.gif)
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
T?rkiye Kupas? 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
X
-
1 mart da oynanan ma??n r?van??n? 5 nisana koymu?lar. neresinden bakarsan bak rezil bir turnuva
-
Fenerbah?e ve Ba?ak?ehir tur atlarsa yar? finalde birbirleriyle e?le?ecekler. Fikst?re g?re Ba?ak?ehir ?nce bizle oynayacak sonra Fenerbah?e ile kupa ma??n? oynayacak.O haftaya kadar ba?aba? gidersek e?er Ba?ak?ehir Fenerbah?e ma?? yerine bizim ma?a konsantre olur.??nk? bizim Ba?ak?ehirspor ma??ndan sonra s?ras?yla Fenerbah?e ve Bursaspor ma?lar?m?z olacak. Be?ikta?'? yenersek Fenerbah?e ve Bursaspor ma?lar? onlar i?in daha stresli olur diye d???necekler.
Bir yorum yaz:
-
Bug?n feneri ge?ti?imiz takdirde kupay? b?y?k ihtimal cebe koymu? oluruz erkenden.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Baris Oner tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Baris Oner tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbdullah avc? GS li oldu?unu bu kadar belli etme be arkada? lan Mustafa pektemek ne arkada? ????????????????????
Bir yorum yaz:
-
Aslı Baris Oner tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbdullah avc? GS li oldu?unu bu kadar belli etme be arkada? lan Mustafa pektemek ne arkada? 😂😂😂😂😂
Bir yorum yaz:
-
Adebayor'u hi? bir zaman iyi bir forvet olarak g?rmedim isterse 30 gol ortalamayla oynas?n.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Sami Bahad?r A??ro?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı göstera??k?as? ben adebayoru be?enmedimHi? gol atacakm?? gibi durmuyor sahada. ?yi top da??t?yor o kadar
Bir yorum yaz:
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı göstera??k?as? ben adebayoru be?enmedimHi? gol atacakm?? gibi durmuyor sahada. ?yi top da??t?yor o kadar
Bir yorum yaz:
-
Kald?r?lmadan ?zet izlenebilir. https://www.youtube.com/watch?v=EsAc_vLD_xsEn son düzenleyen Mehmet Kele?; 04-02-2017, 23:59.
Bir yorum yaz:
-
a??k?as? ben adebayoru be?enmedimHi? gol atacakm?? gibi durmuyor sahada. ?yi top da??t?yor o kadar
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: