Thompson'da bizim tshirtin ne i?i var ?
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
NBA 2016/2017 Sezonu
??k?ş
X
-
Reggie ?ok daha iyi ?ut?rd?. Tabi overall da Kobe.Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterIstatistik cok bakmam ben. Adam elli sayi atar ama sut yuzdesi %35 tir.Aslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen o isme kobe derdimAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterJordan in oldugu takim alir zaten.Aslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?kisini de izleme ?ans? bulmu? birisi olarak net Jordan'?n Bulls'u derim. Harlem i saymazsak izledi?im en ak?c? oyundur o d?nemin Bulls'u
Sut konusunda bu adama reggie miller yaklasiodu bi.
Oda neydi be. Bi tutturdumu , firtina gibi sokuyordu.
50+ say? att??? ma? say?s? 20 nin ?zerinde ki biri torontoya att??? 81 say?
lebron un 50+ att??? ma? say?s? 8-9 faland? yanl?? hat?rlam?yorsam, reggie miller da ?ok iyi skorer ama onunda 50+ s? 5 i ge?mez herhalde
Reggie farkli adam. Bi seride bunun rakibi tutuodum ben. 8 de 8 mi ne 3luk attiydi. Cildirmistim evde.
Bide ustune son salise 3lugu attiydi.
Kobede iyi sutor tabi. Reggidende iyidir belki. Ama son saniye ise. Topu regie ye vercen abi. Bammmm
Yorum Yap
-
LeBron skora kasan bi adam olmad? ki hi?bir zaman. Kobe ve Jordan gibi ana gayesi bu olsayd? 50+ s? ?ok daha fazla olurdu mevcut durumundan. Kobe Jordan falan direkt skor ?st?nden oynayan adamlar. LeBron bildi?in guard gibi oynuyor. Ha buna ra?men 30 say? ortalamas? tutturup tarihinde en skorer oyuncular?ndan biri olmas? zaten onu LeBron yap?yor.Aslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen o isme kobe derdimAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterJordan in oldugu takim alir zaten.Aslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?kisini de izleme ?ans? bulmu? birisi olarak net Jordan'?n Bulls'u derim. Harlem i saymazsak izledi?im en ak?c? oyundur o d?nemin Bulls'u
lebron un 50+ att??? ma? say?s? 8-9 faland? yanl?? hat?rlam?yorsam, reggie miller da ?ok iyi skorer ama onunda 50+ s? 5 i ge?mez herhalde
Bu arada ?o?u otorite Durant i?in tarihin en iyi skoreri der. Benim de 2000 sonras? izledi?im uzak ara en iyi skorer. Kobe isterse bi ma?ta 200 say? ats?n Durant ?ok daha ?zellikli bi skorer.
Yorum Yap
-
Halil sizin evde boya falan yeni yapildi da ; orda mi uyudun sen kankaAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLeBron skora kasan bi adam olmad? ki hi?bir zaman. Kobe ve Jordan gibi ana gayesi bu olsayd? 50+ s? ?ok daha fazla olurdu mevcut durumundan. Kobe Jordan falan direkt skor ?st?nden oynayan adamlar. LeBron bildi?in guard gibi oynuyor. Ha buna ra?men 30 say? ortalamas? tutturup tarihinde en skorer oyuncular?ndan biri olmas? zaten onu LeBron yap?yor.Aslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen o isme kobe derdimAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterJordan in oldugu takim alir zaten.Aslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?kisini de izleme ?ans? bulmu? birisi olarak net Jordan'?n Bulls'u derim. Harlem i saymazsak izledi?im en ak?c? oyundur o d?nemin Bulls'u
Bu arada ?o?u otorite Durant i?in tarihin en iyi skoreri der. Benim de 2000 sonras? izledi?im uzak ara en iyi skorer. Kobe isterse bi ma?ta 200 say? ats?n Durant ?ok daha ?zellikli bi skorer.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHalil sizin evde boya falan yeni yapildi da ; orda mi uyudun sen kankaAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLeBron skora kasan bi adam olmad? ki hi?bir zaman. Kobe ve Jordan gibi ana gayesi bu olsayd? 50+ s? ?ok daha fazla olurdu mevcut durumundan. Kobe Jordan falan direkt skor ?st?nden oynayan adamlar. LeBron bildi?in guard gibi oynuyor. Ha buna ra?men 30 say? ortalamas? tutturup tarihinde en skorer oyuncular?ndan biri olmas? zaten onu LeBron yap?yor.Aslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen o isme kobe derdim
Bu arada ?o?u otorite Durant i?in tarihin en iyi skoreri der. Benim de 2000 sonras? izledi?im uzak ara en iyi skorer. Kobe isterse bi ma?ta 200 say? ats?n Durant ?ok daha ?zellikli bi skorer..gif)
.gif)
LeBron'la k?yas yapaca??m oyuncu yok abi benim hi?bir konuda. Boya, tiner falan gerek yok b?yle ?eylere.
Di?er konuda da Kobe'yi de Duranti'de baya baya izledim Durant daha iyi skorer. Herifin boyu 2.13 o boyla 190 l?k adamlardan daha net ?ut?r. Atletizmi post oyunu bacak boyu falan hepsi elit skorer ?zellikleri.
Yorum Yap
-
Halil sen jordan macini izledin mi hic. Seri ?Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHalil sizin evde boya falan yeni yapildi da ; orda mi uyudun sen kankaAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLeBron skora kasan bi adam olmad? ki hi?bir zaman. Kobe ve Jordan gibi ana gayesi bu olsayd? 50+ s? ?ok daha fazla olurdu mevcut durumundan. Kobe Jordan falan direkt skor ?st?nden oynayan adamlar. LeBron bildi?in guard gibi oynuyor. Ha buna ra?men 30 say? ortalamas? tutturup tarihinde en skorer oyuncular?ndan biri olmas? zaten onu LeBron yap?yor.Aslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen o isme kobe derdim
Bu arada ?o?u otorite Durant i?in tarihin en iyi skoreri der. Benim de 2000 sonras? izledi?im uzak ara en iyi skorer. Kobe isterse bi ma?ta 200 say? ats?n Durant ?ok daha ?zellikli bi skorer..gif)
.gif)
LeBron'la k?yas yapaca??m oyuncu yok abi benim hi?bir konuda. Boya, tiner falan gerek yok b?yle ?eylere.
Di?er konuda da Kobe'yi de Duranti'de baya baya izledim Durant daha iyi skorer.
Bide ben hic sevmem jordoni yani. Onuda solim. Ki jordanli bulls un diger takimlara nazaran jordon haricinde bi ustunlugu yok. Biraz scoti eli yuzu duzgun.
Bide eskideh nba daha kotu falan diosun ki o kulliyen yanlis. Cok daha zordu nba o yillarda. Her takimda deli deli adamlar vardi vs.
Biraz fazla iddaali konusuyorsun bence.
Yorum Yap
-
Abi ben eskiden Nba k?t? demedim ?u anki Nba ?ok daha tempolu dedim. Eskiden hall of fame daha ?oktuya da kar?? ??kmad?m. Jordan'?n efsanevi Utah, milli tak?m olimpiyatlar ve bir?ok serisini izledim. Jordan'a ?ok da b?y?k sayg? duyar?m ?ok da severim. Ola?an?st? bi oyuncu ola?an?st? bi karakter. Benim LeBron fanl???m var d?nya ?zerinde de tuttu?um tek SPORCUdur biraz da Nadal i?te.Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHalil sen jordan macini izledin mi hic. Seri ?Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Halil sizin evde boya falan yeni yapildi da ; orda mi uyudun sen kanka.gif)
.gif)
Di?er konuda da Kobe'yi de Duranti'de baya baya izledim Durant daha iyi skorer.
Bide ben hic sevmem jordoni yani. Onuda solim. Ki jordanli bulls un diger takimlara nazaran jordon haricinde bi ustunlugu yok. Biraz scoti eli yuzu duzgun.
Bide eskideh nba daha kotu falan diosun ki o kulliyen yanlis. Cok daha zordu nba o yillarda. Her takimda deli deli adamlar vardi vs.
Biraz fazla iddaali konusuyorsun bence.
Ben oyuncu yap?s? olarak Ohio'da b?y?m?? olmas?ndan lise kariyerini bilmemden dolay? hep takip ettim ?zel seyircisi oldum bu herifin. Benim g?z?mde onun oyununu oynayabilecek ba?ka bir oyuncu yok. O y?zden iddial? laflar ediyorum.
Skorerlik konusuna gelirsek de Durant'in en iyisi oldu?unu d???n?yorum bu konuda.
Yorum Yap
-
Benim yazd?klar?mdan bunu ??kar?yorsan sana sadece hay?rl? bayramlar derim abi.Aslı Dursun Kurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHalil noldu ?ampiyonluk ma?? .? Hala jordana bok at?yorsun
Ha yine de ekliyim i?im rahat etmeyecek ??nk? ?ampiyonluk ma??nda da makina tak?ma kar?? kendini par?alay?p tarihte final serisini t-d ile bitiren tek oyuncu oldu LeBron. Bu yazd?klar?mdan Jordan'a bok atmay? da ??karmak enteresan bi kafa yap?s?.
Yorum Yap
-
Valla Kobe ve jordan gibi skora kasan demi?sin..Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBenim yazd?klar?mdan bunu ??kar?yorsan sana sadece hay?rl? bayramlar derim abi.Aslı Dursun Kurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHalil noldu ?ampiyonluk ma?? .? Hala jordana bok at?yorsun
Ha yine de ekliyim i?im rahat etmeyecek ??nk? ?ampiyonluk ma??nda da makina tak?ma kar?? kendini par?alay?p tarihte final serisini t-d ile bitiren tek oyuncu oldu LeBron. Bu yazd?klar?mdan Jordan'a bok atmay? da ??karmak enteresan bi kafa yap?s?.
burda jordan? kobe seviyesine indirerek bok aatm??s?n majestelerini kimse ile k?yaslama diye s?yledim..
Yorum Yap
-
Aman aman Kobe spor ayakkabas? olmaz Jordan'?n abi. Ben Kobe'yi hi? be?enmem Jordan'la oyun stili ve skorerlik konusunda benzettim. Her ne kadar Jordan kendi veliaht? gibi g?rse de Kobe'yi (Bobcats'den dolay? onun da oyunculuk oyunculuk sonras? ya?am?n? Maradona'ya benzetirimAslı Dursun Kurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterValla Kobe ve jordan gibi skora kasan demi?sin..Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBenim yazd?klar?mdan bunu ??kar?yorsan sana sadece hay?rl? bayramlar derim abi.Aslı Dursun Kurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHalil noldu ?ampiyonluk ma?? .? Hala jordana bok at?yorsun
burda jordan? kobe seviyesine indirerek bok aatm??s?n majestelerini kimse ile k?yaslama diye s?yledim..
) asla ayn? seviye oyuncular de?iller.
Yorum Yap
-
Le Bron daha b?rakmad?. B?raks?n yeri tart???l?r. (2.-3.-4.-5. vs)
Ama ?u an Jordan'a en ?ok yakla?abilen adam Kobe'dir.
Adam s?rf basketbol egosu i?in-liderlik i?in Shaq gibi bir adam? yedi ki kalm?? olsa belki +2 y?z?kleri olurdu her ikisinin de.
Bu arada ?ut?r ve skorer kar???kl??? olmu?, ikisi ayn? ?eyler de?il.
Kobe en iyi zamanlar?nda durdurulamaz bir skorerdi. Durant de ?u an ona yak?n seviyelerde geziyor.
?ut?r ise ?ok farkl? bir mevzu. Benim g?rd???m en iyi ?ut?rler s?ras?yla Miller-Allen-Peja..
Yorum Yap
-
Damir Mrsic 😀Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLe Bron daha b?rakmad?. B?raks?n yeri tart???l?r. (2.-3.-4.-5. vs)
Adam s?rf basketbol egosu i?in-liderlik i?in Shaq gibi bir adam? yedi ki kalm?? olsa belki +2 y?z?kleri olurdu her ikisinin de.
Kobe en iyi zamanlar?nda durdurulamaz bir skorerdi. Durant de ?u an ona yak?n seviyelerde geziyor.
?ut?r ise ?ok farkl? bir mevzu. Benim g?rd???m en iyi ?ut?rler s?ras?yla Miller-Allen-Peja..
Yorum Yap
-
Ne alaka MrsicAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDamir Mrsic ????Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLe Bron daha b?rakmad?. B?raks?n yeri tart???l?r. (2.-3.-4.-5. vs)
Yorum Yap
-
?ut?r diyince akl?ma ilk o herif gelir hep. Ondan dedim.Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNe alaka MrsicAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDamir Mrsic ????Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLe Bron daha b?rakmad?. B?raks?n yeri tart???l?r. (2.-3.-4.-5. vs)
Yorum Yap
Yorum Yap