Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?zlanda - T?rkiye | 2018 D?nya Kupas? Elemeleri
??k?ş
X
-
Bu Kaan ibb den Mahmut Tekdemir, Osmanlidan Musa Cagiran, Konya dan Ali Camdali ve Omer Ali Sahiner falan daha mi iyi oyuncuda ilk 11 de basliyor boyle bir onemli macta ve devamli milli takima cagriliyor? Kimin torpilcisi bu ben hala anlamis degilim
-
Futbolcuyken yapt?klar?ndan dolay? futboldan men edilmesi gereken bir adama,?uan imparato?or deniliyor..Allah belas?n? versin bu d?zenin,bu adam?n ve arkas?ndakilerin...
Bir yorum yaz:
-
Eskiden severdim Arda'y? ama art?k nefret ettirdi kendisinden.Aslı Cem Mert Ayd?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBende okudum Ozan sa??n? d?zeltmi? nolcak abi d?zeltsin diyoAslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterArda abisi de ??km?? d?n Emre i?in "yaps?n abi, itiraz etsin, k?zs?n, ?fkelensin, t?k?rs?n. Yaps?n sahip ??kal?m." diyor.
M?tevazi aya??na yatan ?akal?n teki.
Bir yorum yaz:
-
?mer toprak???
General Mobile 4G cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Oleyyyyyy Ego terimm oleyyyyyy Ego terimmmm oleyy [emoji1] [emoji1]
SM-G935F cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Bende okudum Ozan sa??n? d?zeltmi? nolcak abi d?zeltsin diyoAslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterArda abisi de ??km?? d?n Emre i?in "yaps?n abi, itiraz etsin, k?zs?n, ?fkelensin, t?k?rs?n. Yaps?n sahip ??kal?m." diyor.
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Keske ona sahip cikabilecek zihniyet olsa ama nerde. Biz anca fatih beyi pohpohlariz.Aslı Mehmet Unal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMilli tak?m i?in en ideali M. Ak?ay
Bir yorum yaz:
-
orasi oyle ve buyuk ihtimallede o gelir zaten. Ama Aykut yerine Sergeni bile tercih ederdim sahsen. Yabancilar basarili olamiyor demekte yanlistir bana gore. Hiddink gibi les hoca getirirsen ne bizde nede baska yerde basarili olur.Mesela bosta tanima uyan Van Gaal var guzel olabilecekAslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYa senol gunes ya aykut diye haberler var ondan aykut dedim ama yabancilar basarili olamiyor. Turklerden de bi gelmeyen aykut kaldiAslı Berkant Senturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAykut gelirse yine hata olur mili takim icin, yine 1 2 turnuva kacirmamiz demek. Aykut ve Abdullah Avci gibi hocalar anca bizim dandik ligde basarili olur. Bize Lucescu gibi winner hoca lazimAslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAykutu alirlar insallah. Senol hocaya bulasmamalilarAslı Berkant Senturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterfatonun bu son maci olur buyuk ihtimal bu saten sonra medya baskisi falan kovarlar bunuda, kortugum Senol hocanin kafasini kafasini karistiracaklar buyuk ihtimal. Umarim bize ucu dokunmaz
Bir yorum yaz:
-
2 g?nde yer bizim " T?rk Bas?n? " hemde ?erez niyetine...Aslı Murat Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAyn? sey? ben soylerken sen yazm?ss?nAslı Mehmet Unal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMilli tak?m i?in en ideali M. Ak?ay
Bir yorum yaz:
-
Adam harbiden dalga geciyor. Yasin 11 cikmis forvetsiz cikmisiz
bu adam nasil uefa kupasi kazandi anlayamiyorum
SM-G900H cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Ayn? sey? ben soylerken sen yazm?ss?nAslı Mehmet Unal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMilli tak?m i?in en ideali M. Ak?ay
Bir yorum yaz:
-
Kaan Ayhan Bundesliga 2 de bile 8 haftada 250 dk filan oynayan bir adam.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: