2 senedir ayn? ?eyi izliyorum.
bir teknik adam?n mutlaka bir sistemi olur inan?r?m, fakat iyi teknik adamlar elindeki malzemeye g?re kadro ??kart?r sahaya..
ben denizliden beri 4 3 3 yada di?er ad?yla 4 2 3 1 izliyorum
?u tak?m ba?ka bir?ey oynamazm????
sahada b?y?k tak?m gibi oynam?yoruz, bizim sahada rakipetn bir fazla g?r?nmemiz laz?m, h?kmetmek laz?m, ?u atmak laz?m, gol ka??rmak laz?m..
bo?luk bulup gol atmaya ?al???yoruz. yada S????R BABAM ????R..
hala veliden necipten xavi iniesta yaratmaya ?al???yoruz. abicim ne veiden ne necipten bir?ey olmaz, t?pk? holoskodan olmad??? gibi ama hala bunu g?rm?yruz.
madem takti?i de?i?tirmeyeceksin oyuncu de?i?tir. o da yok.
y?llard?r s?ylerin be?ikta? 2 forvet oynayacak ikiside ceza sahas?nda oynayacak bunu oynatmayan? koyacaks?n kap?n?n ?n?ne. 3 forvet oynuyorum diyerek forvetin sa? sol bekten top ??kartmayacak.
bu taktikle ne dembaba kal?r ne sosa ne o?uzhan..
hepsini yok ederiz.
sayg?lar
bir teknik adam?n mutlaka bir sistemi olur inan?r?m, fakat iyi teknik adamlar elindeki malzemeye g?re kadro ??kart?r sahaya..
ben denizliden beri 4 3 3 yada di?er ad?yla 4 2 3 1 izliyorum
?u tak?m ba?ka bir?ey oynamazm????
sahada b?y?k tak?m gibi oynam?yoruz, bizim sahada rakipetn bir fazla g?r?nmemiz laz?m, h?kmetmek laz?m, ?u atmak laz?m, gol ka??rmak laz?m..
bo?luk bulup gol atmaya ?al???yoruz. yada S????R BABAM ????R..
hala veliden necipten xavi iniesta yaratmaya ?al???yoruz. abicim ne veiden ne necipten bir?ey olmaz, t?pk? holoskodan olmad??? gibi ama hala bunu g?rm?yruz.
madem takti?i de?i?tirmeyeceksin oyuncu de?i?tir. o da yok.
y?llard?r s?ylerin be?ikta? 2 forvet oynayacak ikiside ceza sahas?nda oynayacak bunu oynatmayan? koyacaks?n kap?n?n ?n?ne. 3 forvet oynuyorum diyerek forvetin sa? sol bekten top ??kartmayacak.
bu taktikle ne dembaba kal?r ne sosa ne o?uzhan..
hepsini yok ederiz.
sayg?lar
Yorum Yap