Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

?zlanda - T?rkiye | 2018 D?nya Kupas? Elemeleri

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Fato? ?stifa diyoruz da daha ?imdiden ?enol Hocaya sal?a olmaya ba?lad? bunlar

Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi

Yorum Yap

60. dakka oyuna hala forvet sokmadi, yasin sahada yazacaktim tam degistirdi ama 60 kadar beklemesi komik

Yorum Yap

Arda abisi de ??km?? d?n Emre i?in "yaps?n abi, itiraz etsin, k?zs?n, ?fkelensin, t?k?rs?n. Yaps?n sahip ??kal?m." diyor.

Yorum Yap

yeminle ?zlanda tak?m? d??ardan d?r?m sipari? etseler,d?r?mler haz?rland?,geldi diyene kadar bizimkiler hala gol atamam?? olurlar.. Bu kadar ruhsuz ve zevksiz yani...

Sa?ol by Egoist trator..!

Yorum Yap

Milli tak?m i?in en ideali M. Ak?ay

Yorum Yap

Kaan Ayhan Bundesliga 2 de bile 8 haftada 250 dk filan oynayan bir adam.

Yorum Yap

Aslı Mehmet Unal tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                Ayn? sey? ben soylerken sen yazm?ss?n

Yorum Yap

Adam harbiden dalga geciyor. Yasin 11 cikmis forvetsiz cikmisiz bu adam nasil uefa kupasi kazandi anlayamiyorum

SM-G900H cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Yorum Yap

Aslı Murat Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                    Ayn? sey? ben soylerken sen yazm?ss?n
                    2 g?nde yer bizim " T?rk Bas?n? " hemde ?erez niyetine...

Yorum Yap

Aslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                      Aslı Berkant Senturk tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                      Aslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                      Aslı Berkant Senturk tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                      fatonun bu son maci olur buyuk ihtimal bu saten sonra medya baskisi falan kovarlar bunuda, kortugum Senol hocanin kafasini kafasini karistiracaklar buyuk ihtimal. Umarim bize ucu dokunmaz
                      Aykutu alirlar insallah. Senol hocaya bulasmamalilar
                      Aykut gelirse yine hata olur mili takim icin, yine 1 2 turnuva kacirmamiz demek. Aykut ve Abdullah Avci gibi hocalar anca bizim dandik ligde basarili olur. Bize Lucescu gibi winner hoca lazim
                      Ya senol gunes ya aykut diye haberler var ondan aykut dedim ama yabancilar basarili olamiyor. Turklerden de bi gelmeyen aykut kaldi
                      orasi oyle ve buyuk ihtimallede o gelir zaten. Ama Aykut yerine Sergeni bile tercih ederdim sahsen. Yabancilar basarili olamiyor demekte yanlistir bana gore. Hiddink gibi les hoca getirirsen ne bizde nede baska yerde basarili olur.Mesela bosta tanima uyan Van Gaal var guzel olabilecek

Yorum Yap

Keske ona sahip cikabilecek zihniyet olsa ama nerde. Biz anca fatih beyi pohpohlariz.

Yorum Yap

Konu modern futbol ise Hikmet Karaman > Fatih Terim.

Yorum Yap

Aslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                            Arda abisi de ??km?? d?n Emre i?in "yaps?n abi, itiraz etsin, k?zs?n, ?fkelensin, t?k?rs?n. Yaps?n sahip ??kal?m." diyor.
                            Bende okudum Ozan sa??n? d?zeltmi? nolcak abi d?zeltsin diyo

Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi

Yorum Yap

Oleyyyyyy Ego terimm oleyyyyyy Ego terimmmm oleyy [emoji1] [emoji1]

SM-G935F cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Yorum Yap

?mer toprak???

General Mobile 4G cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X