F?rat Ayd?nus, sezon sonuna kadar ma? y?netemeyecek
TEST? GE?EMED?
T?rkiye'nin en deneyimli ve kariyerli futbol hakemleri aras?nda yer alan F?rat Ayd?nus'tan, herkesi ?a??rtan bir haber geldi.
T?rkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), profesyonel hakem kadrosunda yer alan Ayd?nus, Antalya'da yap?lan atletik testi ge?emedi.
Atletik testler sezon ba??nda ve devre aras?nda yap?ld??? i?in F?rat Ayd?nus sezon sonuna kadar hi?bir ma?ta g?rev alamayacak.
Ancak Ayd?nus sezon ba??nda yap?lan testi ge?ememi?, daha sonra yap?lan bir a??klamada Ayd?nus'un ikinci defa teste tabi tutuldu?u ve bunu ge?ti?i bildirilmi?ti.
F?rat Ayd?nus d???ndaki di?er hakemlerin, FIFA ve UEFA'n?n ?nemle tavsiye etti?i bu ko?ulardan ba?ar?yla ge?ti?i ??renildi.
TFF ile sezon ba??nda 1 y?ll?k s?zle?me imzalayan F?rat Ayd?nus, g?rev ald??? kar??a?malarda ald??? ma? ba?? ?cret d???nda 20 bin TL sabit maa? al?yor.
En ?ok fenerliler ?z?lm??t?r
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Tek Eğlence Yine fenevbahçe
??k?ş
X
-
-
Aslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı göstersiz bizim ma?larda kendi forumumuzu okumuyorsunuz anla??lan. ben oradan eksi?i yok fazlas? var diyorum...
SM-N910C cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
siz bizim ma?larda kendi forumumuzu okumuyorsunuz anla??lan. ben oradan eksi?i yok fazlas? var diyorum...
Bir yorum yaz:
-
Bir yorum yaz:
-
2009-2010 sivas ma??nda trib?nde s?ylenen her ?eyi t?m kalbimle kendilerine iletiyorum. Galatasaray'?n laciverdi.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Zeki Kutun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAziz gitmedi?i s?rece huzur yok bunlara. Bizim YD d?nemi gibi oldular.
Bir yorum yaz:
-
Bizim ma?larda antuyu okumak ?ok zevkli oluyor..
Kendi ma?lar?nda ise k?f?r hakaret beddua g?rla gidiyor
Bir yorum yaz:
-
Ik? aydir Cezaliydi? bu forumda ben gittim eziklerin Forumlarini Tak?p ettim Caner Gg olayina cok kizginlar Taliscayi falan nasil Buldular diyorlar , bu arada Forumlarda a?iri derecede gerginlik var hatta Kasimpa?aya oamanliya da yenilelim Aziz Gitsin Diye dua edip beklemektelerMaclarda Yorumlari okumak a?iri Kom?k geliyor Boyle ezik bir taraftar gormedim ben
Bir yorum yaz:
-
ooooo tam arad???m ba?l?k olmu?, buran?n m?davimi olurum ben
yatmadan once 1 doz antu g?zel geliyor
Bir yorum yaz:
-
Ben bu ba?l?klara kar??y?m. Eskiden yazard?m ama epey s?redir rakiplerle dala?? b?rakt?m. Cevap verip onurland?rmaya giriyor bence. Kudurmalar?nda master yapmalar?n? istiyorsak tenezz?l edip cevap vermeyelim derim.
Bir yorum yaz:
-
Aziz oojan m?d?r? Fenerbah?e'mizin i?ine s?zd?r?lm?? bir hain midir?
Bir yorum yaz:
-
?n?m?zdeki sezon uefa ile anla?ma gere?i b?t?e k?s?tlamas?na u?rayacak.Radikal karar al?p tak?m? yenileyemezler.Yanl? yanda? spor medyas? hala Fb'nin iyi bir kadrosu oldu?u palavras?n? fb'lilere yutturuyorlar.Ulen senin orta sahan ptt lig seviyesinde,kanat beklerin skandal..Neymi? efendim futbolcular?n ?o?u milli imi?..Neyse bunlar 2-3 sene b?yle giderler.Esas tehlike Apdullah ?calan,Fethullah G?len'in tuttu?u frans?z masonik kahpe tak?mda.
Bir yorum yaz:
-
Aziz gitmedi?i s?rece huzur yok bunlara. Bizim YD d?nemi gibi oldular.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: