Ilk y?l?n heyecan? ile yapt??? g?zel i?lerin yan?nda baz? transfer hatalar? olsa da bence istikrarl? geli?im s?recinde Bilic ile yola sonuna kadar devam etmeli. ??im ne olursa olsun rahat bu konuda nedense.
?nder ?zen'e g?veniyor ve seviyorum. Sonu?ta maddi imkans?zl?klar?n ucu onada dokunuyor. Bu sene staj?n? yapm?? oldu. Meyvalar?n? ?n?m?zde ki y?l hep birlikte ta??yaca??z.
Ilk geld?g? gun baskan?m ?zn?n?z olursa soylemek s?t?yorum ben?m 18 ayl?k b? surem var ded? bu sure ?c?nde sab?r goster?ls?n 10 ay? dolmak uzere ve bence har?ka ?sler yap?yor tes?sler?m?zdek? c?mler?n deg?s?m?yle ve yen? yap?lacak kl?n?k ve d?ger performans olcum merkezler?yle turk?yede yen? b? c?g?r acacag?n? kend?s? de soyled? bende buna ?nan?yorum ayr?ca s?yasetc?lerde olan b? uslubu var ama onlardan fark? yalan soylem?yor en savundugun durumda b?le c?k?p konustugunda gayet guzel ?kna edeb?l?yo bence onder ozen ve slaven b?l?c ?k?l?s?ne guven?lmel? sab?r goster?lmel? ve yonet?m?na rt?k futbola transferlere pazarl?k d?s?nda kar?smamas? gerekt?g?n? dusunuyom KATILMIYORUM
?nder ?zen:''Konya beraberli?inin tek sorumlusu Bili?'tir. O'na 7 ay ?ncesinden de s?ylemi?tim tak?m? 11'e 12 oynamaya haz?rla diye ama hafta i?i yine ?ift kalede 11e-11 oynat?yordu''
Aslı Ferhat Kavas tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
?nder ?zen:''Konya beraberli?inin tek sorumlusu Bili?'tir. O'na 7 ay ?ncesinden de s?ylemi?tim tak?m? 11'e 12 oynamaya haz?rla diye ama hafta i?i yine ?ift kalede 11e-11 oynat?yordu''
Guzel konustu, manidar konustu. Ama hakemin art niyetli ve maksatli olarak federasyon ve mhk tarafindan atandigini, amacin Gese yi kurtarmak oldugunu acikca soylemeliydi. Medyaya da birkac laf soylemeliydi.
Yorum Yap