Deli gibi seviniyorlar. Osmanl? vuracak bunlara fena
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
T?rkiye Kupas? 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
X
-
Bizim ba?kan az bile s?ylemi? s?t kupas? diyerek. ?u kupada 4 ma? oynand? 3 g?nde. Futbola benzeyen bir?ey oynayan tek tak?m Akhisar Bld. Var?n ordan d???n?n kaliteyi.En son düzenleyen Doruk Ilhan; 25-07-2017, 14:45.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKayseri nin balon patlad?. Bizim ma? rahat ge?er.
Anadolu tak?m? i?in baya baya iyi kadrolar? var.
Yorum Yap
-
Aslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKayseri nin balon patlad?. Bizim ma? rahat ge?er.
Yorum Yap
-
Kayseri'nin bu ma?? almas? da bize bir ?ey kazand?rmazd?, ??nk? r?van? ma?? Nisan ay?nda oynanacak. Biz kendi saham?zda bir zahmet yenelim Kayseri'yi. Onlar?n durumu bizi ilgilendirmiyor! Bu sonucun tek k?t? taraf?, fb'nin yar? finale ??kmay? garantilemesi oldu. ?stelik, muhtemel rakibi i?in Akhisar daha avantajl?.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKayseri nin balon patlad?. Bizim ma? rahat ge?er.
Zaten yedek kadro ile ??km??lar.
T?kezleyebilir ligde de ama kadrolar? iyi cidden.
Yorum Yap
-
Dick: ?yi futbolun nedenini oyunculara sorun.
Topal:B?yle oynasak ligde b?t?n ma?lar? kazanabiliriz diye d???n?yorum.
O.T.: Tak?mda?l?k g?sterdik ,iyi futbol oynad?k ?zg?venimiz yerine geldi.
?u ma? sonu a??klamalara gel. Herifler ciddi ciddi iyi oynad?k diyorlar la. Ligde 12 de 12 yapacaklarm??. Vah zavall?lar vah.Topal'?n a??klamalar?ndan sonra bir titreme geldi bana korkudan.
Yorum Yap
-
yalniz bisey dikkatimi cekti; eger ben bulamadiysam ozur dilerim ama, kupanin yari final tarihleri henuz belli degil sanirim. Insallah tff katakulli yapip basaksehir-fener maclarini bizimle oynayacaklari tarihlerin disinda daha ileri tarihlerde yapmaz. bu konunun takipcisi olmak lazim diye dusunuyorum..
Yorum Yap
Yorum Yap