Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Naklen Yay?n ?halesi
??k?ş
X
-
500m dolar y?ll?km??, ben 5 y?l i?in san?yordum.
?nan?lmaz bir para.
Bir yorum yaz:
-
KDV ile birlikte 600 milyona yak?n.Federasyon da bu kez pay almayaca??ndan gelecek para neredeyse ikiye katlan?yor kul?pler i?in.Bizim i?in de ligdeki t?m tak?mlar i?in de b?y?k fark yaratabilir gelecek bu paralar.Stat ve sponsorluk gelirleri zaten iyi bir seviyeye gelmi?ti, bu da art?nca ?ngilizler d???ndaki tak?mlarla yar??abilecek duruma geldik diyebiliriz.
Bir yorum yaz:
-
digit?rk ne kadar kazan?yorlar bilmiyorum ama 18 tak?m haftada 9 ma? yay?nlamak ?ok maliyetli onu ge?tim bu lig i?in 500 milyon dolar bile fazla bence iyi oldu
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ahmet Ekti tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHd yay?n i?in ekstra ?cret istemeyi b?rak?rlarsa baya bi mesafe kat etmi? olurlar..
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterD paketini alm??
bu pakette
S?per Lig
1.Lig
?zet
Radyo
Mobil
haklar? var. Bu demek oluyor ki PTT 1.Lig'de ?n?m?zdeki sezondan itibaeren ?ifreli olacak.
Bir yorum yaz:
-
Aylarca al?nan dan??manl?klar, ihale i?in yap?lan masraflar olduk?a i?e yaram?? anla??lan...
Bir yorum yaz:
-
Bu lig i?in fazla vallaha.?ok ciddi para. 1. ligi alsa ne olur, almasa ne olur. S?per Lig' de bile 2, 3 tak?m?n d???nda ma? izlenmezken 1. Lig zaten ??p.
Yurt d??? sat??? olur mu, ?ok merak ediyorum. O hakk? da alm?? ??nk?.
Bir yorum yaz:
-
Sadece digiturk ve turkcell girmi?.Di?erleri son anda ?ekilmi?.Neden oldu?u belli de?il.
Bir yorum yaz:
-
?haleye tek kurumun girmesi rakam?n y?kselmemesi demektir. Rakam?n y?kselmesi (650 milyon dolar kadar bekliyorlard?) kul?pler i?in iyi olacakt?. Rakam?n y?kselmemesi ise izleyiciler a??s?ndan iyi olacakt?r. T?rk Telekom'un zarar etti?i konu?uluyordu. Tivibu ihaleye bundan dolay? giremedi san?r?m D-Smart'tan da b?yle bir ihalede bulunmas? beklenmiyordu. Bein Media y? zorlayabilecek olan Tivi bunun ihaleye girmemesi, yapt?klar? teklifl artt?r?lmadan kazanm?? oldular.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGe?en seferki ihale ka? parayd??
Bir yorum yaz:
-
be?N medyada sat?? m?d?r? olan bi arkadas s?r?mden kazanma fikrinin oldugunu soyledi oyle bi?ey olursa bence her evde olur evde olmasa bile ayl?k 30 tl ye falan internetten herkes al?r
Bir yorum yaz:
-
Hd yay?n i?in ekstra ?cret istemeyi b?rak?rlarsa baya bi mesafe kat etmi? olurlar..
Bir yorum yaz:
-
Kimse kat?lmay?nca Digi h?kmen kazand?. Zaten Araplar b?rakmazd?.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: