ekonomi bakan? s?zle?menin tl ?zerinden yap?lmas?n? istemi?. ?aka gibi arkada?. k?pr?den dolarla ge?iyoruz. ihale tl. tl'yle mi oyuncu satal?m?
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Naklen Yay?n ?halesi
??k?ş
X
-
Bein Sports yurtd???na gelecek mi gelmeyecek mi?
3 sene ?ncesine kadar kablolu yay?ndan Lig Tv'yi izliyorduk. DigiT?rk yurtd???na yat?n? kald?rd?. Art?k ?anak anten olmadan izleyemiyorsun.
Bein Sports'un yurtd???na yay?n a?ma olas?l??? nedir? Yani her ?ey yine Digi'ye mi ba?l??
Kablolu yay?ndaki "TurkMax" kanal? "BeinMovie" olmu? mesela.
Yorum Yap
-
Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBein Sports yurtd???na gelecek mi gelmeyecek mi?
3 sene ?ncesine kadar kablolu yay?ndan Lig Tv'yi izliyorduk. DigiT?rk yurtd???na yat?n? kald?rd?. Art?k ?anak anten olmadan izleyemiyorsun.
Bein Sports'un yurtd???na yay?n a?ma olas?l??? nedir? Yani her ?ey yine Digi'ye mi ba?l??
Yorum Yap
-
Aslı Murat Keskin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBein Sports yurtd???na gelecek mi gelmeyecek mi?
Yorum Yap
-
Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Murat Keskin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBein Sports yurtd???na gelecek mi gelmeyecek mi?
Ben kabel deutschland ?zerinden izliyordum.. ortada kald?m senin gibi...
Ge?en g?n polanya li arkada??m telekomla konu?tu?unu polanya kanallar? ve icinde s?perlig in oldu?u paketi onerdiklerini s?yledi...ne kadar do?ru yada arkada??n do?ru anlad???nada emin de?ilim...
Yorum Yap
-
Aslı Murat Keskin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Murat Keskin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBein Sports yurtd???na gelecek mi gelmeyecek mi?
Ben kabel deutschland ?zerinden izliyordum.. ortada kald?m senin gibi...
Ge?en g?n polanya li arkada??m telekomla konu?tu?unu polanya kanallar? ve icinde s?perlig in oldu?u paketi onerdiklerini s?yledi...ne kadar do?ru yada arkada??n do?ru anlad???nada emin de?ilim...
Telekom mu? ?yle bi?eyden haberim yok ama ?yle bir?ey varsa da %99 ?P tv'dir.
Ben de iptv istemiyorum. Ya kablolu yay?ndan olsun ya da ?anak.
Yorum Yap
Yorum Yap