Cok komik gercekten. Baskanimiz butun gun sunnet belediye dugun dernek gezerken, isini yapmaya calisana sovuyolar.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?nder ?zen
??k?ş
X
-
Aslı Tufan Tokadci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterA?abey,
Ne kadar merakl?s?n?z insanlar?n onuruna,haysiyetine laf s?ylemeye.
?stifa etmek baz? insanlar i?in,hatta ?o?u kesim i?in onurlu bir davran??t?r,kabul.
Ama baz?lar? da m?cadeleyi sever,kolay pes etmez,elinden geleni yapar ve yapmaya ?al???r.
Bu ?zellikler bu adam? onursuz mu yapar ?
Ya da '' istifa '' y? prensipleri i?in yapanlar kadar, '' m?cadele etmeyi '' de prensipleri i?in yapanlar? haysiyetsiz,onursuz yapan ?ey nedir ?
5 Parma??n 5 ' i bir olmad??? gibi,her insan?n ayn? prensiplere sahip olmas?n? m? bekliyorsunuz ?
2 hafta ?nce civar? ayn? ?eyi bana s?yledin .. ben sana o zaman da s?yledim olmuyorsa b?rakacaks?n ili?imiz kemi?imiz kurudu be karde?im deneme tahtas? m?y?z biz ?
Yukar?da yazm??s?n onuruna,haysiyetine diye de , as?l onuruna , haysiyetiyle oynamaya ?al???lan?n Be?ikta? oldu?unu g?r.
Ulan T?rkiye'nin g?ndemi gibi art?k haberleri de takip etmiyorum bizim hakk?m?zda yine bir rezillik ??kacak diye 1 g?n ge?medi yine sinirlerim alt?st oldu.
Yorum Yap
-
Aslı Ugur Isen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTamamen taraftar sayesinde. K?na yakal?m.
Yorum Yap
Yorum Yap