Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

T?rkiye - Ukrayna | 2018 D?nya Kupas? Elemeleri

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Erman Atmaca
    yanıtladı
    Cenk'i uyarmal? ?enol hoca. Al??kanl?k haline gelmesin, kendisine de yaz?k olacak yoksa.

Bir yorum yaz:

• Ebuzer Çevik
    yanıtladı
    Aslı Serhat Senel tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Cenk'e yak??m?yor bu atma olaylar?. Ne kadar ?z?c? bunlar? g?rmek...

Milli Tak?ma gelirsek izlanda tokat? bizi kendimize getirir belki diye ?mit ediyorum. 80 milyonluk ?lkeyiz oynanan futbola ?u tak?ma bak...
    iyi de adam Cenk'i baya as?lm?? atmasa hakem vermeyecek faul oldu?u halde.

Bir yorum yaz:

• Mustafa İlker Devecioğlu
    yanıtladı
    Emre'yi adam ederler BvB'de ancak Tuchel, Terim'e bu kadar pohpohlad??? i?in ?ok k?z?yordur bence. Bir ton yat?r?m yapt?lar ve bu kafayla devam ederse ?ocuktan bir cac?k olmayacak.
    Bu ?lkede F.Terim futboldan elini ete?ini ?ekmedi?i s?rece bence bir ad?m geli?me kaydedemeyiz.
    Olay Arda vs olay?da de?il yani. Bu tarz fiyaskolar zaten Mr.Ego y?z?nden ba??m?za geliyor.

Bir yorum yaz:

• Arda Çelikmaden
    yanıtladı
    Bu ma?ta 2 puan b?rakmam?z?n tek sebebi ?akma imparatordur.
    4-4-2 nedir abi. Kim oynuyor 4-4-2'yi art?k. Sen kendi egonu ?i?ireceksin diye, bu milli tak?m b?yle haybeden puan kaybetmek zorunda m?.

Bir yorum yaz:

• Ramazan Kurtulus
    yanıtladı
    Emre mor dan bi cac?k olmaz.
    Bu ya?ta artis kesilmi?. ..

Bir yorum yaz:

• Serhat Senel
    yanıtladı
    Aslı Mert Gulec tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Yarmolenko tam arad???m?z kanat forvet tarz? oyuncu.?ok h?zl? de?il ama ayaklar?na hakim.Top tekni?ide iyi say?l?r.
    Bizi a?ar onun fiyat?... Zaten gelmek de istemez 8 y?ld?r ayn? tak?mda ?yle bir hedefi yok sanki keyfine bak?yor o

Bir yorum yaz:

• Mert Gulec
    yanıtladı
    Yarmolenko tam arad???m?z kanat forvet tarz? oyuncu.?ok h?zl? de?il ama ayaklar?na hakim.Top tekni?ide iyi say?l?r.

Bir yorum yaz:

• Selin Cabas
    yanıtladı
    penalt? alan oyuncu sevmiyom ben ya
    do?ru gelmiyor bana

Bir yorum yaz:

• Ali Furkan Kavuncu
    yanıtladı
    Euro 92 danimarkali laundrup kardesler.isvecli dahlin ravanelliler.alman voller klisman matheuslar.ingiliz linekerler.portekizli comez figo italya 90 oman b?y?k efsane kamerun.efsane maradona.cilgin kaleci higuita.ne efsaneler varm??. yaslandik be

Bir yorum yaz:

• Erkan Ünsalan
    yanıtladı
    Aslı Yildiray Kalay tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Ben milli tak?m? Recep li Abdullah l?,Og?n l?,Tolunay l?,Sergen li,Arif li,Hakan ?.l?,Hami li Ertu?rul lu zamanlarda izledim..her biri y?ld?zd? ?lkemizde..Hami ayr? bi d?nya,Hakan ?. ayr? bi d?nya,Sergen ayr? bi d?nya Abdullah apayr? bi d?nyayd?..Kemik bi kadromuz vard? o zamanlar..?imdikilere bak?yorum: Ozan,Volkan ?en,Hakan ?.,Olcay, vb.. Giderek geriye gidiyoruz..Avrupa da yeti?mi? T?rklerden medet umuyoruz..Siny?r Terim hala ke dini Ferguson sans?n bakal?m..

Her daim Be?ikta?...
    Kesinlikle bu milli tak?m hi? heyecan vermiyor, yeni jenerasyon ?ok k?t?, ger?i d?nya futbolunda art?k eskisi gibi heyecan verici futbolcular ??km?yor, Euro 2016 daki milli tak?mlara bakarsak efsane diyebilece?imiz kadro 1 tane bile yok, kadroyu ge?tim futbolcu bile yok, ama eskiden 3-4 tane efsane kadrosu olan tak?mlar, izlemeye doyamad???m?z futbolcular olurdu ne g?zel. Genel olarak futbol geriye gidiyor maalesef...Pogban?n rekor ?cret ?dendi?i bir futbol d?neminden de ?ok ?ey beklememek laz?m zaten..

Bir yorum yaz:

• Mehmet Ali Tuna
    yanıtladı
    Canerin de cenkinde yaptigi dogruydu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• Emre Cakmak
    yanıtladı
    Yarmolenko Quaresma n?n sol ayakl? versiyonu

Bir yorum yaz:

• Fevzi Uzel
    yanıtladı
    stoper hatt?nda ?mer yerine bizim necip uysal oynasa daha g?zel olurda o derece yani caneri beyendim cenk fena de?ildi
    gelelim emre mor'a arkada? bu ?ocuk ?ok itici olacak yaa biri gitti diyeri geldi hadi hay?rl?s?

Bir yorum yaz:

• Semih Ba?kaya
    yanıtladı
    ?? sahada oynuyorsun.

Bask?y? kurmu?sun, taraftar? arkana alm??s?n.

Hakemi de etkilemi?sin.

Dakika 80.

O dakikada ceza sahas? i?inde o karambolde rakibinin kuca??na do?ru b?rakacaks?n kendini, deneyeceksin ?ans?n?.

Ondan sonra daha ?ok ?erefli ikincilik laf? duyar?z.

Cenk'in bu yapt??? h?rs?zl?k filan de?il, forvet oyuncusunun ufak oyunlar?ndan biri.

Bir yorum yaz:

• Yi?it Gelir
    yanıtladı
    Emre Mor.... 2-3 ay ?nceki o masumlu?unu kaybetmi?. ??mar?k biri olmu?. B?yle olursa, itirazlar?na devam ederse, her topu ald???nda 5 ki?iyi ge?meye ?al???rsa yaz?k olacak...

Bu tak?m?n serbest vuru??usu; Hakan ?alhano?lu'dur o vurmazsa Caner vurur. Emre Mor'un kulland??? topa yaz?k oldu.

Caner de sanki K?rm?z? kart bahsi alm?? gibiydi. Madem kimse g?rm?yor, ben g?reyim dedi herhalde..

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X