Hastas?y?z
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?nder ?zen
??k?ş
X
-
Aslı Sunay D??enci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Nail Demirel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Turgut Istanbullu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?nder ?zen adamd?r adam... fb li diye bu adam? istemeyenler utans?n, sizden daha iyi Bjk lidir ?nder ?zen..
Kimden daha iyi Be?ikta?l?d?r abi? Neye g?re vard?n bu kan?ya?
??inde profesyonel olabilir de adaml???n? ben bilemem. Ama bildi?im bir ?ey var adaml??? seninle ayn? kriterlerde de?erlendirmedi?imiz.
Benim birisine adam diyebilmem i?in kimsenin ma?al???n? yapmam?? olmas? laz?m. Dany transferinin ak?am?nda TRT'ye ??k?p Dany ben ald?m diyen ?nder ?zen, ge?en ay Dany ben almad?m diyor.
Tabi o zamanlar Fikret Orman'?n ma?al???n? yapt??? i?in ?stlenmek zorunda kalm??t?. T?pk? bi zamanlar Samet Aybaba'n?n yapt??? gibi.
Ki kendisi de a??klam??t?. Param?z olsa dany nin y?z?ne bile bakmazd?. Oyuncu ismi hat?rlam?yorum fakat kaliteli isimlerden bahsetmi?ti hoca.
C?mlemin ba??nda dedi?im gibi ?nder ?zen'e sevgim vard?r, gitmesini de istemiyordum ama, birilerini savunurken bi taraf? yerin dibine sokmaya gerek yok. Hele bu yerin dibine sokulan taraftarsa.
Yorum Yap
-
Aslı Huseyin Ozkoc tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterkafalar fena dumanl? yaln?z
?arho? adam?n herzaman i?inden ge?enleri s?yledi?ide unutulmamaml?
Yorum Yap
-
Aslı Nail Demirel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Turgut Istanbullu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?nder ?zen adamd?r adam... fb li diye bu adam? istemeyenler utans?n, sizden daha iyi Bjk lidir ?nder ?zen..
??inde profesyonel olabilir de adaml???n? ben bilemem. Ama bildi?im bir ?ey var adaml??? seninle ayn? kriterlerde de?erlendirmedi?imiz.
Benim birisine adam diyebilmem i?in kimsenin ma?al???n? yapmam?? olmas? laz?m. Dany transferinin ak?am?nda TRT'ye ??k?p Dany ben ald?m diyen ?nder ?zen, ge?en ay Dany ben almad?m diyor.
Tabi o zamanlar Fikret Orman'?n ma?al???n? yapt??? i?in ?stlenmek zorunda kalm??t?. T?pk? bi zamanlar Samet Aybaba'n?n yapt??? gibi.
Adam?n b?yle bir a??klamas? yok,nas?l ?arp?t?yorsunuz s?ylenenleri anlamak m?mk?n de?il.
Defalarca Dany transferi soruldu adam cevaplamak istemedi,en sonunda sorumlulu?u ?zerime al?yorum dedi.
Sorumlulu?u ?zerime al?yorum ve ben ald?rd?m?n aras?ndaki fark? ay?ramayacak adam m?s?n Allah a?k?na ?
Ayr?ca senin o Samet Aybaba'yla bir tuttu?un ?nder ?zen kendi iste?iyle istifa etmi?tir ve arkas?nda hatr? say?l?r derece ciddi i? ve sayg?nl?k b?rakm??t?r.
Ve bu i?leri kendisinin yapmad???n? Bilic,teknik heyet ve y?netimin ba?ar?s? oldu?unu s?ylerek al?ak g?n?ll?l?k yapm??t?r,Aybaba gibi k?me d??ecek tak?m? 3. yapt?m dememi?tir ve Aybaba gibi kap? ?n?ne konulmam??t?r.
?u konu hakk?nda yazd?klar?n zoruma gittii,senden daha akl? selim olman? beklerdim.
Yorum Yap
-
@Tufan Tokadc?
Tamam az sakin ol Niye o kadar b?y?tt?n yaz?lar? g?r?yoruz ?ok ??k?r.
Ara?t?rd?m da TRT'ye kat?ld??? program? bulamad?m. Bu olmasa bile buna ?ok yak?n bir c?mle s?yledi. Transferin ak?am?nda, transferi ben yapt?m dedim. Lescotu alacakt?k olmad? alternatifimiz Dany idi dedi. Tam olarak bu olmasa bile bunu demek istedi. ?ok iyi hat?rl?yorum. Hatta hat?rlarsan burada kimse inanmad?. Taraftar sevdi?i i?in mevzuyu ?zerine al?yor dedik ki ben de biliyorum ?nder ?zen'in almad???n?. Sadece birileri i?in kendini feda etmesiydi benim k?zd???m.
Samet Aybaba meselesine gelince g?nah?m kadar sevmem o adam?. Benzetmek istedi?im nokta ikisi de Fikret Orman i?in kendini feda etti?i olaylar vard?. Samet Aybaba - Quaresma |?nder ?zen - Dany. Yoksa bende biliyorum Samet'in karakterini.
Hadi kal sa?l?cakla
Yorum Yap
-
Aslı Nail Demirel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sunay D??enci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Nail Demirel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Turgut Istanbullu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?nder ?zen adamd?r adam... fb li diye bu adam? istemeyenler utans?n, sizden daha iyi Bjk lidir ?nder ?zen..
Ki kendisi de a??klam??t?. Param?z olsa dany nin y?z?ne bile bakmazd?. Oyuncu ismi hat?rlam?yorum fakat kaliteli isimlerden bahsetmi?ti hoca.
C?mlemin ba??nda dedi?im gibi ?nder ?zen'e sevgim vard?r, gitmesini de istemiyordum ama, birilerini savunurken bi taraf? yerin dibine sokmaya gerek yok. Hele bu yerin dibine sokulan taraftarsa.
?nder ?zen y?z?nden bu forumda beni nopost ile cezaland?rd?lar D???n.
Utanmasalar sen Be?ikta?l? de?ilsin ?.?. senelerin Be?ikta?l?s? adam senelerdir ma?lara gidip geliyor falan diyeceklerdi
Dany olay?nda da art?k s?ylemekten yoruldum daha bi?ey yazmayaca??m bu konuda
Yorum Yap
-
Aslı Nail Demirel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sunay D??enci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Nail Demirel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNormalde ?nder ?zen'e kar?? sevgim vard?r. Ama ??yle yorumlar? okuyunca olan sevgim de gidiyor.
Bu tak?m ?nder Hoca & Bilic eseri. ?nder Hocaya hakk? teslim edilmeli. O adam bu tak?m i?in kafa yorarken fenerli yak??t?rmas? yap?p s?rekli baz? kesimlerin sald?r?s? alt?nda kalmas? ?z?c?.
Hocaya haks?zl?k edildi?ini d???n?yorum. Birilerinin adam? olacak en son karakterlerden birisidir bu futbol aleminde...
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Tayfur Unal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBir fikrim var liverpool ma??nda sen benim her gece efkar?m? s?yledikten sonra ?nder ?zen diye tempo tutsak nas?l olur
Yorum Yap
-
Aslı Nail Demirel tarafından Gönderilmiş Mesajı göster@Tufan Tokadc?
Tamam az sakin ol Niye o kadar b?y?tt?n yaz?lar? g?r?yoruz ?ok ??k?r.
Ara?t?rd?m da TRT'ye kat?ld??? program? bulamad?m. Bu olmasa bile buna ?ok yak?n bir c?mle s?yledi. Transferin ak?am?nda, transferi ben yapt?m dedim. Lescotu alacakt?k olmad? alternatifimiz Dany idi dedi. Tam olarak bu olmasa bile bunu demek istedi. ?ok iyi hat?rl?yorum. Hatta hat?rlarsan burada kimse inanmad?. Taraftar sevdi?i i?in mevzuyu ?zerine al?yor dedik ki ben de biliyorum ?nder ?zen'in almad???n?. Sadece birileri i?in kendini feda etmesiydi benim k?zd???m.
Samet Aybaba meselesine gelince g?nah?m kadar sevmem o adam?. Benzetmek istedi?im nokta ikisi de Fikret Orman i?in kendini feda etti?i olaylar vard?. Samet Aybaba - Quaresma |?nder ?zen - Dany. Yoksa bende biliyorum Samet'in karakterini.
Hadi kal sa?l?cakla
Lescott'un alternatifi Kaboul'd? Dany de?il,ayr?ca Dany'i ald?ran y?netim de?il Fatih Terim'le g?r??en ve al?nmas?n? isteyen Slaven Bilic'tir.
Y?netim Lescott ve Kaboul transferi olmay?nca stoper almayacakt?,teknik heyet ise Dany hi? yoktan iyidir g?d?s?nde oldu.
Biliyorsun ki ben de y?netimi g?nah?m kadar sevmem,ama i?imize gelen ?eyleri teknik heyete i?imize gelmeyenleri de y?netime mal edemem.
Yorum Yap
Yorum Yap