Kald?r?lmadan ?zet izlenebilir. https://www.youtube.com/watch?v=EsAc_vLD_xs
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
T?rkiye Kupas? 2016-2017 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
X
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı göstera??k?as? ben adebayoru be?enmedim Hi? gol atacakm?? gibi durmuyor sahada. ?yi top da??t?yor o kadar
Yorum Yap
-
Aslı Sami Bahad?r A??ro?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı göstera??k?as? ben adebayoru be?enmedim Hi? gol atacakm?? gibi durmuyor sahada. ?yi top da??t?yor o kadar
Yorum Yap
-
Aslı Baris Oner tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbdullah avc? GS li oldu?unu bu kadar belli etme be arkada? lan Mustafa pektemek ne arkada? 😂😂😂😂😂
Yorum Yap
-
Aslı Baris Oner tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Baris Oner tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbdullah avc? GS li oldu?unu bu kadar belli etme be arkada? lan Mustafa pektemek ne arkada? ????????????????????
Yorum Yap
-
Fenerbah?e ve Ba?ak?ehir tur atlarsa yar? finalde birbirleriyle e?le?ecekler. Fikst?re g?re Ba?ak?ehir ?nce bizle oynayacak sonra Fenerbah?e ile kupa ma??n? oynayacak.O haftaya kadar ba?aba? gidersek e?er Ba?ak?ehir Fenerbah?e ma?? yerine bizim ma?a konsantre olur.??nk? bizim Ba?ak?ehirspor ma??ndan sonra s?ras?yla Fenerbah?e ve Bursaspor ma?lar?m?z olacak. Be?ikta?'? yenersek Fenerbah?e ve Bursaspor ma?lar? onlar i?in daha stresli olur diye d???necekler.
Yorum Yap
-
Aslı Hakan ?zbek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAkhisar'da Vaz Te yaln?z efsane bir gol att?.
Yorum Yap
Yorum Yap