Bilenler i?in U?ur Meleke'yi de ele?tirdi. Onun g?r???d?r oyuncular?n yurt d???nda geli?ebilece?i fikri. "Bizim plan?m?z Bel?ika, Hollanda vb. federasyonuna m? g?venmektir?" dedi.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?nder ?zen
??k?ş
X
-
Aslı Turgut Bozo?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterD?n hoca be. Esas ?imdi daha fazla laz?ms?n.
Yorum Yap
-
Aslı Nurullah Kocaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbugunku konusmas?ndan sonra o kadar s?n?rl? o kadar uzgundu ki,kimse kusura bakmas?n ben?m d?yen bes?ktasl? seyden asag? kas?mpasa der gecerd? bu konuyu.
f?rsat olsada o guzel eller?nden ?psem abim.
Yorum Yap
-
Fikret Orman, Ahmet Nur ?ebi ve y?netiminin yan?nda ?nder ?zen'in bu sisteme isyan edece?ini, hakk?m?z? yedirmeyece?ini, kafas?ndaki yap?y?, sistemi, d?zeni uygulayabilece?ini ve ba??ndakilerin de ona destek verece?ini d???nen iyimser arkada?lar?m?z var
Sak?n geri d?nme hocam.. Pa?ay? kurtarm??s?n bunlardan.. Allah yolunu baht?n? a??k etsin.. ?u an o y?netimdeki herkesten daha ?ok Be?ikta?'l?s?n sen benim g?z?mde.. ADAM G?B? ADAMSIN..
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Turgut Bozo?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterD?n hoca be. Esas ?imdi daha fazla laz?ms?n.
Ah..ke?ke bir "geri d?n"kampanyas? vs de senin i?in yap?lsa..
Yorum Yap
-
Kendisini cok severim.
Ama yapmis oldugu Dany i ben almadim baskalari istedi vs vs ben sadece almis gozuktum vs ciklamalari cok gereksizdi.
O donem artik yonetim mi bilic mi hangisi istediyse dany i, onlari korumak icin bu hareketi yaptiysan ben aldim diye bas bas bagirdiysan isin aslini simdi a??klamak hic hos degil.
Yorum Yap
Yorum Yap