?ampiyonluk kutlamalar?na muhakkak ?a?r?lmal? Ulu ?nder. Sar? f?rt?na hakk?nda daha ?nce de yazd?m, resmen objektif olacam diye sa?mal?yor. Adnan Aybaba bile saha sempatik geliyoe bana a??k?as? ki Metin Tekin benim g?remedi?im ama g?rm???esine efsanem dedi?im adamd?r, ?z?yor beni.
Aslı Ozgur Gultekin tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Metin Tekin eme?ini vermi? ve kar??l???n? alm?? profesyonel bir futbolcudur.
M?mk?nse kul?b?n ?n?nden bile ge?mesin.
Objektif olaca??m derken subjektifli?i anti-be?ikta? olarak o kadar ?ok ortaya ??k?yor ki art?k tahamm?l edemiyorum.
R?dvan bile tak?m? yenildi?inde morali bozuluyor, zar zor yorum yap?yor vs...
benim i?in bjk-kas?mpa?a ma?? i?in yapt??? favori yok iki tak?m?nda galibiyetini e?it g?r?yorum yorumuyla bitmi?tir.Yani bitmi?tir derken sayg?m sevgim hala var ama futbolla,be?ikta?la ilgili yorumlar?n? dinlemiyorum art?k kendisinin ayn? dedi?iniz durumda oldu?unu d???n?yorum kas?mpa?a ma?? ?ncesi yap?lan konu?mada da ona de?inilmi?ti i?te objektiflik konusu belki onunda etkisinde kald? ama baya ?a??rm??t?m yahu be?ikta? ev sahibi iyi bir hava yakalam?? sakatlar cezal?lar iyile?mi? orta s?n?f bir kas?mpa?ayla kar??la??yor ve favori yok ma?ta diyosun .. ayn? programda ?nder ?zen be?ikta? favori demi?ti ama be?ikta?ta g?rev ald??? i?in de?il mant?kl? d???nd??? i?in..
Geri gelmeli hoca ama tak?ma karistirmamak gerek. oyuncular?n bireysel sorunlar? ile mete Vardar devam etmeli ?nder hoca sadece tak?ma oyuncu bulmal? bilic ile bilgi al??veri?i yapmal?
Yorum Yap