Ersun yanal? istiyorum ve hi? de sa?ma de?il.ite kaka 1-0 kazanmaktan veya 1-1 berabere kalmaktan,iyi h?cumcular? bir arada izleyememekten b?kt?m art?k.millet 1 sene 2 puanla ?ampiyon olmasa hoca g?nderir biz 2 senedir bir ?ey yapmayan adamla devam diyoruz
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Fahrettin Bilic'i neden be?enmiyorsun?
Neden be?enmiyorsun derken, sebebi nedir anlam?nda soruyorum, sorgula diye.
Yoksa kat?l?yorum baz? s?ylemlerine.
Bir swot analizi yap bence Bilic ad?na.
Sonra olumsuz y?nlerin Samet Aybaba'da olumlu olup olmad???n? bir kontrol et.
Bilic'e ?u zamanda k?zd???n ?eylerin ayn?s?n?, belkide daha fazlas?n? Samet Aybaba ve Mustafa Denizli geldi?inde de ya?ayacaks?n.
Ad?m gibi eminim buna, y?llard?r izliyoruz bu adamlar?.
Yorum Yap
-
Bilic'i ele?tirirken aybaba bilic'ten iyi demek b?y?k talihsizliktir.
Aybaba ya aybaba ?u kariyeri boyunca ligde k?me potas?na sokmad??? tak?m kalmayan yapt?rd??? transferler ile buca , antalya gibi tak?mlar? finansal a??dan rezalet hale getiren bizi ibrahim alt?nsay'?n bile 2 g?n ?nce s?zledi?i gibi 2 sene geriye atan AYBABA ...
Bizde bilic'i ele?tiriyoruz ama aybaba nedir ya ? Neyi ?zledik her ma??n 30. dakikas?nda sol bek de?i?tirmeyi mi ? yada ligin en ?ok gol yiyen tak?m? olmay? m? ?
Yorum Yap
-
Aslı Ferhat U?urlu tarafından Gönderilmiş Mesajı göstersamet gelece?ine ilhan cavcav gelsin daha iyi
A??k?as? Bilic i?in kredisi bitti diyemem, Arda a?abeyin de dedi?i gibi Bilice gelene kadar farkl? fakt?rler de var.
Fakat bu fakt?rlere daha fazla hakim olmas?, m?dahale etmesi, edebilmesi laz?m.
Yorum Yap
-
her sene k?r?lma noktalar?m?z var bizim.ve ?uanda da onlardan birini ya??yoruz.iyi bir haz?r?k d?neminden sonra ?ampiyonlar ligi ?n eleme ma?lar?nda ortaya koydu?umuz futbolla ?mitlendik.sonra ya?mur ya?d? saha bal???a d?nd?.sahada futbol kalmad?.b?t?n su? bili?e y?k?ld?.su stadda d?nyan?n en iyi hocas?n? getirsen bir oyun ortaya koyamaz.bili? bu sezonu bitirmeli...
Yorum Yap
-
Tamam bilic k?t? falan da samet'in ciddi ciddi konu?ulmas?na inanam?yorum.
Bir kere samet aybaba Sahtekard?r.
2. olarak kolpad?r. "Ben hi? bir zaman ?ampiyon olaca??z demedim", "k?mede kalmaya oynayacak tak?ma liderlik kovalatt?m" gibi kazmal?klar?n? unutan var m??
3. olarak da adaml?kla alakas? yoktur. ?yle bir karakteri hem de 2. kez hoca olarak istemekteki mazeretler nedir oras? bunu telaffuz eden abilerimizin problemi.
Ha sadece d?r?st adam olmakla hoca da kaleci de olunmuyor. ?yleyse ?u forumdan bu tak?ma 1000 tane hoca,10000 tane kaleci bulunur. Anla??lm??t?r umar?m.
Yorum Yap
-
Gercekci olalim bu sartlarda Bilic'ten daha iyi bir hoca bulamayiz. Hic bir buyuk hoca stadi belli olmayan tamamen Allah'a emanet yonetilen bir klupte hocalik yapmayi kabul etmez. Bilic giderse Aybaba turevlerinin gelecegini hepimiz biliyoruz. Bilic'in hatalari oldugunu ve elestirilmesinin dogal oldugunu kabul ediyorum ama bu hocayi bir cirpida silip atmayalim.
Yorum Yap
Yorum Yap