gazetecinin nono?una denk gelmi?.gizli gizli kay?t almalar falan.bi sevemedim ?u mesle?i.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?nder ?zen
??k?ş
X
-
Aynen.G?zelyal?'da kl?p binas?na 50 metre mesafede oturuyorum 30 senedir aralarda ba?ka yerlerde otursam da..G?ztepe trib?n?n sa?lam elemanlar? arkada??m hep.Hi? iyi ?eyler konu?ulmuyo hakkk?nda.Trib?n? ge? bi tekele u?ray?p ??ksan,5 dakika d?r?m s?ras? beklesen semtte zaten nab?z? tutuyorsun.Y?zde 99,9 g?nderilir sene sonunda.Aslı Erdi K?pr?l?o?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFikreti Azizi b?rakta seni g?ztepe taraftar? paral?cak esas.Yal? grubu sayfas?nda Alt?nordu ma?? sonras? baya atarl? bi yaz? yazm?? kendisine
Yorum Yap
-
Hangi temel?Ald??? adamlardan ka?? ?u anda tak?mda?Aslı Berk Alaca tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu tak?m?n temellerini olu?turdu bu adam ama ?ok g?m?lm?? hak etmiyor bence bu kadar?n?
Ramon Motta'dan m? bahsedelim yoksa Eneramo'dan m??Dany'den mi bahsedelim yoksa Pedro Franco'dan m??
Yorum Yap
-
Futbolcu baz?nda s?ylemedimAslı Okan ?ahin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHangi temel?Ald??? adamlardan ka?? ?u anda tak?mda?Aslı Berk Alaca tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu tak?m?n temellerini olu?turdu bu adam ama ?ok g?m?lm?? hak etmiyor bence bu kadar?n?
Ramon Motta'dan m? bahsedelim yoksa Eneramo'dan m??Dany'den mi bahsedelim yoksa Pedro Franco'dan m??
Yorum Yap
-
Tak?m?n temelleri futbolcu baz?nda at?l?r karde?im benim bildi?imAslı Berk Alaca tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFutbolcu baz?nda s?ylemedimAslı Okan ?ahin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHangi temel?Ald??? adamlardan ka?? ?u anda tak?mda?Aslı Berk Alaca tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu tak?m?n temellerini olu?turdu bu adam ama ?ok g?m?lm?? hak etmiyor bence bu kadar?n?
Ba?ka hangi temel olur ki futbolda?
Yorum Yap
-
Futbol anlay??? olarak bizim buralara gelmemizde b?y?k etkisi var bence. Samet aybabayla ba?layan yap?lanmaya ?a? atlatt?ran adamd?r Bili? hamlesiyle.Bili? hamlesinin devam?nda G?khan T?resi Atibas? Demba bas?yla hatta tutmam?? Pedro Franco projesiyle futbol anlay??? kazand?rd? bi oyun tarz? yaratt?Aslı Okan ?ahin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTak?m?n temelleri futbolcu baz?nda at?l?r karde?im benim bildi?imAslı Berk Alaca tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFutbolcu baz?nda s?ylemedimAslı Okan ?ahin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHangi temel?Ald??? adamlardan ka?? ?u anda tak?mda?Aslı Berk Alaca tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu tak?m?n temellerini olu?turdu bu adam ama ?ok g?m?lm?? hak etmiyor bence bu kadar?n?
Ba?ka hangi temel olur ki futbolda?
Yorum Yap
-
Olur mu karde?im bize ?a? atlatm?? adamAslı Ercan Karagoz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?nder ?zen=U?an Balon
Bizden ayr?ld??? g?n hatta dakikas?nda aya?a kalkt?k.Hala fark?nda olmayanlar var ama neyse ki fark?nda olanlar daha ?ok
Yorum Yap
Yorum Yap