Adam 31-11-11 ortalamalar?yla 22 ma?? geride b?rakt?. Ger?ekten inan?l?r bir istatistik de?il.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
NBA 2016/2017 Sezonu
??k?ş
X
-
Aslı Doruk Ilhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAdam 31-11-11 ortalamalar?yla 22 ma?? geride b?rakt?. Ger?ekten inan?l?r bir istatistik de?il.
Kariyerinin sonlar?na do?ru majesteleri ile k?yaslanacak k?vama gelir.
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCAVS ald? ma??, Irving yine ?ok b?y?k bi guard oldu?unu g?sterdi. Jefferson m?thi? katk? verdi kral zaten bilindi?i gibi.Durant ?ok iyiydi, Curry fena ezildi yine.
Gerci macin hakki Cavs'indi. Iyi oldu boyle
Yorum Yap
-
Aslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOffff offf offf ne mac oldu be.
Son ceyrekte Irving inanilmaz oynadi. Jefferson da yardimci oldu. Macin genelinde ise LeBron-Durant kapismasi muthisti.
Acaip guzeldi ya, Curry hiyari hic oynamadi ama LeBron'a yakisti, Durant'e yazik oldu. Son top faul gibiydi ustelik.
Bu arada m?kemmel ma? oldu tam noel ma?? bravo iki tak?ma da...
Yorum Yap
-
Aslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCAVS ald? ma??, Irving yine ?ok b?y?k bi guard oldu?unu g?sterdi. Jefferson m?thi? katk? verdi kral zaten bilindi?i gibi.Durant ?ok iyiydi, Curry fena ezildi yine.
Gerci macin hakki Cavs'indi. Iyi oldu boyle
Yorum Yap
-
Hemfikirim ben de tutmuyorum Curry'yi. Bu macta neyin ne oldugu ortaya cikti yine. Durant tek basina goturdu ama. Green de cok katki yapamadi.
LeBron'un turnikeden sonra yerden kalkip donup blok yapmasi ve bir diger pozisyonda 5 saniyede oyunu baslatip smac basmasi mukemmeldi. O pozisyonlardan sonra maci GSW alsaydi cok uzulurdum.
Yorum Yap
-
Aslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHemfikirim ben de tutmuyorum Curry'yi. Bu macta neyin ne oldugu ortaya cikti yine. Durant tek basina goturdu ama. Green de cok katki yapamadi.
LeBron'un turnikeden sonra yerden kalkip donup blok yapmasi ve bir diger pozisyonda 5 saniyede oyunu baslatip smac basmasi mukemmeldi. O pozisyonlardan sonra maci GSW alsaydi cok uzulurdum.
Yorum Yap
Yorum Yap