Olcan?n yerine G?khan?n arkas?nda duran adam ki o s?ralar G?khanla ilgili bir s?r? polemeik ve karalama kampanyas? ??km??t?,
Bu tak?m?n olu?mas?n? sa?layan,yabanc? kural?na g?re 5 senelik yat?r?m yapan adam,
Ama sa?olsun bizim y?netim bu kadar yerli kadroyu g??lendirmi?ken federasyona bir tepki bile vermeden sustular,her?ey kabul edilir ama bu konu kabul edilemez .
?uan bu kadar teklif geliyorsa futbolculara ve oyuncu satabilecek duruma gelmi?se bu tak?m en b?y?k pay ?nder ?zenindir.
Umar?m bir g?n yine yollar?m?z kesi?ir..
Yaz?k kere yaz?k!
Sen kimsin Be?ikta? ba?kan?n? tehdit etmi?sin de korkmu? kenara ?ekilmi?!
Elli kere yazd?k senin geldi?in g?nden beri ama seni m?thi? adam diye kollayanlar utans?n!
Vay be iyi yutturdu bize adam oldu?unu. Ba?kan dan ?nder ?zeni k???k d???recek sert bir a??klama bekliyorum. Be?ikta? Ba?kan? nerde G?ztepe teknik direkt?r? nerde.
?nder Hoca'y? zaman?nda ?ok methettiler , gitti?i zaman arkas?ndan ?ok ?z?len oldu ama bi de onun zaman?nda yap?lan i?lere bi bakal?m. Teknik Direkt?rl?k i?in ilk hedefi Prosinecki'ydi. Kayseri b?rakmay?nca Bilic'i getirdi. Pedro Franco , Ramon Motta, Eneramo vs. yapt??? transferlerde ortada.Danny'i ben getirmedim dedi ama muhtemelen o getirmi?tir kesin.
Yorum Yap