Aslı Mehmet Tayfur Unal tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?nder ?zen
??k?ş
X
-
Aslı Haydar Rezzan Sevinc tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Tayfur Unal tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Haydar Rezzan Sevinc tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Tayfur Unal tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
Aslı Turgut Istanbullu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?nder ?zen adamd?r adam... fb li diye bu adam? istemeyenler utans?n, sizden daha iyi Bjk lidir ?nder ?zen..
Kimden daha iyi Be?ikta?l?d?r abi? Neye g?re vard?n bu kan?ya?
??inde profesyonel olabilir de adaml???n? ben bilemem. Ama bildi?im bir ?ey var adaml??? seninle ayn? kriterlerde de?erlendirmedi?imiz.
Benim birisine adam diyebilmem i?in kimsenin ma?al???n? yapmam?? olmas? laz?m. Dany transferinin ak?am?nda TRT'ye ??k?p Dany ben ald?m diyen ?nder ?zen, ge?en ay Dany ben almad?m diyor.
Tabi o zamanlar Fikret Orman'?n ma?al???n? yapt??? i?in ?stlenmek zorunda kalm??t?. T?pk? bi zamanlar Samet Aybaba'n?n yapt??? gibi.
Yorum Yap
-
Aslı Nail Demirel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Turgut Istanbullu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?nder ?zen adamd?r adam... fb li diye bu adam? istemeyenler utans?n, sizden daha iyi Bjk lidir ?nder ?zen..
??inde profesyonel olabilir de adaml???n? ben bilemem. Ama bildi?im bir ?ey var adaml??? seninle ayn? kriterlerde de?erlendirmedi?imiz.
Benim birisine adam diyebilmem i?in kimsenin ma?al???n? yapmam?? olmas? laz?m. Dany transferinin ak?am?nda TRT'ye ??k?p Dany ben ald?m diyen ?nder ?zen, ge?en ay Dany ben almad?m diyor.
Tabi o zamanlar Fikret Orman'?n ma?al???n? yapt??? i?in ?stlenmek zorunda kalm??t?. T?pk? bi zamanlar Samet Aybaba'n?n yapt??? gibi.
Ge?en g?nlerde Be?ikta?'? zarara u?ratt?m ?z?r dilerim dedi. B?y?k bi erdemdir bu.
Dany'i de birileri s?rekli sall?yordu arkas?ndan art?k zoruna gitmi? olacak ki (Son noktas?na gelmi? yani) aylar sonra a??klad?. Hatta sen gelirken ben d?n?yordum gibi c?mlelerde kurdu.
S.A ile ayn? kefeye koydu?unuza zaten inanam?yorum. (?uradan pay bi?in; S.A giderken milyon ? lar ald?.(Be?ikta?'?n ?ocu?u(!) Bu ADAM giderken hak ettiklerinden vazge?ti ve sessiz sedas?z gitti)
Not: Ayr?ca ?u konuda hakl?s?n?z kimsenin adaml???n? ya da Be?ikta?l?l???n? ?l?mek bize d??mez. En az?ndan k?t? anlamda.
Yorum Yap
-
Aslı Nail Demirel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Turgut Istanbullu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?nder ?zen adamd?r adam... fb li diye bu adam? istemeyenler utans?n, sizden daha iyi Bjk lidir ?nder ?zen..
Ki kendisi de a??klam??t?. Param?z olsa dany nin y?z?ne bile bakmazd?. Oyuncu ismi hat?rlam?yorum fakat kaliteli isimlerden bahsetmi?ti hoca.
Yorum Yap
Yorum Yap