Olmaaa m? 😀 tarihin en b?y??? bu defa all-stara kar?? y?z?k kovalayacak. Allah yard?mc?s? olsun kral?n.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
NBA 2016/2017 Sezonu
??k?ş
X
-
Aslı Mustafa Cenan Ad?g?zel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHadi bakal?m sahuru yapt?k heyecanla bekliyoruz.
Ben lebrona ?s?namad?m ne yalan s?yleyim.
Durent, Curry ve hatta Green bana sempatik geliyorlar.
Bu nedenle GSW yi destekliyorum final serisinde.
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOlmaaa m? ???? tarihin en b?y??? bu defa all-stara kar?? y?z?k kovalayacak. Allah yard?mc?s? olsun kral?n.
Yorum Yap
-
Aslı Berke Tiftik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mustafa Cenan Ad?g?zel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHadi bakal?m sahuru yapt?k heyecanla bekliyoruz.
O de?ilde elektrik gitti. Be?ikta?'?n ortas?nda oturuyorum tam saat 4te elektrik gitti. Var m? b?yle bi ?ans ya.
Yorum Yap
-
Aslı Mustafa Cenan Ad?g?zel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Berke Tiftik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mustafa Cenan Ad?g?zel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHadi bakal?m sahuru yapt?k heyecanla bekliyoruz.
O de?ilde elektrik gitti. Be?ikta?'?n ortas?nda oturuyorum tam saat 4te elektrik gitti. Var m? b?yle bi ?ans ya.
O de?il de ma? ?n? ?ovlar?na hayran?m ya, adamlar apayr? bir seviyede.
Yorum Yap
-
Iggy rezalet bi ?ut?rd?r ama kar??da CAVS'? g?r?nce tak?r tak?r ??l?k sokabiliyor ge?en senelerde de oldu. Thompson denen le? herif ne ribaund alabiliyor ne ?ut atabiliyor ne i?eri devrilebiliyor ne potas?n? karartabiliyor. McGee'yi g?z?m?ze Hakeem gibi g?sterdi ?ok ??k?r. ?lk ?eyrek 35-30 Gsw lehine.
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterIggy rezalet bi ?ut?rd?r ama kar??da CAVS'? g?r?nce tak?r tak?r ??l?k sokabiliyor ge?en senelerde de oldu. Thompson denen le? herif ne ribaund alabiliyor ne ?ut atabiliyor ne i?eri devrilebiliyor ne potas?n? karartabiliyor. McGee'yi g?z?m?ze Hakeem gibi g?sterdi ?ok ??k?r. ?lk ?eyrek 35-30 Gsw lehine.
Yorum Yap
Yorum Yap