Aslı Devrim Sur tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?nder ?zen
??k?ş
X
-
Aslı Rasit Ceran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYa belli olmaz s?zde 3 hafta ?nce de ya ?zen ya AN? gidecek deniyordu ikisi de kald?.
Bu kul?pte sabahtan ak?ama g?ndem 7 kere de?i?ir.
Yorum Yap
-
Aslı Halil Nuri Yurdakul tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGencler hatirlamaz bilmez AMA tam bir 90lar fbsiyiz su anda
Yorum Yap
-
Aslı Olgan Saricalik tarafından Gönderilmiş Mesajı göster[ATTACH=CONFIG]2202[/ATTACH]
su haber1903 ne pislik siteymi? yahu. 14000-4000 gibi da??l?m?n grafiksel gosterimine bak?n, say?lara dikkat etmesen ortada dersin, karars?zlar sonucu de?i?tirir dersin.
Yorum Yap
-
Aslı Olgan Saricalik tarafından Gönderilmiş Mesajı göster[ATTACH=CONFIG]2202[/ATTACH]
su haber1903 ne pislik siteymi? yahu. 14000-4000 gibi da??l?m?n grafiksel gosterimine bak?n, say?lara dikkat etmesen ortada dersin, karars?zlar sonucu de?i?tirir dersin.
Yorum Yap
-
ba?ka bi haberde de lanzini ucuza al?nacakt? ama ?nder ?zen izin vermedi ?imdi de fiyat y?kseldi diyor..
bunlara yaz?lacak ?ok ?ey var ama ceza almaya de?mez. yok mu delikanl? bi be?ikta?l? ?u heriflerin sitesini ??kertecek
Yorum Yap
-
Aslı Servan Gorucu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbu site hep tarafl?.. hep tarafl?.. ulan insan utan?r be..
ba?ka bi haberde de lanzini ucuza al?nacakt? ama ?nder ?zen izin vermedi ?imdi de fiyat y?kseldi diyor..
bunlara yaz?lacak ?ok ?ey var ama ceza almaya de?mez. yok mu delikanl? bi be?ikta?l? ?u heriflerin sitesini ??kertecek
Yorum Yap
-
Aslı Cagdas Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHocam sitelerini ??kertmeye gerek yok.Sen girmeyeceksin ben girmeyecem bu Forza girmeyecek,zamanla Fotospor'a d?necekler kaybolup gidecekler.Bunlar?n Be?ikta?'?n menfaatleriyle uzaktan yak?ndan ilgisi yok.Prim vermememiz laz?m.
Yorum Yap
-
Haysiyetsiz herifler.Yalanc? tarafl? medyadan bu kadar ?ekiyorken kendi medyam?z bile bize zarar veriyor.Kim bilir kimden nemalan?yorlar.
Yorum Yap
-
Aslı Bu?rahan G?rsu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHaysiyetsiz herifler.Yalanc? tarafl? medyadan bu kadar ?ekiyorken kendi medyam?z bile bize zarar veriyor.Kim bilir kimden nemalan?yorlar.
Yorum Yap
-
?nder ?zen giderse alternatiflere bakal?m.
1. Onun bakt??? i?lere AN? bakacak. G?ya i? bitiriciymi? kendisi. Ben herhangi bir i?i bitirebildi?ini g?rmedim. Daha ?ok "onla g?r???yoruz bunla g?r???yoruz bu i? yak?nda biter" falan deyip alamad??? oyuncularla ?nl?d?r kendisi. Bir tek babas? sayesinde Tolga Zengin konusunda Trabzon kul?b?n? ikna etmi?tir sa?olsun.
2. Can?m?z kan?m?z evlad?m?z aya??na eski futbolculardan biri ile anla??l?r ayn? pozisyon i?in. Kim siner i?inize? Ben bilemedim.
3. Gider S?leyman Hurma ile anla??rlar.. bunu da bekleyebiliriz bence.
Yorum Yap
Yorum Yap