Bence i?ler ?ok iyi gidiyor. Milli tak?m Terim'e.. Terim de volkan, ozan, yasin vb. t?revlerine sahip ??kmal?.. Emre ?olak, Hayrullah gibiler mutlaka ?ans bulmal?.. bir de herkesin bitti dedi?i Tarik ?amdal var terim hoca.. sen seversin b?yle herkesin bitti dedi?i adamlarda ?srar etmeyi.. onu da ?a??r milli tak?ma.. parlat.. menejeriyle tan???ks?nd?r zaten.. detaylar? konu?ursunuz. Be?ikta?'a olan tepkini daha da artt?r.. Be?ikta?'l? futbolcular k?t? sonu?lar?n tek sorumlusu.. ?a??rma hi?birini.. sen halledersin.. rica ederim dur durdu?un yerde.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?zlanda - T?rkiye | 2018 D?nya Kupas? Elemeleri
??k?ş
X
-
Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOh be, bitti sonunda i?kence! 1 ay boyunca Milli Tak?m ve meymenetsiz Fatih Terim konular?ndan uzak kalabilece?iz.
Yorum Yap
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı göstermilli tak?m?n ba??na tecr?beli ve winner karakterli biri ge?sin art?k.M.Re?it Ak?ay iyi ho?ta deneyimi yok adam?n.Kald?ramayabilir milli tak?m?. Van Gaal iyi bir se?im bana g?re.
Yorum Yap
-
?yle bir ele?tiresim geliyor ki ?u d?zeni. K?f?r etsem kelimeler yetmez, anlatmak istedi?imi anlatamam sanki.
Bu kadar a?a??l?k, bu kadar i?ren? duruma ne zaman geldik biz?
2000lerde Milli Tak?m heyecan?n? futbolu gram sevmeyen arkada?lar?m?zla bile ya?arken, ?imdi futbol delisi adamlar, milli duygular? y?ksek olan adamlar bile tiksiniyor ?u halimizden.
Kim be?eniyor bu d?zeni bu adamlar? bu sistemi? Nas?l hala ba??m?zda olabiliyorlar ger?ekten anlayam?yorum!
?stiyorum ki Be?ikta?'tan futbolcu gitmesin Milli Tak?ma. Bizi bu hale nas?l getirdiler ger?ekten?
Yorum Yap
-
G?rtla??na kadar harama,kul hakk?na,g?naha batm?? bir insan ?ehitler ?zerinden duyar kasamaz! Sen de?il misin en ?a?al? d?neminde devletin sana verdi?i yetki ile ?lkenin d?rt bir yan?ndan futbolcu izleyip bu datalar? gitti?i kul?p tak?m? i?in kullanan? Sen de?il misin Fb'den d?rt yedi?in zaman en k?r?lgan d?neminde istifa etmeyip arkana kankan Mehmet A?ar'? al?p fet?c?,sahtekar top?ular?n ile birlikte bizim ve milli tak?mdan orta??n Rasim Kara'n?n hakk?n? ?at?r ?at?r yiyen? Gs d?rt sene ?st ?ste ?ampiyon olmu?tur fakat o ?ampiyonluklar?n temeli hi? konu?ulmam??t?r hala daha konu?ulmuyor. Hele bir ki?i var ki ne kadar ba?ar?s?z bir hakem oldu?u ortada iken Avrupa'da ma? y?netmi? ?lkenin en iyi hakemi diye lanse edilmi?tir. ?akar'?n bu y?kselmesi neyin diyetidir?
Yorum Yap
-
Aslı Ali Koca tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOh be, bitti sonunda i?kence! 1 ay boyunca Milli Tak?m ve meymenetsiz Fatih Terim konular?ndan uzak kalabilece?iz.
Yorum Yap
-
Aslı Mustafa ?lker Devecio?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHalen yap?lan?yormuymu?uz? Bitmedimi senelerdir?
ger?ekten ne zaman bitecek bu yap?lanma bende ?ok merak ediyorum
Yorum Yap
-
Aslı Hasim Cinki tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yigitberk Bicakci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterR??t? Re?ber'in yaz?s?
[ATTACH]11191[/ATTACH]
Yorum Yap
-
Hatirliyor musunuz sanirim 2010 dunya kupasina katilamamistik bir reklam vardi televizyonda donen fatih terim falan oynuyordu tahtada 2012 avrupa kupasi 2014 dunya kupasi falan yaziyordu iste bunlar icin yapilanma baslasin gibi biseyde slogandi.
Bizde yapilanma bitmiyor yani devamli yapilaniyoruz masallahimiz var
not reklami veya videoyu aradim ama bulamadim
Yorum Yap
-
Ersun Yanal ile ''ger?ekten'' yap?lanma ba?lam?? ve meyveleri toplanmak ?zereyken sadece Hakan ??k?r'? almad??? i?in malum ?evreler taraf?ndan ?ok k?sa s?re i?erisinde bileti kesilmi?ti. O g?nden beri bir t?rl? ''yap?lanamad?k'' gitti. Terim'in de tek bildi?i Avrupa'da biraz ismi duyulan T?rk as?ll? futbolcular?n akl?na girip T?rk milli tak?m?n? se?mesini sa?lamak. Bakmay?n Emre Mor'u -zoraki de olsa- oynatmas?na. Biz bu ?ocu?u izlemeye ba?lamasak haberi bile olmayacakt?, olsayda bile ciddiye almayacakt?.
Yorum Yap
Yorum Yap