Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
T?rkiye - Ukrayna | 2018 D?nya Kupas? Elemeleri
??k?ş
X
-
Emre mora helal olsun. b?t?n y?k bu ?ocu?un ?zerine olmamal?.euro 2004 deki robeni goruyorum sanki.gumbur g?mb?r geliyor bu cocuk
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı göster2.yari volkan seni kesin almali
SM-G900H cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Messiden sonra bu kadar kolay calim atabilen baska oyuncu gormedimm adam yuruyerek calim atiyor aga
SM-G900H cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cem Ko? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHakan ve ?mer cac?k ve bu fikrim yeni de?il.
Yer siyah,g?k beyaz!
Neyse zaten milli duygu b?rakmad?lar adamda.
Yer siyah,g?k beyaz!
Bir yorum yaz:
-
Finlandiya tekrar ?ne ge?ti, Sergen bir sigara daha yakabilir.
Milli tak?ma gelince, ma?tan ?nce yazd???m yorumun arkas?nday?m. Fatih Terim'in tak?m? zerre kadar umrumda de?il. Be?ikta?l? futbolcular sakatlanmas?n, yeter bana!
Bir yorum yaz:
-
Milli ma?larda hakan ?alhano?lunun duran top d???nda bir olay?n? g?rmedim hi? eksiye d???r?yor tak?m? resmen ha terim oynatam?yordur belki bilemicem
Bir yorum yaz:
-
ma??n hakem efsane Tottenham deplasman?ndaki ma??n hakemi Manuel Grafe. O ma?ta ?ok iyi y?netmi?ti. ?ok fazla faul ?alan bir hakem de?il. Emre'nin ?zellikle 2. pozisyonu penalt? ama ilk ?nce topa m?dahale etti?i i?in vermemi? olabilir.
Bir yorum yaz:
-
Aslı mehmet k?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı mehmet ali tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı göstersergen sigarayi yakti. Kupon gelmio heralde
sent from my iphone using tapatalk
izlandaya handikapli vermistir cunku melih finlandiya izlanda deplasmaninda 1-0 one gecti dedikten sonra yakti bitane
:d
[ATTACH]11190[/ATTACH]
Bir yorum yaz:
-
Aslı Cem Ko? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHakan ve ?mer cac?k ve bu fikrim yeni de?il.
Yer siyah,g?k beyaz!
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: