Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

Tek Eğlence Yine fenevbahçe

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Huseyin Kurt
    yanıtladı
    Aslı Levent.Sahin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Ali ko? ?ok acemice ba?lad?..Fikret Orman da ilk y?llar?nda yanl??lar vard? ama kurgular? ve planlar? ?ok daha ak?lc?yd?,Ali ko? inan?lmaz hatalar yapt? tak?m? yenilemek isterken anadolu tak?m?na ?evirdi..
    Aslinda fikret orman baslangicta ?feda? gibi bir proje ile baslayip kendine guzel
    Bir kalkan yaratti ki firsat ali koc icinde vardi fener taraftari ?gencler oynasin , gerekirse feda ya haziriz? a ilk defa bu kadar yaklasti o yolda da basladi ama yanlis yapti sonrasinda.
    Fikret ormani sonraki senelerde goturende aslinda feda da aldigi,yaptigi hamlelerin islemesi o oyuncularin sonraki yillarda takimda olusturdugu kolej havasi.
    Ali koc bu firsati tepti yanlis yapti cok iyi bir kalkan vardi elinde o kullanamadi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• Levent.Sahin
    yanıtladı
    Ali ko? ?ok acemice ba?lad?..Fikret Orman da ilk y?llar?nda yanl??lar vard? ama kurgular? ve planlar? ?ok daha ak?lc?yd?,Ali ko? inan?lmaz hatalar yapt? tak?m? yenilemek isterken anadolu tak?m?na ?evirdi..

Bir yorum yaz:

• Erkan Ünsalan
    yanıtladı
    Ali Ko? iyi bir insan olabilir ama k?t? bir lider..

Bir yorum yaz:

• Resul G?kda?
    yanıtladı
    Aslı Kamil Ta?k?n tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Huseyin Kurt tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Uefa avrupa ligi resmi hesabi bugun valbuena nin dogum gununu kutlamis bugunzkutladogi gol 2012?de fenere saracoglunda attigi gol [emoji23][emoji23][emoji23]
    Ben boyle buyuk troll gormedim

G?rd???m en g?zel troll video h?l? kahkaha at?yorum hahahhah

Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
    Bu Uefa daki Admin arkadas Besiktasli oldugunu d?s?n?yordum zaten... (Bizim icin baya g?zel seyler yaziyor devamli)
    Simdi emin oldum.

Bir yorum yaz:

• Ekrem Bozbey
    yanıtladı
    Ali Ko??un trib?ne giderek taraftardan ?z?r dilemesi, ?Ne deseniz hakl?s?n?z? triplerine girmesi baz?lar?n?n i?inin ya??n? eritmi? ama bizim ?lkede ?ok yanl?? bir davran?? bi?imidir bu. Bizim insan?m?z haddini, s?n?r?n? bilemez ??nk?... Nezaketten ?ok acziyet gibi alg?lan?r. T?m bu s?ylediklerini bir bas?n toplant?s?yla veya bir spor program?nda...vs s?ylemek ba?ka, taraftar?n aras?na girerek, direkt onlar? muhatap alarak s?ylemek ba?ka...

Bir yorum yaz:

• Ersin Ozturk
    yanıtladı
    Bir hafta ?nce Bjk ezdik dedin ?imdi ise taraftarlar?ndan ?z?r diliyorsun 😁Ali Ko? k?t? ba?lad? umar?m b?yle devam eder .

Bir yorum yaz:

• Mehmet Evrim Talan
    yanıtladı
    K?mede kal?n ha.

Bir yorum yaz:

• Enis Pusat
    yanıtladı
    Uefa avrupa ligi resmi hesabi bugun valbuena nin dogum gununu kutlamis bugunzkutladogi gol 2012?de fenere saracoglunda attigi gol [emoji23][emoji23][emoji23]

Asist de Ayew'den fenerliler ??ld?rm?? twitter'da.

Bir yorum yaz:

• Kamil Taşkın
    yanıtladı

G?rd???m en g?zel troll video h?l? kahkaha at?yorum hahahhah

Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi

Bir yorum yaz:

• Huseyin Kurt
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Ozcan Fevzioglu
    yanıtladı
    Aziz gidince buralar?n pek bi tad? kalmad? [emoji17]

LG-H870 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Bir yorum yaz:

• Sinan Öz
    yanıtladı
    10 Senede biz 3, gs 5 trabzon ve bursa 1'er kere kat?ld? bu angutlar her sene katakulliyle ?ampiyonluk yar???na girip bir ?ekilde 2. oluyorlar 6. kez elemede elendiler
    10 sene de 2 de ?ampiyonluklar? var ama birinde ?ike di?erinde de finansal ceza y?z?nden ka??rd?lar. Daha ?nce de bunlar?n ?ampiyon oldu?u bir y?l ?ampiyona da ?n eleme gelmi?ti ?lke puan? muhabbetinden diye hat?rl?yorum. Yanl?? olabilir

Bir yorum yaz:

• Merve Güleryüz
    yanıtladı
    Oha beyler :p siz neden cl ye kat?lam?yorsunuz hahahahaha

Bir yorum yaz:

• Kazım Onur Keleş
    yanıtladı
    http://forum.antu.com/cep/KonuOku.as...D=17&kID=36585

Grup ?ekili? son sayfalarda benfia y? mersin ile k?yasl?yorlar nerdeyse

http://forum.antu.com/cep/KonuOku.as...=36521&sayfa=8

Bir yorum yaz:

• Mehmet Evrim Talan