Yaaa Hocam Allah i?in ?smail'i oynatma sol bekte kanser olucaz yak?nda
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Mehmet Ali Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYaaa Hocam Allah i?in ?smail'i oynatma sol bekte kanser olucaz yak?nda
Yorum Yap
-
Aslı Fahrettin Eroglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAybaba Bilic'ten daha iyi yazinca kiziyorsunuz ama arguman goremedim. Bilic ne yapti da Aybaba yapamadi?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı G?kay G?kdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Fahrettin Eroglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAybaba Bilic'ten daha iyi yazinca kiziyorsunuz ama arguman goremedim. Bilic ne yapti da Aybaba yapamadi?
Hoca iyi ama ciddi manada tak?nt?lar? var.
Yorum Yap
-
Aslı Nadir E?me tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYaaa Hocam Allah i?in ?smail'i oynatma sol bekte kanser olucaz yak?nda
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Nadir E?me tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYaaa Hocam Allah i?in ?smail'i oynatma sol bekte kanser olucaz yak?nda
Yorum Yap
-
Gol? yedi?imiz dakikadan sonra hala neden hem Veli hem Atiba sahada bende bunu anlayam?yorum. FB ve gs en k?t? d?nemlerinde bile son 10-15 dakikaya beraberlik yada ma?lubiyetle girse emin olun 10 tane gol pozisyonuna girerler, oyunu ceza sahas?na y?karlar. Belli bizde bunu mant?k olarak yapmak istiyoruz ama hem Veli hem Atiba sahada olunca yan pas yap?p duruyoruz.
birde O?uzhan'?n ilk yar? oyununu be?endim demekki kulaklar? ?ekilmi?. Sosa n?n ise girdikten sonraki oyununu ?ok be?endim. Art?k bu ikisini Yanyana oynat hocam, en az?ndan olmuyorsa da g?relim...
Yorum Yap
-
Aslı G?kay G?kdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Fahrettin Eroglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAybaba Bilic'ten daha iyi yazinca kiziyorsunuz ama arguman goremedim. Bilic ne yapti da Aybaba yapamadi?
Hem de Aybaba'n?n elinde G?khan, Ba, Sosa gibi bu sistemin oyuncular? yoktu elinde.
Yorum Yap
-
Aslı Ahmet Ba?aran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?kay G?kdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Fahrettin Eroglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAybaba Bilic'ten daha iyi yazinca kiziyorsunuz ama arguman goremedim. Bilic ne yapti da Aybaba yapamadi?
Hem de Aybaba'n?n elinde G?khan, Ba, Sosa gibi bu sistemin oyuncular? yoktu elinde.
Bir sistemden ziyade s?radan anadolu tak?m? gibi oynat?yordu tak?m?. Ayn? 20 y?ll?k kariyerinde ?al??t?rd??? b?t?n tak?mlar? k?me d??me potas?nda tutmas? gibi oynat?yordu BE??KTA?'?. Be?ikta?'?n a??rl? ise k?me d??meyece i?in yukar?larda tutunuyordu bu kadar basit.
Defans sorunumuz aybaba ile ayn? demek zaten ba?l? ba??na ironi olsa gerek. Aybaba ile yedi?imiz golleri tekrar hat?rlay?n.
D?nyan?n en iyi teknik adamlar?n?n s?yledi?i gibi bir tak?ma hucum yapt?rmak kolay defans yapt?rmak zordur . 1 sene ?nce ligin en ?ok gol yiyen tak?m?na savunma yapmay? kademe yapmay? ??retti bilic. Nas?l olurda defans sorunumuz aybaba ile ayn? denir akl?m alm?yor.
Aybaba'n?n elinde fernandes vard? , niang vard? , dentinho vard? oynatmad?. Oynad??? kontra atak futboluna yatk?n holosko vard?. Sa? bekte hilbert vard?.
Ge?en seneki kadro ile aras?nda ?ok fark yoktu bu sene i?te bi demba ba fark yarat?yor o kadroya g?re fernandes sosa kafa kafaya dersek aralar?nda ?ok fazla ucurum olmayan bir kadro var. Kalite bak?m?ndan ayn? seviyedeler hemen hemen.
Daha 2 g?n ?nce ibrahim alt?nsay da s?yledi BE??KTA? aybaba ile 1-2 y?l?n? kaybetti. Ve ba?kan'?n aybaba'y? neden g?nderdi?i biraz ara?t?r?l?rsa g?r?lebilir.
Bizde bilic'i ele?tiriyoruz , d?n ba?l??a direk ele?tiri ile girdik zaten ama bilic'i ele?tirirken aybaba demek b?t?n ele?tirileri g?t?r?yor.
Aybaba ?uan hocam?z olsa biz uefa'ya bile kalamaz feyenoord'a elenmi? tak?mdaki vederson serkan balc? gibi futbolcular ile ?n?m?zdeki sezon nas?l bir kadro kursak diye d???n?yor olurduk.
Yorum Yap
Yorum Yap