bursa'da d??t?m? mission completed
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
T?rkiye Kupas? 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
X
-
hocam pozisyon faul deil. ben seminere katildim ama devre arasi, yok hocam bi?ey yok pozisyonda. seminere katilan tek hocayim, hocam adama mudahalesi yokki, ama seminere katilmi?tim ben: (Aslı Serhat Denk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterr?zadan kanal kanal dola??p ba?a?? hakemler do?rad? diye a?lamas?n? bekliyorum ger?i onu sadece bizim ma?lardan ?nce yap?yorduAslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAli Safak Ozturk
Riza Calimbay
Samuel Eto'o
Avrupa ligine el sallayin
MI 5 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
hay?r burdan fb ye pay ??karmak nedir b?rak konya taraftarlar? sevinsin biraz..Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterZaten bize karsi anadolu takimi gibi oynuyorlardi, aykutla iyice anadolu takimi olur asyalilarAslı Ali Akman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterzeki uzundurukan fb yi kat?yor i?e aykut bu moralle fb de b?y?k i? yapar diyor hadi oradan ..
Yorum Yap
-
?yle demeyin Tosič'in geli?i faulAslı Sercan Mert Pulurlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterhocam pozisyon faul deil. ben seminere katildim ama devre arasi, yok hocam bi?ey yok pozisyonda. seminere katilan tek hocayim, hocam adama mudahalesi yokki, ama seminere katilmi?tim ben: (Aslı Serhat Denk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterr?zadan kanal kanal dola??p ba?a?? hakemler do?rad? diye a?lamas?n? bekliyorum ger?i onu sadece bizim ma?lardan ?nce yap?yorduAslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAli Safak Ozturk
Riza Calimbay
Samuel Eto'o
Avrupa ligine el sallayin
MI 5 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
on numara bir durum tespitiAslı Soner Gokturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBenim bildi?im 4. 2 eleme, 3. 1 on eleme oynayacak konya direk gruplara kalacak. Antalya lara plaj?nda kumda oynayacak. Ba?ak?ehir Twitter'da tak?lacak.
Yorum Yap
-
Ne yani sl on elemesinde boks kul?b?n?n icinden gecmeyeceklermi?Aslı Soner Gokturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBenim bildi?im 4. 2 eleme, 3. 1 on eleme oynayacak konya direk gruplara kalacak. Antalya lara plaj?nda kumda oynayacak. Ba?ak?ehir Twitter'da tak?lacak.
Yorum Yap
-
Abdullah Avc? sanki Bayern'in ba??ndaym?? gibi y?r?y???n bile de?i?mi?ti iyi oldu. Kupan?n iki sap?ndan birini kendisine arma?an ediyorum. En az bir yar?m kilo g?m??t?r. Di?erini de siz karar verin kime g?nderece?imizi.
Yorumcu hakem eskisi de penalt? ihlallerini iyi yakalad?, nerdeyse Serkan a??y? iyi kapad? diyeceklerdi
Yorum Yap
-
?yle olaca??n? biliyorum lakin Twitter'da ?irin ?irin twitler at?p dokunduruyorlard?. O y?zden ?yle yazd?m.Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNe yani sl on elemesinde boks kul?b?n?n icinden gecmeyeceklermi?Aslı Soner Gokturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBenim bildi?im 4. 2 eleme, 3. 1 on eleme oynayacak konya direk gruplara kalacak. Antalya lara plaj?nda kumda oynayacak. Ba?ak?ehir Twitter'da tak?lacak.
Yorum Yap
Yorum Yap