
Dun ak?am bir ?nceki ma?tan tek farkl? olan ?ey sahada Ozzie yerine Sosa olmas?yd?.Bir ma?la hi? bir ?ey de?i?miyor.Dun ak?amki futbolumuz uzun zamand?r ?al??ma ile oluyor,oncekilerin birikimi.Zemin,atmosfer,rakip,hakem,sakatl?k olay? duzgun olunca b?yle oluyor i?te.Ama ?u problemleri ligde ya??y?ruz ve hepsi de saha d??? etkenler.Bunun ?ozumunden de Biliz sorumlu de?il.Biz butun s?rumlulu?u hocaya yukluyoruz ve olas? ba?ar?s?zl?kta direkt hocay? g?nderiyoruz.Bu soylediklerim Bilic d?rt d?rtl?k hocad?r demek de?ildir.Oda tak?mla birlikte kendisin geli?tirmek zorunda bizde ?zellikle y?netimle birlikte kendisine destek vermek zorunday?z...
Yorum Yap
-
Aslı Medet ?zer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterB?y?k ma?larda iyi oynatam?yor diyen arkada?lar online m??
B?y?k ma? diyen ??kmad?, derbi diyenler oldu. O y?zden onlar? asmak i?in GS ve FB ma?lar?n? beklemek laz?m
Yorum Yap
-
Do?rular ve yanl??lar bu tarz konularda g?recelidir. Kadromuzdaki futbolcular?n form durumlar?n?, performanslar?n?, hocan?n kafas?ndaki sisteme kimin ne kadar cevap verebildi?ini Bilic'ten iyi kimse bilemez. Veli-Atiba olmamal? en az?ndan 40 ma?. Bunu en ba??ndan beri s?yleyenlerdenim. D?n ak?amki ma? o ma?lardan biri de?ildi bu birincisi. ?kincisi ise O?uzhan'?n orada olmayaca??n? s?yl?yordum hep, ?u ana kadar hakl? ??kt?m. Bu fizik kondisyonla O?uzhan'?n 8 numara oynamas? imkans?z. Hoca'da k?r de?il heralde g?r?yordur bunlar?. O da istiyordur Rize ma??na Atiba-Veli ??kmamak; ama adam?n elinde Appiah t?revi bir adam var m?? Yok.. Formu ve kondisyonu yerlerde O?uzhan'? Sosa ile ayna anda kullan?p, kenardaki hamle silahlar?ndan birini bo?u bo?una harcayaca??na, MECBUREN Veli-Atiba ??k?yor, ??kmamas? gereken o 40 ma?tan s?ras? gelene. Rica ediyorum ?u adama g?venin. ?eref Bey'e kadar ko?ulsuz dural?m arkas?nda. 45binden fazla Karakartalla hibrit zeminde bu tak?m Bilic y?netiminde 17 ma?ta 2 kez puan kaybetmez. Tak?m buram buram karakter kokuyor. Luce'den beri g?remedi?imiz bir?ey bu. De?erini bu kez bilelim. Rica ediyorum.
Yorum Yap
-
Aslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Medet ?zer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterB?y?k ma?larda iyi oynatam?yor diyen arkada?lar online m??
B?y?k ma? diyen ??kmad?, derbi diyenler oldu. O y?zden onlar? asmak i?in GS ve FB ma?lar?n? beklemek laz?m
Yorum Yap
-
Aslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Medet ?zer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterB?y?k ma?larda iyi oynatam?yor diyen arkada?lar online m??
Arena da ise penalt? pozisyonu hari? oyunu idare edtik hatta hugo kaleciyle kars? kars?ya kac?rmasayd? beraberl?k ceb?m?zdeyd?..
Olimpiyatta ki ma?lar? kaale alm?yorum ??nk? orada kim oynarsa oynas?n hangi hoca bas?m?zdan olursan olsun elest?rmek abestir..
??nk? orada futbol oynanmaz oynanmad?g? ?c?n yorum yapmakta bize d??mez abi..
Yorum Yap
-
Aslı Tekin Karcik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Medet ?zer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterB?y?k ma?larda iyi oynatam?yor diyen arkada?lar online m??
Arena da ise penalt? pozisyonu hari? oyunu idare edtik hatta hugo kaleciyle kars? kars?ya kac?rmasayd? beraberl?k ceb?m?zdeyd?..
Olimpiyatta ki ma?lar? kaale alm?yorum ??nk? orada kim oynarsa oynas?n hangi hoca bas?m?zdan olursan olsun elest?rmek abestir..
?yle ama ba?ka se?ene?imiz yok art?k, bu sene derbileri olimpiyatta oynamak durumunday?z.
K?t? ?artlarda da kazanmay? ??renmek farz oldu.
Ayr?ca kar?? tak?m?n da ayn? sahada oldu?unu unutmayal?m
Yorum Yap
-
Aslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tekin Karcik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Medet ?zer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterB?y?k ma?larda iyi oynatam?yor diyen arkada?lar online m??
?yle ama ba?ka se?ene?imiz yok art?k, bu sene derbileri olimpiyatta oynamak durumunday?z.
K?t? ?artlarda da kazanmay? ??renmek farz oldu.
Ayr?ca kar?? tak?m?n da ayn? sahada oldu?unu unutmayal?m
Yorum Yap
Yorum Yap