Bu sene bu tak?m aradan s?yr?l?r yeterki biraz cesur ol hocam.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Baris Igdeler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBurdan herkese s?yl?yorum.Fatih Terime haz?r olun.Bili?i hazmedemeyenler,Fatih Terimi nas?l hazmedecekler.Fikret orman plan proje yap?yor Fatih Terimi getirecek.Geldi?i zaman al?nt?m? yapar?m.
Yorum Yap
-
bili? basketbol ko?u kenarda 4.hakemlerle iyi didi?iyor futbol hocas? de?il y?netim ne yap?p edip sezon sonu tak?m? ?ampiyon yapt? yapt? yamad? zaten nisan ay?nda belli olur tak?m?n ?ampiyon olup olam?yaca?? yeni stada kesinlikle bili?le gitmemeli LUCE bo?a ??k?yor gerekirse bonservis verin getirin ?u hocay? ?ampiyon be?ikta? demeyi ?ok ?zledim
Yorum Yap
-
Aslı Ferdi Taslac? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Baris Igdeler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBurdan herkese s?yl?yorum.Fatih Terime haz?r olun.Bili?i hazmedemeyenler,Fatih Terimi nas?l hazmedecekler.Fikret orman plan proje yap?yor Fatih Terimi getirecek.Geldi?i zaman al?nt?m? yapar?m.
benim kafamda Demir?renin tekrar ba?kan aday? olup, Fatih Terimi de milli tak?mdan al?p ba??m?za getirece?i kurgusu vard?.. Ama ?n?m?zdeki y?llar i?erisinde.. ?imdi zannetmem Terimin gelece?ini, Milli tak?m? kolay kolay b?rakmaz, b?rakt?rmazlar ?u ortamda..
Yorum Yap
-
Bunu da be?enmedik,s?radaki gelsin
Hem her sene farkl? bi teknik direkt?r tan?r?z herkesin g?nl? olurEn son düzenleyen Yigitcan Songun; 29-09-2014, 00:18.
Yorum Yap
-
Aslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Turgut Bozo?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u an ligde g?rev yapan hocalar i?inde en iyisi Bilic, sahip ??kmak laz?m. Ele?tirilebilir yanlar? var, ama hatalar?ndan ders alabilen bir hoca bence.
Yorum Yap
-
Duran top ?al??m?yor mu hi? bu tak?m? Ligde yedi?imiz iki gol de duran toptan, ayr?ca duran top organizasyonuyla gol atmay? unuttuk. Benim hat?rlad???m, Do?rudan kaleye gol olarak giden son frikik gol?m?z san?r?m Fernandes'in 2012/2013 8. haftas?nda onur'a att??? gol. O ayr? bir yetenek i?i tabi ki ama o?uzhan-t?re-ismail-sosa bu oyuncular teknik oyuncular ve bu i?i de art?k tehlikeye d?nd?rebilmeleri gerekir.
tottenham-balkes ma?lar?ndan galibiyetle d?nd???m?z de hava lehimize d?necek. Sab?r. Bilic gidince yerine mourinho gelmeyecek. Bir de bunu deneyelim diye Y?lmaz Vural gelirse ?a??rmam.
Yorum Yap
-
Aslı Ahmet Ba?aran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Turgut Bozo?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u an ligde g?rev yapan hocalar i?inde en iyisi Bilic, sahip ??kmak laz?m. Ele?tirilebilir yanlar? var, ama hatalar?ndan ders alabilen bir hoca bence.
Yorum Yap
-
Aslı Yigitcan Songun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBunu da be?enmedik,s?radaki gelsin
Hem her sene farkl? bi teknik direkt?r tan?r?z herkesin g?nl? olur
Bir tane do?ru TD istiyoruz, sonra 30 sene onunla olabiliriz.
Yanl?? adamla hem onu hem kendimizi kaybederiz.
Benim fikrim Bili? do?ru TD de?il, ke?ke olsayd?.
Yorum Yap
-
Aslı Tayfun Yazgan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ferdi Taslac? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Baris Igdeler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBurdan herkese s?yl?yorum.Fatih Terime haz?r olun.Bili?i hazmedemeyenler,Fatih Terimi nas?l hazmedecekler.Fikret orman plan proje yap?yor Fatih Terimi getirecek.Geldi?i zaman al?nt?m? yapar?m.
benim kafamda Demir?renin tekrar ba?kan aday? olup, Fatih Terimi de milli tak?mdan al?p ba??m?za getirece?i kurgusu vard?.. Ama ?n?m?zdeki y?llar i?erisinde.. ?imdi zannetmem Terimin gelece?ini, Milli tak?m? kolay kolay b?rakmaz, b?rakt?rmazlar ?u ortamda..
Yorum Yap
Yorum Yap