ayl?k 1 milyon tl al?yor. b?rakmaz.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?zlanda - T?rkiye | 2018 D?nya Kupas? Elemeleri
??k?ş
X
-
Aslı Halil Nuri Yurdakul tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMevzu gs olunca tekme tokat birbirine dalan adamlar? hosgord?
konu Milli tak?m olunca disiplini uygulayaca?? geldi MR egonun
Yorum Yap
-
Aslı Do?an Tacikayan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mustafa Cenan Ad?g?zel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kaan Ok tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEmre mor kimdir ya hareketler filan fazla havaya girdi
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Yorum Yap
-
--- O?uzhan - Topal ---
Emre --- Hakan --- Arda
?nce bu 5'linin yana yanayken kuraca?? varyasyonlar? ve futbol keyfini d???n?yorum, daha sonra da neden bi arada olmad?klar?n?.
Silahs?z sava?a gidiyoruz resmen. Koca bir jenerasyonu heba edecek bu adam, acilen T?rk futbolunun bu kabaday?dan temelli kurtulmas? laz?m.
Yorum Yap
-
Aslı Ersin Ozturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Nuri Yurdakul tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMevzu gs olunca tekme tokat birbirine dalan adamlar? hosgord?
konu Milli tak?m olunca disiplini uygulayaca?? geldi MR egonun
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterErken oyuncu degistirmek zorunda kaldim. Zorunda kalmasam baska degisiklikler yapardim diyor. Caner ismail degisikligi yapabilirdim diyor bu adam ne iciyor ya
SM-G900H cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterErken oyuncu degistirmek zorunda kaldim. Zorunda kalmasam baska degisiklikler yapardim diyor. Caner ismail degisikligi yapabilirdim diyor bu adam ne iciyor ya
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterErken oyuncu degistirmek zorunda kaldim. Zorunda kalmasam baska degisiklikler yapardim diyor. Caner ismail degisikligi yapabilirdim diyor bu adam ne iciyor ya
Yorum Yap
Yorum Yap