Bu herif iyice ?izofrene ba?lam??
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
A Milli Tak?m Ukrayna ve ?zlanda ma?lar? aday kadrosu a??kland?
??k?ş
X
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Baris Akgun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu ?lkeyi sevdirmemek i?in siyasisinden a milli tak?m teknik direkt?r?ne kadar herkes elinden geleni yap?yor .Umurumda da de?il a??k?as? milli tak?m falan benim asl?nda. Stad? konya olan bi tak?mdan ne beklersin
Yorum Yap
-
Aslı Baris Akgun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu ?lkeyi sevdirmemek i?in siyasisinden a milli tak?m teknik direkt?r?ne kadar herkes elinden geleni yap?yor .Umurumda da de?il a??k?as? milli tak?m falan benim asl?nda. Stad? konya olan bi tak?mdan ne beklersin
Yorum Yap
-
Aslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen milli tak?m tarihinde b?yle heycans?z, vasat bir milli tak?m daha hat?rlam?yorum. Arda, Caner vs. kadroda olsada ayn?s? ge?erli. Bu jenerasyon ?ok vasat...
Yorum Yap
-
Ya zaten ortada sistem yok bir ?ey yok. Ne diye Olcay'? al?yorsun Cenk'i al?yorsun zaten Olcay ge?en y?l ki BJK sistemi hari? hi? bir sistemde ba?ar?l? olamaz. Cenk desen senin oynayaca??n hi? bir sistemin(sistemsizli?in) adam? de?il.
Ne diye adamlar? ?a??r?p sal?a oluyorsun mevzuya. Ha beni ?a??rm??s?n ha Olcay'? ne alaka yani ?imdi. topla adamlar?n? sana biat edenleri ??k oyna kimsenin ?eyinde de?il zaten. D?nya kupas?ym?? vs T?rkiye Milli Tak?m?'n?n ne i?i var orada onca hak eden tak?m varken.
Daha da yazd?m ama sildim gerek yok burada din kitap girmeye gerek yok mevzuya. Hak etmiyoruz ve l?tfen gitmeyelim. D?nya kupas?na sal?a olmayal?m hak eden onca tak?m var onlar gitsin.
Yorum Yap
-
Aslı Ferdi Taslac? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Baris Akgun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu ?lkeyi sevdirmemek i?in siyasisinden a milli tak?m teknik direkt?r?ne kadar herkes elinden geleni yap?yor .Umurumda da de?il a??k?as? milli tak?m falan benim asl?nda. Stad? konya olan bi tak?mdan ne beklersin
Olimpiyat Stad? desen hadi neyse Konya ile nas?l bir ba?lant? kurdun, Fatih Terim ad?na stadyum var o daha m?him bir olay.
Yorum Yap
-
Emre Mor, Enes ?nal, Yunus Mall?, Tolga Ci?erci, Kaan Ayhan, ?a?lar S?y?nc?, At?n? Nukan, Ozan Tufan, Okay Yoku?lu, O?uzhan ?zyakup, G?khan T?re, Hakan ?alhano?lu, Bilal Ba?ak??o?lu veee daha nice gen? potansiyeli y?ksek yetenekli futbolcular mevcut. Art?k buna g?re kadrolar kurulmal? ve sabredilmeli. Her turnuvada farkl? kadrolarla gidilip ba?ar? elde edememektense, kul?p kadrosu gibi bi kadro olu?turup sabretmek gerekiyor. Hi? alakam?z olmad??? halde H?rvatistan'?n kadrosunu bile sayarken bizim kadro da bir belirsizlik var, y?llard?r b?yle. Sistem falan oturtamay?z bu saatten sonra, tak?m uyumunu yakalamam?z laz?m. Bunun i?inde dedi?im gibi madem vazge?ildi Arda, Burak, Sel?uk vs. vs. adamlardan. Enes'i, Emre Mor'u, Yunus'u, ?a?lar'? falan g?z?n kapal? oynatcaks?n ve k?t?de olsa vazge?miceksin.
Yorum Yap
-
Aslı Y?cel Mutlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ferdi Taslac? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Baris Akgun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu ?lkeyi sevdirmemek i?in siyasisinden a milli tak?m teknik direkt?r?ne kadar herkes elinden geleni yap?yor .Umurumda da de?il a??k?as? milli tak?m falan benim asl?nda. Stad? konya olan bi tak?mdan ne beklersin
Olimpiyat Stad? desen hadi neyse Konya ile nas?l bir ba?lant? kurdun, Fatih Terim ad?na stadyum var o daha m?him bir olay.
Yorum Yap
-
Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Y?cel Mutlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ferdi Taslac? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Konyali besiktasli kardeslerimize ayip olur yalniz, b?yle geneleyerek konusmak hic bir zaman saglikli bir durum deil
SM-G900FQ cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
Yorum Yap