Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
T?rkiye Kupas? 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
X
-
Superkupada konyayi daha rahat yeneriz ama basaksehir kazanir insallah. Konyayi hic sevmiyorum
-
Aslı ?lker Uysal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterIbb nin seyircisi yokmu macta
Eskisehirliler konyalilarla birlikte kirmizi siyah ve eskisehir tezahuratlari yapmasina basaksehirliler alinmis suan eskisehirliler ile basaksehirliler birbirlerine girdi
Bir yorum yaz:
-
ma?a bakay?m dedim, doberman?n sesini duyunca kapatt?m.
Bir yorum yaz:
-
Haydi konya su artistlesen basaksehiri ve finalci rizayi sevindirmeEn son düzenleyen Mehmet Köse; 31-05-2017, 22:30.
Bir yorum yaz:
-
Bu ak?am s?per kupa rakibimiz belli olacak demek
LG-H860 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Haydi Konya. ?u ?eref yoksunu antalya avrupaya kat?lmas?n. ?n eleme bile oynamas?n adiler.
Bir yorum yaz:
-
Trabzon Avrupaya gitsin seneye onlar da yorulsun basimiza is acmasinlar
Envoy? de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Simdi dun fener finale ciksa "fener buyuk maclarda iyi " goy goy'u devam edicekti.
Hangi buyuk mac bende bilmiyorum son 2 derbi gs ve bizimle olan sutu yok ilk macta biz de dahil fenerin sahada pozisyonu yok 0-0 hangi buyu macta fener iyidi bende bilmiyorum
Konuda kalmaynca andaval fener medyasi yok ugursuzluk var kurban keselim falan diyo
Serdar ali celikler midir nedir kendini duydum ama hic dinlememistim bugun bi izledim cidden her yonuyle mal bi camia bunlar tekrardan teyitledim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Trabzon ancak kendi ?ocuklar? ile ba?ar?l? olur. Toplama tak?mla olamaz. Ne kadar toplasalar da seneye tam oturmaz kadrolar?.
Bir yorum yaz:
-
Trabzon Avrupaya gitsin seneye onlar da yorulsun basimiza is acmasinlar
Envoy? de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: