Hi? bi?eyi be?enmiyoz arkada?, ne bi?im bi taraftar olduk biz.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?nder ?zen
??k?ş
X
-
Aslı Rasit Ceran tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?yi bak yay?n ?ok dondu izlerken, belki ondan ka??rd?k.
Ama genel anlamda be?enmedim bu sefer. Hem de hi? be?enmedim.
Yorum Yap
-
Aslı Rasit Ceran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVallahi Diouf ay?bo?an gibi sakat makat da de?il. Hele m?zmin sakat hi? de?il.
Herkes birbirine laf sokma derdinde bu nedir anlam?? da de?ilim.
Demba ba sakat r?portaj?ndan haberim yok,
Diego'dan haberim yok.
R10 s?recinde hata yapt?k.
Dany'den pi?man de?ilim, ben devre aras? alaca??m kadar tepkiyi ald?m zaten, sorumluluk bende dedim.
Siz bu ?st? kapal? laflar? g?remiyor musunuz cidden?
Yorum Yap
-
Aslı Onur Essizoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDiego, Ronaldinho falan konusunda konu?tu?unu ka??rm???m ben yav. Demba ba r?portaj?n? bilmemezlikten geldi ama o strateji gibi.
Ronaldo'yu FO s?yledi
Bu genel bir hal almaya ba?lad? kul?pte ondan dedim.
Yorum Yap
-
Aslı Omer Cubuk tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?nder hocam, "ba?kas?n?n benim ?zerimde bask?s? olmaz." dedi?i anda, (e?er hakikaten b?yleyse) inan?lmaz rahatlad?m. ??nk? ?evresindeki insanlar?n veya taraftar?n kendisini y?pratma ?ans? azalm?? olur, inand??? ?ey i?in duydu?u heyecan ve motivesi d??mez diye d???n?yorum. Hep arkanday?z hocam, b?rakma bizi.
Ne yapm?? bu kul?be ne vermi? bu tak?ma siz neler diyorsunuz ben inanam?yorum...
Yok daha yazmayaca??m...
Yorum Yap
-
Aslı Rasit Ceran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDiego'yu AN?
Ronaldo'yu FO s?yledi
gizlilik i?in de?il, beceremeyecekleri i?in.
Yorum Yap
-
Aslı Devrim Sur tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHaks?z muhalefet ve ele?tiri hakl? olunan bir?ok ?eyi bo?a ??karabilir, s?yledi?in t?m ?eyleri de?ersizle?tirebilir. ??nk? art?k a?z?ndan ??kan her s?z yaratt???n olumsuz imaj?n nesnesidir. Burada yani forzada y?netimi ele?tiren arkada?larda ki ?ok fazla dillendirmesemde ben de var?m i?lerinde, tek d?ze olmaya, s?radanla??p de?ersizle?meye ba?l?yor. YD bu sayede kald? 8 y?l.
Ben zaten ?zen ele?tirisinden ?te genel bir karamsarl?k i?indeyim bu sezonla ilgili.
Benim y?netim ele?tirilerimi de okuyabilirsin, 50 tane ba?l?k a?t?m. Herhalde benim kadar bilgiye dayal? konu?an yoktur.
Yorum Yap
-
Teh?isi koymu?lar ligin en az gol yiyen tak?m?y?z, en az pozisyon veren tak?m?y?z diye ama hala g?z?m?z kula??m?z stoperde. Ben stope almay?n demiyorum hobi olarak yine stoper al?n ama kendi a?z?n?zdan gol say?s?nda, gol pozisyonun ?retmede eksiklermiz var diyosunuz ama transferde golc?n?n ad? ge?miyor. 2. ba?kan ??km?? Almeida verdi?imiz rakam? kabul ederse yeni ??zle?me imzalar?z diyor. Ka? senedir golc? istedi?imizi biz unuttuk, her transfer sezonuna ?nce golc? diye ba?lad?k h?sranla bitirdik. Eyl?l'e kadar golc? diye diye ?ok ki?inin kulaklar?n? ??nlataca??z anla??lan.
Yorum Yap
-
Aslı Rasit Ceran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYazd???m ?eyler i?te, ekstra bir durum yok. Eyl?l'e kadar s?recek transfer d?nemi laf? en bozuldu?um laf oldu. Transfer edece?imiz adamlar belli, bir f?rsat ??karsa Eyl?l'e kadar da transfer devam eder dese anlard?m.
Bir de ?zen'in konu?malar?n? AN? ve FO'nun a??klamalar? ile birlikte de?erlendirin. Ben umutlanamad?m a??k?as?.
Yorum Yap
-
Aslı Rasit Ceran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDiego'yu AN?
Ronaldo'yu FO s?yledi
Yorum Yap
-
Aslı Amac Ozgun Idris Okay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNe yani sen ?imdi ?zen b?rak?p gitse yar?n istifa etse arkas?ndan karalar m? ba?layacaks?n?
Ne yapm?? bu kul?be ne vermi? bu tak?ma siz neler diyorsunuz ben inanam?yorum...
Yok daha yazmayaca??m...
Yorum Yap
-
Aslı Gurol Ozduman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTeh?isi koymu?lar ligin en az gol yiyen tak?m?y?z, en az pozisyon veren tak?m?y?z diye ama hala g?z?m?z kula??m?z stoperde. Ben stope almay?n demiyorum hobi olarak yine stoper al?n ama kendi a?z?n?zdan gol say?s?nda, gol pozisyonun ?retmede eksiklermiz var diyosunuz ama transferde golc?n?n ad? ge?miyor. 2. ba?kan ??km?? Almeida verdi?imiz rakam? kabul ederse yeni ??zle?me imzalar?z diyor. Ka? senedir golc? istedi?imizi biz unuttuk, her transfer sezonuna ?nce golc? diye ba?lad?k h?sranla bitirdik. Eyl?l'e kadar golc? diye diye ?ok ki?inin kulaklar?n? ??nlataca??z anla??lan.
Yorum Yap
-
Ba?ta ge?mi??ndek? basar?s?zl?g?ndan ?t?r? b?zde b?rsey yapab?l?rm? d?ye beklem?st?m, hatta buradaki sevin?i g?r?nce ka??rd?g?m b?rseyler var sand?m, konusmalar?n? d?nled?m merakla, dany transfer?nden sonraki konusmalar?n? d?nlemed?m b?r daha bu aksamda d?nlemed?m, forumu okudum, soyled?kler?n? okudum h?cb?r sey ka??rmam?s?m
Yorum Yap
Yorum Yap