Aslı Ugur Isen tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?nder ?zen
??k?ş
X
-
-
Aslı Bar?? A??? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSanki tak?m? hala d??ardan y?netiyor hissine kap?lan yok mu?
ma?lardan ?nce bili?le felan konu?uyolarm?? diye duydum
Yorum Yap
-
Adam Ntvspor'da programda Be?ikta? denince bi i?tahlan?yor, siyah-beyaz bileklikle programa ??k?yor. K??esinde Halis'i Be?ikta?'a art niyetle yerden yere vuruyor. Bu de?il de medyada bo? bo? duran hatta bo? bile durmay?p bize zarar veren s?zde Be?ikta?'l?lar m? Be?ikta? 'l??
Hay?r ?nder Hoca Be?ikta?'l?.En son düzenleyen Halil Umut Eyaz; 31-12-2014, 01:58.
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAdam Ntvspor'da programda Be?ikta? denince bi i?tahlan?yor, siyah-beyaz bileklikle programa ??k?yor. K??esinde Halis'i Be?ikta?'a art niyetle yerden yere vuruyor. Bu de?il de medyada bo? bo? duran hatta bo? bile durmay?p bize zarar veren s?zde Be?ikta?'l?lar m? Be?ikta? 'l??
Hay?r ?nder Hoca Be?ikta?'l?.
Yorum Yap
-
Aslı Ahmet Tugrul Kekeva tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDaha 5 gun once birebir a?z?ndan ??kan laftir inan?n." Ben artik Be?ikta?l?y?m".
Yorum Yap
-
Burda ne m?cadeleler verdik sahip ??kmak ad?na.
Be?ikta?l?l?k romantizminden kar?? ??kanlar oldu,?s?t?p ?s?t?p Dany diyenler oldu.
Yalanc?l?kla su?land?,karaktersizlikle itham edildi,Be?ikta?'tan bedava maa? almakla su?land?.
G?nah ke?isi oldu diyemiyorum,??nk? g?nah ke?isi hafif bir tabir.
Yeri geldi kendi cebinden gen? tak?ma prim da??tt?,yeri geldi kul?pte sabahlad?.
Menajerlerin kar??s?nda oldu,transfer pazarl???,transferde at?lacak ad?mlar nas?l at?l?r hepimize ??retti.
A?z?ndan ??kan 2 kelime sab?r ve 18 ayken,insanlar yine ?fkeyle kalkt?,yakt?,y?kt?.
18 Ay sonunda,?stelik yeni sezona sadece 3 transferle girmi? bir tak?mken ligde ve Avrupa'da lider bir Be?ikta? b?rakt?.
21 Ma?ta 2 yenilgi alm?? (Fenerbah?e ve Erciyes,iki ma??nda ne kadar talihsiz oldu?u ortada) tak?m?n ortaya ??kmas?nda etken oldu.
Gitti?i g?n,kaybedeceklerimizin kazanacaklar?m?zdan daha ?ok oldu?u ?n g?renlerle tuttuk yas?n?.
?ampiyon oldu?umuz da bile,neler kaybettik diye bize fazlas?yla d???nd?rtecek ve sevincimizi bir nebze burukla?t?racak g?zel insan.
Gecenin bu saatinde,biraz da duygu yo?unlu?uyla yaz?yorum mazur g?r?n.
Ben hocam? ?zledim arkada?.
Gidi?i ve gidi? ?ekli hala y?re?imde ac?d?r.
Yorum Yap
Yorum Yap