Aslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş

Mesajı göster

ulusal kanallar+be?ikta? ma?lar?+?ocuk kanal?+plus uydu(?ntenetten ka??rd???n dizileri izleme ve kaydetme ?zelli?i olan)ilk 4ay 40TL sonraki 8ay 74TL (daha d?n aray?p y?kseltme teklifi yapt?lat ama ben T?V? buya ge?ecem heralde full paket + ge?mi?i izleyebildi?in uydu al?c?s? 19TL. Ma?lar? netten bir ?ekilde yakalar?m diye d???n?yorum.

(Evet dsmart abonesiyim
 (Evet dsmart abonesiyim  ) 87 tl ye yal?n internet s?n?rs?z ve sinema-spor paketim var dsmartta. Digit?rk bu paraya g?nah?n? vermiyor bildi?im kadar?yla...
) 87 tl ye yal?n internet s?n?rs?z ve sinema-spor paketim var dsmartta. Digit?rk bu paraya g?nah?n? vermiyor bildi?im kadar?yla....gif) ben 7y?ll?k abonesiyim ama bu sene uzatmayaca??m. teknoloji ilerledi ve ba?ka kutular ?ok uygun fiyata ?ok fazla ?ey sunuyor. S?rf tak?m?n ma?lar?n? izlemek i?in ayl?k 50-60 lira fazladan bay?lamam. ??nk? di?er paketlei ?ok ama ?ok ?zensiz. En son arad?klar?nda ayn?n? s?yledim. Full paket+plus uydu al?c?+be?ikta? ma?lar?n? 40TL yap?yorsan?z uzatay?m diye.
 ben 7y?ll?k abonesiyim ama bu sene uzatmayaca??m. teknoloji ilerledi ve ba?ka kutular ?ok uygun fiyata ?ok fazla ?ey sunuyor. S?rf tak?m?n ma?lar?n? izlemek i?in ayl?k 50-60 lira fazladan bay?lamam. ??nk? di?er paketlei ?ok ama ?ok ?zensiz. En son arad?klar?nda ayn?n? s?yledim. Full paket+plus uydu al?c?+be?ikta? ma?lar?n? 40TL yap?yorsan?z uzatay?m diye.

Yorum Yap