Aslı Muhammet Armutlu tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?nder ?zen
??k?ş
X
-
-
Aslı Onur Essizoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO vakit ?brahim Alt?nsay a g?sterilen tav?r?n bir benzeri de ?nder ?zen e g?steriliyor. Sadece yap?lanlara bir k?l?f ve kurbanl?k koyun olarak orada bulunuyor. Madem ?yle bizim de gereksiz yere umutlanmam?z i?in net ?izgiler koyup ?ltimatom vermeli. ?brahim Alt?nsay gibi hemen de pes etmesin tabi ki ama kesinlikle ?unlar ?unlar benim t?leranss?z yap?lmas?n? istediklerim diyip y?netime tavr?n? koymal?. Ba?ka t?rl? bu y?netim kendi bildi?inden ?a?mayacak zaten. Bak?n ?nder ?zen i Bilic i getirdik diye bizim g?z?m?z? boyay?p, alttan adamlar?n planlamalar?n? baltal?yorlarsa bunu bilmeliyiz.
Yorum Yap
-
Aslı Muhammet Armutlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbi istifa edecek bu gidisle zaten. Ama kendisi basarili olmayi cok istediginden ve bu statukoyu yenmeye calistigindan bu kadar sabretti. Ibrahim Altinsay gibi cekip gidecek ve biz arkasindan aglamaya devam edecegiz. Cunku daha iyisi olamayacak bu kafa yapisiyla.
Yorum Yap
-
Aslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterarkas?ndan a?layacak bir ?ey yok, yapabilece?i halde yapamadan gidemin arkas?ndan a?lars?n, asla izin vermeyecek bir y?netimle bari kendini y?pratmas?n.
Yorum Yap
-
Aslı Muhammet Armutlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAltinsayin arkasindan aglamiyor muyuz? Hakan calhanoglunu, Salih ucani alacakti gibilerinden. Gittikten sonra yapmaya calistiklarini ama yapamadiklarini soyleyecek, biz de oturup bir firsatin daha nasil kactigini konusacagiz yillarca burada.
kalsa herg?n kavga her g?n sorun olurdu, kendini y?prat?rd?, alt?nsay bize laz?m, in?allah kafas?na uygun bir y?netimle gelir.
Yorum Yap
-
?ut ?ekebilen, pas yapabilen, orta a?abilen oyuncular bul Allah a?k?na ?ok sa?ma geliyo b?yle yaz?nca ama bizde bu ?zellikleri olmayan 15 oyuncu var izlerken di?lerimi s?kmak istemiyorum art?k. Holosko, Pektemek, Eneramo, Escude, Serdar, Dany akl?ma ilk gelenler hemen bavullar? ver ?unlar?n eline.
iPhone 'den Tapatalk arac?l??? ile g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Emre Seper Sonmez tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbugun o.ozen'in bir kanalda roportaji vardi,ne oldu bilen var mi ?
Yorum Yap
Yorum Yap