Aslı Tufan Tokadci tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
2- Birbirlerine yumruk sall?yorlar tek fark birbirlerine denk gelmemesi mi ? Bu mu k?stas... Bo?versene hocam her tak?mda kavga oluyor ama ?nder ?zen ger?ekten be?ikta?l? olsayd? sezer ve toraman? tak?ma her t?rl? kazand?r?rd?... Ayr?ca toraman?n senin abartt???n gibi k?t? performans? olmad?... Orta sahadan geriye y?r?yerek gelen adamlar?n oldu?u yerde hi? bir defans i? yapmaz...?rnek verecek olursak Ferrari ta? gibi defans oyuncusuydu schuster defans? ileri ?ekti adam 3. lig seviyesine indi.. Yani toraman konusnda sabaha kadar da tart???r?m hele dany ile k?yaslamak tamamen felaket... Sanki y?llardan beri ?st d?zey oynuyorda tak?m,toraman bat?r?yordu.. Tam tersi ger?ekten m?cadele eden adamlar?n oldu?u yerde toraman?n performans? daha da artard?... Her adam?n ?zellikleri farkl?... Kullanmas?n? bilmek ?nemli...
MUSTAFA DEN?ZL? FORVETS?Z 4 5 0 TAKT???YLE KAZMALAR ORDUSUYLA TAKIMI ?AMP?YON YAPTI... Her?ey hocada bitiyor.. Bilici getiren ?nder ?zense onun yanl??lar?n? s?yliyecek olanda ?nder ?zen... Fatih terimli galatasaray ile mancini galatasaray aras?ndaki fark kadar olmasada hi? olmazsa biraz fark etseydide B?ZDE ?NDER ?ZEN? ?VE ?VE B?T?REMESEYD?K.. Samet aybabayla olan d?nemden ne fark? var bu sene ki be?ikta??n ?stelik onca transfere ra?men...
3-Hala fikret orman transferidir diyorsun tamam fikret orman transferi olsun,?nder ?zenin hi? parma?? olmas?n... o zaman ?nder ?zen tak?ma kazand?rsayd? ? onu yapcam bunu yapcam anlat?yorda bana bir tane ba?ar? sa?layan icraatini yazarm?s?n ? Her?eyi ge?tim BANA B?R TANE ?NDER ?ZEN?N TAKIMA KAZANDIRDI?I GELECEK VAAD EDEN VE PERFORMANSI ?Y? ?IKAN,B?ZDE BA?ARI YAKALAMI? B?R OYUNCU S?YLERM?S?N... O?uzhan bile ibrahim alt?nsay?n eseri...yada performans?ndan umut edece?imiz B?R OYUNCU... Yada kimsenin bilmedi?i ve getirdi?i iyi ??kan bir adam... G?khan t?reyi dedem bile biliyordu onu yazmada... Mottada bizim oyumcumuz de?il... Fernandes gibi bir adam k?st?r?ld? herkesin g?ptayla bakt???,3?n 5in hesab?n? yapan fikret ormana arkada? bu adam kalacak diyebildi mi ? Berabere kal?nan ma?tan sonra adamlar beraberli?i kutlamaya gidiyorlar bu nas?l otorite ? ?nder ?zen bilicinde ?st?nde g?revle getirilmedimi ? her olayda adam?n su?u yok denilcekse bu ADAMIN G?REV? NE ?
4-Franco bile ?nceki y?netimden kalma ve daha pahal? fiyata al?nd??? s?ylenen top?u her ne kadar ?nder ?zen alm?? olsada...Camia nie kaos halinde olsun fikret ormanc?lara g?re her?ey g?ll?k g?l?stanl?k,tarihin en k?t? galatasaray?n? bile ge?emiyoruz ama 1puan gerisindeyiz bundan b?y?k ba?ar? olabilir mi ? ee stadda yap?l?yor... G?revi ne peki ?nder ?zenin sadece transfere arac?l?k yapmak m? ? Ben bilmiyorum ??renmek istiyorum.,
Son olarakta ?unu yazay?m ?nder ?zenin gelmesine en ?ok sevinenlerden biriside benimdir... Bir ?ok kezde deli gibi savunmu?umdur ama futbol ger?eklerden ibaret olan bir oyun... Masal anlatma k?sm?n? adam ?ok iyi yap?yor... Sergen mesela masal anlatma k?sm?nda ba?ar?l? de?il ama ger?ekleri ortaya serme konusnda t?rkiyenin ?zerinde bir adam... ?nder ?zenden ben art?k s?sl? c?mleler de?il,icraat bekliyorum... Bir olayada m?dahale etsin arkada?... Sezer,toraman olay? facia,fernandes g?z g?re g?re bitirildi facia,escude gibi adam ?u kl?pte ma?a ??kt?,dany gibi bir kazma tak?mda oynuyor,30tane adam yine sakat,sa? bek sorunu var devre aras? 7ci ortasaha oyuncusunu al?yorlar,can ipek?i getirdi?i adam berabere biten ma??n ard?ndan oyuncularla barda tak?l?yor vs.vs. saymaktan yoruldum art?k... ?nder ?zen ele?tirilmicekte kim ele?tirilcek... Fikret orman? ben zaten Y.D. den beter g?rd???m i?in deyinmiyorum bile...
Yapt??? iyi ?eyler tabiki var ama onlar?da bir zahmet yaps?n art?k,her tak?m yap?yor zaten...
Yorum Yap