ulan roma penalt? ka??rm?? ya
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?talya Serie A 2016-2017
??k?ş
X
-
italya ligi kim sosa kim ya. S?r?n?r orda ancaAslı U?ur Ilg?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSosa yine at?ld? 2. sar?dan. ge?en ma?ta da 5 dakikada 2 sar? g?rd? bug?n de ayn?.
Yorum Yap
-
Yok,baya baya toparlad? adam.Ben ?o?u ma??n? izliyorum,kartlar?da oynad??? b?lge y?z?nden yedi.Hocas? geride oynat?yor ve son ma?larda b?t?n oyunu Sosa kontrol ediyordu ve ataklar? Sosa ba?lat?yordu. Hatta Milan resmi hesab?ndan Sosa'y? ?ven tweetler bile at?ld?. Bu gece at?lmas?nda s?k?nt? yok ama uzatmalarda hakemin verdi?i penalt? komedi.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteritalya ligi kim sosa kim ya. S?r?n?r orda ancaAslı U?ur Ilg?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSosa yine at?ld? 2. sar?dan. ge?en ma?ta da 5 dakikada 2 sar? g?rd? bug?n de ayn?.
Yorum Yap
-
sosay? geride oynatmak i?in mi alm??larAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYok,baya baya toparlad? adam.Ben ?o?u ma??n? izliyorum,kartlar?da oynad??? b?lge y?z?nden yedi.Hocas? geride oynat?yor ve son ma?larda b?t?n oyunu Sosa kontrol ediyordu ve ataklar? Sosa ba?lat?yordu. Hatta Milan resmi hesab?ndan Sosa'y? ?ven tweetler bile at?ld?. Bu gece at?lmas?nda s?k?nt? yok ama uzatmalarda hakemin verdi?i penalt? komedi.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteritalya ligi kim sosa kim ya. S?r?n?r orda ancaAslı U?ur Ilg?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSosa yine at?ld? 2. sar?dan. ge?en ma?ta da 5 dakikada 2 sar? g?rd? bug?n de ayn?.
bu milandan bi halt olmaz o zaman
Yorum Yap
-
Bende anlamad?m neden b?yle bir ?ey yapt?klar?n? ama adam oynad? yani.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı göstersosay? geride oynatmak i?in mi alm??larAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYok,baya baya toparlad? adam.Ben ?o?u ma??n? izliyorum,kartlar?da oynad??? b?lge y?z?nden yedi.Hocas? geride oynat?yor ve son ma?larda b?t?n oyunu Sosa kontrol ediyordu ve ataklar? Sosa ba?lat?yordu. Hatta Milan resmi hesab?ndan Sosa'y? ?ven tweetler bile at?ld?. Bu gece at?lmas?nda s?k?nt? yok ama uzatmalarda hakemin verdi?i penalt? komedi.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteritalya ligi kim sosa kim ya. S?r?n?r orda ancaAslı U?ur Ilg?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSosa yine at?ld? 2. sar?dan. ge?en ma?ta da 5 dakikada 2 sar? g?rd? bug?n de ayn?.
bu milandan bi halt olmaz o zaman
Yorum Yap
-
Fanatik Romali Italyan bir arkadasim var. Hatta zaman zaman birlikte mac izleriz. Her zaman Juventus ve hakem baglantisina vurgu yapar. Bu yuzden bende Juventus alerjisi olustu. Dun son dakika penaltisiyla maci aldiklarini ogrenince pozisyona baktim. Eli acik oyuncunun ve net bir sekilde eline carpmis gibi geldi bana. Yani bizimle ilgili bir pozisyon olsa penalti beklerdim sahsen. Tabi eger yanlis gormediysem pozisyonu.Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYok,baya baya toparlad? adam.Ben ?o?u ma??n? izliyorum,kartlar?da oynad??? b?lge y?z?nden yedi.Hocas? geride oynat?yor ve son ma?larda b?t?n oyunu Sosa kontrol ediyordu ve ataklar? Sosa ba?lat?yordu. Hatta Milan resmi hesab?ndan Sosa'y? ?ven tweetler bile at?ld?. Bu gece at?lmas?nda s?k?nt? yok ama uzatmalarda hakemin verdi?i penalt? komedi.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteritalya ligi kim sosa kim ya. S?r?n?r orda ancaAslı U?ur Ilg?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSosa yine at?ld? 2. sar?dan. ge?en ma?ta da 5 dakikada 2 sar? g?rd? bug?n de ayn?.
Yorum Yap
-
Bence hen?z o seviyede de?il ama potansiyeli ?ok y?ksek ger?ekten.Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDonnarumma, daha ge?en ay 18 ya??na girdi.Aslı Cagdas Sezgin tarafından Gönderilmiş Mesajı göstermilan?n kalecisi inan?lmaz. penalt? ?ncesi acaip top ??kard?.
"Yeni Buffon" tabiri hafif kal?r, ?imdi satsalar 30-40 milyon gideri var.
Buffon ger?ekten muhte?em bir kaleci...
Yorum Yap
-
Zaten iki penalt?s?n? yedi Juve'nin.Aslı U?ur Ilg?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNet penalt? pozisyon ya. Ceza sahas? i?inde ?yle halayda mendil sallar gibi elin a??k dola??rsan top gelince penalt? olur tabi.
Yorum Yap
-
Bana ?ndeki adam?n karn?na ?arpm?? gibi geldi o zaman ben yan?lm???m.Aslı Kutbettin Kilic tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFanatik Romali Italyan bir arkadasim var. Hatta zaman zaman birlikte mac izleriz. Her zaman Juventus ve hakem baglantisina vurgu yapar. Bu yuzden bende Juventus alerjisi olustu. Dun son dakika penaltisiyla maci aldiklarini ogrenince pozisyona baktim. Eli acik oyuncunun ve net bir sekilde eline carpmis gibi geldi bana. Yani bizimle ilgili bir pozisyon olsa penalti beklerdim sahsen. Tabi eger yanlis gormediysem pozisyonu.Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYok,baya baya toparlad? adam.Ben ?o?u ma??n? izliyorum,kartlar?da oynad??? b?lge y?z?nden yedi.Hocas? geride oynat?yor ve son ma?larda b?t?n oyunu Sosa kontrol ediyordu ve ataklar? Sosa ba?lat?yordu. Hatta Milan resmi hesab?ndan Sosa'y? ?ven tweetler bile at?ld?. Bu gece at?lmas?nda s?k?nt? yok ama uzatmalarda hakemin verdi?i penalt? komedi.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteritalya ligi kim sosa kim ya. S?r?n?r orda ancaAslı U?ur Ilg?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSosa yine at?ld? 2. sar?dan. ge?en ma?ta da 5 dakikada 2 sar? g?rd? bug?n de ayn?.
Yorum Yap
Yorum Yap