Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
A Milli Tak?m?n Finlandiya ve Moldova Ma?lar? Kadrosu A??kland?...
??k?ş
X
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTuchelinde akl?na bilmem napiyim su ?ocuk oynat?lmazmi lan her an bir?eyler yapma potansiyelinde bi adam ..
Bu arada Ozzie ??kt?, Deniz girdi.
Valla ben bu rotasyonda emre , dembele oynatirim
Yorum Yap
-
Aslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTuchelinde akl?na bilmem napiyim su ?ocuk oynat?lmazmi lan her an bir?eyler yapma potansiyelinde bi adam ..
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTuchelinde akl?na bilmem napiyim su ?ocuk oynat?lmazmi lan her an bir?eyler yapma potansiyelinde bi adam ..
Reus genelde sakat oluyor ondan, sa?lam olursa onuda 3 lunun ortasina yaziyim seni m? k?rayim
Yorum Yap
-
Aslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Reus genelde sakat oluyor ondan, sa?lam olursa onuda 3 lunun ortasina yaziyim seni m? k?rayim
Yorum Yap
-
?imdi ma?tan geldim canl? canl? izleme f?rsat? buldum...
Okay'a bay?ld?m ?ncelikle. Fizi?i muhte?emmi? tvden s?radan g?r?n?yordu ama ma?allah ?st d?zey futbolcu olmaya aday g?r?nd?. 1.91mi? boyu sahadaki en iyi duru?a sahip oyuncuydu. Atiba'n?n daha moderni bir stilde oynuyor tabi defansif anlamda, tecr?be anlam?nda daha ?ok yolu var ama h?cum etkinli?i 1 t?k daha iyi ve geli?tirebilirse ?ok ?ok kaliteli bir oyuncu olacak 1-2 sene sonra
?a?lar'? kesin almal?y?z diyenler fazla umuda kap?lmas?n ??nk? en fazla City Dortmund gibi bir tak?mdan kiralar?z. ?a?lar yat?r?m yap?lmas? gereken bir oyuncuydu ama biz o riski art?k alamad?k. Ayaklar? ?ok iyi, dengeli ak?ll? muhte?em bir T?rk stoper ?a?lar. Nazar de?mesin. Marcelo'nun 1 boy k?????n? d???n?n al veri iyi ayaklar? tertemiz. Ahmet ?al?k'?n yan?nda sanki 10 y?l daha tecr?beli gibi oynuyor nas?l bir altyap? vermi?ler bu adama helal olsun yani o kadar kendinden emin ki. O y?zden diyorum potansiyeli ?ok y?ksek muhtemelen 1. 2. klasman bir tak?ma gider ?a?lar ki ?yle de yaps?n T?rk futbolu i?in daha iyi olacakt?r.
Emre ?olak ger?ekten kendisini ya ?ok geli?tirmi? ya da ben bu adam? hi? izlemedim sanki. Oyunu ?ok iyi kurup y?n?n? de?i?tirdi ka? defa.
Bu 3 oyuncu d???nda zaten Emre Mor'u konu?maya gerek yok.
Kerim Frei'in yetenek olarak 1-2 g?mlek ?st?. Zeka olarak normal bir futbolcu ederindeyse kesinlikle b?y?k bir oyuncu olacakt?r ??nk? Frei ger?ekten d???k iqlu bir insand?. H?z?, hareketleri ?ok iyi. Tabi pi?mesi laz?m ama umar?m o zeka kendisinde vard?r diye umuyorum. Kiralarsak ve ?enol G?ne? gerekeni yaparsa 2 y?l i?inde patlat?r?z Emre'yi bonservisi de en az 35-40 seviyelerine gelir 2019-2020 gibi.
Taraftar olarak iyiydik tabi ama trib?n g?rmemi? ?ok insan da vard? tabi teyzeler amcalar ??enmemi? gelmi?ler 34.000 ki?ilikmi? stad san?r?m tamam? doluydu zaten. Eski?ehir'e ma? verirlerse iyi olur ??nk? taraftar sa?lamd?
Yorum Yap
Yorum Yap